התייעצות- תשלום עבור שעות נוספותאנונימי (פותח)

התחלתי לעבוד בתור מורה לאמנות לפי שעות. אממה- בפעם הראשונה- ביטלו לי את השיעור בהתראה של יום,וזה גם היה רק אחרי שהתקשרתי לשאול שאלה טכנית (אם לא הייתי מתקשרת, כנראה שלא היו מודיעים) בנוסף, לשיעור הראשון הגעתי, והחדר היה הפוך, כולל חוסר מקום בארונות.

שתי שאלות: האם אני צריכה לבקש תשלום על הזמן שסידרתי את הכיתה ואת הארון? (עוד נשאר לי הרבה מה לארגן, וזה לא יכול להיות תוך כדי השיעור,כי אני עם הבנות.

האם עליי לבקש תשלום על השיעור שביטלו לי? אציין שהתארגנתי לפנות את הזמן ושיניתי תכניות. מצד שני, לא נעים לבקש תשלום לפני שהתחלתי לעבוד.... (רוצה שיהיה רושם טוב)

ושאלה שלישית... אם כן- איך לעשות זאת? אני מתפדחת.

לדעתי תתחילי בטובאנונימי (3)
אם זה רק ההתחלה של העבודה אל תהיה קטנונית. אם זה תופעה אז תלכי למזכירה ותבקשי שתכתוב לך שעות נוספות.
מה זה מתבטל שיעור?
בעיה...mshlomo

בגלל זה אני כבר לא מוכנה לעבוד ככה. אם הם רוצים - שישלמו גלובלי.

בכל מקרה תודיעי על כל דבר כזה למנהל. תבקשי לקבל הנחיות ברורת מה קורה אם הגעת לבי"ס ופתאום ביטלו לך את השיעורים, מה קורה אם השקעת זמן בלסדר את החדר? (אם הוא אומר שלא, תסדרי בזמן השיעור. את מורה, לא עובדת ניקיון)

אל תבואי בהתלהמות. תגידי שאת רק רוצה לברר.

לע"דהעני ממעש
חודש ראשון לזרום
אחכ לראות לאן הכיוון בכללי..
ולפעול בהתאם
תרשמי לך את השעותגן נעול
שהשקעת וסידרת בהן. אם את באופק חדש- תשמרי אותן ל- 18 שעות הנוספות של מחצית זו, כך ובמידה ולא יהיו לך מספיק שעות תוכלי לבקש מהמנהלת להוסיף את אותן שעות בהן עמלת.

לגבי השיעור שבוטל- בתור חדשה הייתי מציעה לך להבליג, כפי שכבר כתבו לך.
תודה,מה הכוונה 18 שעות של מחצית זו?אנונימי (פותח)

באופק חדשגן נעול
יש 18 שעות שהמורה צובר כל מחצית. אלו 18 שעות שאינן נכללות בשעותיו הקבועות (שיעורים פרונטליים/פרטני/שהייה): אסיפות הורים, טקסים ואירועים המתקיימים אחרי שעות הלימודים וכו'. כמדומני שלפי אופק חדש הפעילויות צריכות להיות עם ההורים ו/או תלמידים, אבל יש מנהלים שיחשיבו גם דברים אחרים, לכן כדאי לזכור שעות ולשאול את המנהל/ת אם ניתן לצרף אותן, במידה ותרצי להשלים בעזרתן לסך של 18 שעות.

אצלי בבית הספר מחלקים למורים בסוף כל מחצית דף עם רשימת הפעילויות בו כל אחד ממלא כמה שעות צבר ליד כל פעילות (חשוב לציין שלא לכולם יוצא 18 שעות, מי שיוצא לו פחות- יקבל תוספת שכר בהתאם לשעות שמילא, ומי שיוצא לו יותר- מקבל אך ורק על 18 שעות). תבררי איך זה עובד בבית הספר שלך...
היא מקבלת תשלום לפי שעהmshlomo

אין סיכוי שהיא באופק חדש

אופס...גן נעול
פספסתי את זה. סליחה.
תודה בכולופן!אנונימי (פותח)אחרונה

שרשך

זה שאלת רב

הגעת לעבודה וביטלו לך? יכול להיות שהם מחוייבים לשלם לך על זה

גם מבחינה חוקית אני חושבת שחייבים..תבררי עם רבאנונימי (4)
לא הגעתיאנונימי (פותח)

אבל שיניתי תוכניות כדי להגיע...

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך