תכנסו בקשה דחוף........חממה

יש לי שתי שאלות אם תוכלו לעזור לי......

א. השנה השבת ארגון יוצאת שבת אחרי השבת של בנ"ע ושבט הרו"אה נדפק כי אנחנו נדע את השם החדש

מהחברות שלנו ואי אפשר להקדים את השבת ארגון שלנו אז מה עושים?????

ב. הסניף בנים אצלנו בעיר מקימים תפילת קרליבך בערב שבת מברכים כל חודש וכמה בנות העלו את הרעיון שנשתתף

גם אבל אנחנו לא יודעות אם זה מתים מבחינת התנועה.....

תשובות...יוכי

א. בעז"ה ביום שלישי הזה יש מליאה, ובה מחליטים אם לשנות את השמות של אריאל, שלא ישארו כמו של בנ"ע, אם חשוב לכם שיהיה שונה תביאו כמה שיותר חב"בניקיות למליאה ותצביעו בעד שינוי השמות.

ב. ניראלי שאין בעיה להתפלל עם הסניף בנים... גם ככה יש מחיצה... וזה תפילה...

יאללה מה זה משנה במילא הם ידעו ת'שם כל החיים שלהם. (ל"תדינמית
תשובות.123

1. יש סיכוי שמהשנה כבר לא תהיה את בעיית השמות, כי אולי יוחלט שמשנים את השמות.

2. אצלנו כאשר מישהו חשב אולי להעלות את הרעיון שנשתף את הבנות בתפילות שאנו לפעמים עושים, אז פשוט מייד השתיקו אותו ואמרו לו שזה לא שייך בכלל לדון בזה.

יש לכם רב לסניף, אז שהקומונרים יתעייצו איתו וכו', ושרב הסניף יפסוק בזה.

בצ"ל אריאל!

ההחלטה במליאהראשון_בנשמ"ה
היא על השמות של כל השבטים כולל חב"א או רק על השבט החדש?
חב"א וחב"ב.123

יש 2 הצבעות נפרדות על זה.

בצ"ל אריאל!

למהיוכי
לא שייך שבנות יצטרפו לתפילה של הבנים?
אצלנו.123

אצלנו אולי זה שונה ממקומות אחרים, אך אצלנו זה באמת לא שייך...

בצ"ל אריאל!

גם אצלנו לא מתפללים ביחדיוכי
ואומרים לי שזה לא שייך.. אבל ניראלי אני בחיים לא אבין למה.. זה תפילה..
השתיקו אותו די בצדק...דורותי
והמבין יבין...
בכל מקרה,שחר

כל הכבוד לסניף רחובות על היוזמה של התפילה ברחובות העיר!!

אנחנו גאים בכם!!

סורי לאכזב אותך...חממה

אבל הם לא עושים את זה ברחובות העיר אלא בסניף שלהם...אבל זה לא הענין..אנחנו ממש רוצות תפילת קרליבך

ויש רק בתנועות נוער אחרות ושם זה מעורב....אז או שנשתתף איתם או שלא תהיה לנו (הבנות..) תפילת קרליבך וזה ממש באסה....... 

לפני שאת קופצת לעובדותדרדקי

דבר ראשון כן עלינו לרחוב.
דבר שני הסיבה שאמרתי לא לאח שלך בטלפון הם סיבות טכניות. עוד סיבה היא שהקומונר שלי לא היה אותה שבת אני לא אשנה בלי רשותו(אחרי כל כך הרבה דברים שעשיתי בלי רשות).
שלישית אין לסניף הבנים(או  הבנות) מחיצה
רביעית מזל שעישנו כך כי המזגן טיפטף וכל הרצפה בצד אחד התמלא מים
חמישית. יש לנו על זה ישב"ץ עוד מעט
שישית יש עוד כמה בעיות שאני יושב עליהם(ואין לי כח לפרסמם), כבר ישבתי בערך שעתיים בנושא אז בבקשה קצת סבלנות.
שביעית הסברתי כבר לאח שלך(אם את מי שאני חושב שאת) את הכל. אני לא מבין למה לא ביררת איתי.

