קודם כל קח נשימה עמוקה פנימה. עכשיו תיקח כוס מים, תן לגימה ותרגע.
סוף סוף, לאחר כל הדיונים האין-סופיים על הפורום, כל הצעקות, המכות, הבכיות, החלומות הרעים, הבגידות והתאהבויות, כל המשחקים הלא יפים והלא בוגרים של כל מיני אנשים קטנים שלאו דווקא מחפשים אמת, לאחר כל הדיו שנשפף על נושא זה - פניתי אני בעצמי, 123, לכבוד רב התנועה, צילצלתי אליו, וביקשתי את מענה פיו.
לאחר תשובתו המתוקה מנופת צופים, חכו ממתקים וכולו מחמדים, שאלתיו האם אוכל לפרסם את תשובתו להמון העם, והוא אמר שכן.
אז הנה תשובתו של רב התנועה, הרב אייזמן: אין איסור בהתכתבות דרך המחשב בין בנים לבנות. לא שייך לבוא ולאסור דבר כזה. אם הפורום גורם למפגשי פורום וכדו', אז זה לא בסדר. אך אם קורה בצורה זעירה מפגשים של בן עם בת אחד על אחת, אין בגלל זה לאסור את הפורום. יש צורך שיהיה מישהו שאחראי על תכני הפורום וידאג שלא יהיו דברים בעייתים. ע"כ.
אני כלי ראשון, שמעתי דברים אלה במו אוזני מהרב אייזמן, אלה לא סתם שמועות מעורפלות.
כולכם מוזמנים להדפיס הודעה זאת ולפרסמה בקרב חבריכם!
בנים שמעוניינים לקצת יותר הרחבה, מוזמנים לשלוח לי מסרישי(למרות שמה שרשום פה אלה עיקרי הדברים, ואין לי יותר מדי מה להוסיף) ואתן לו את מס' פלאפוני.
בנות המעוניינות לקצת יותר הרחבה מוזמנות לדבר עם אפרת והדסה(רכזות חב"ב), שקיבלו ממני קצת יותר פירוט.
בצ"ל אריאל!

בחיים לא הקפצתי שרשורים!!!! אני רק מגיבה אחרי שהם מוקפצים...