שיר:
המחיצה בעזרא לא טובה בכלל, כל בן שמגיע דרך הקריה(וזה הרוב) עובר ליד הבנות, (אלא אם כבר חזרתם לסניף אבל במוצ"ש התפללתם בחוץ) וכמה עזראים באו להתפלל איתנו(כן ירבו...) .ולא נכנס לעוד בעיות בסניף שלכם.

שחר:
תודה רבה, בהודעה ששלחת לי היום קיבלתי בהתחלה רק את החצי הראשון לכן התגובה הייתה קצת לא קשורה לסוף

123:
למרות שאנו כנראה הסניף הכי דוס בתנועה בנושא עירוב(רק לשם הדגשה אני יודע שמות של כ9 בנות מאריאל כאשר 5  בגלל אחיות של חניכים 2 בגלל אחותי 1 בגלל גוש קטיף 1 בגלל שהם חברים של המשפחה). אף על פי כן אין לי חשש שאפילו זרעים ילכו לעזרת נשים. הסיבות להן התנגדתי שהן יבואו כבר נכתבו לעיל

כולם:
בבקשה אנא פתרו את הבעיה שלי(בפורם מחשבים). זה מה שמונע אותי מלשים את הכתבה על נגה חרמון(וזה מה שגרם לי להיכנס היום לקצת זמן)

כל טוב!

המחיצה בחוץ זה רק בקיץ כי ממש חם אצלנו בסניף...shir

וגם מה הבעיה שמתפללים בחוץ?

שגיתי,דרדקי

הייתי צריך לברר האם בנות רוקדות או לא, אם כן אז ברור מה הבעיה במחיצה שאינה סגורה. אם לא עדיין אני יכול לחשוב על כמה בעיות(בתוכם שאני לא חושב שזה צנוע שבת תתפלל במקום שכולם יכולים לראותה), למרות ששוטה אני שלא בדקתי לעומק האם זה בדיוק אסור או שרק לא ראוי, או ששמא אולי אפילו ראוי

ד"א אין לאף תשובה לשאלה שלי? באסה, "אלך ואשוב לי אל אישי הראשון"...(זאת אומרת שכנראה לא אכנס לזמן מה)

בצייפיה לבניין אריאל  

בררתי עם רב הסניף(אריאל)דרדקי

אם הבנתי נכון אם אין ריקודים ושירה מצד הבנות והתפילה בחוץ(לא בבנין קבע) ויש היכר ברור להפרדה(מינימום 4 אמות) אז באמת אין בעיה אין בעיה.
מורל בגלל השירה והקפיצות הוא בעייתי. 
אם הבנתי נכון הבדלה הוא כמו תפילה, וגם שם צריך היכר.
אין חשש למראית עין עם אח ואחות ילכו הביתה ביחד כי אין לדבר סוף

הכוונה "כשיש היכר ברור להפרדה"דרדקי

הוא שהבנות מאחורה או בצד

אנחנו לא רוקדות אבל..shir

אנחנו כן שרות אבל שומעים רק את הבנים אז נראה לי שאין בעיה בזה...

הסניף הכי דוס.123

לא נכנס לדיון מי הסניף הכי דוס, אבל זה לא ראייה שאתה יודע שמות של רק 9 אריאלניקיות.

אני אישית לפני הקומונה, לא ידעתי אפילו שם אחד של אריאלניקית(ועד לתקופת ההדרכה באריאל, גם לא ידעתי מה זה בת[לא מהפן העובדתי מציאותי, אלא שלא יצא לי ב"ה בכלל לדבר עם בנות וכדו'). ואיני בא בכלל לטעון שאנו הסניף הכי דוס, כי אנו ממש לא[הבוגרים כן, חב"ב ועמיצור לא בדיוק].

למה שיהיה חשש שזרעים ילכו לעזרת נשים? יש סניפים שיש חשש כזה אצלם?...

בצ"ל אריאל!

השמועות אומרותדרדקי

שאנו הכי דוסים בנושא,
אה"נ שמקרה פרטי אינו קובע
לא דיברתי על סניפים אחרים, אמרתי שאצלינו אין חשש

תשובה...אנונימי (פותח)
מה מסובך לשים מחיצה?
זה לא הענין של המחיצה....חממה

זה הענין שחלק חושבים שאם התנועה דוגלת בהפרדה אז הכל נפרד אבל הכל!!!

אבל מצד שני יש שחושבים שלתפילה אין בעיה שיהיה מעורב כי זו תפילה...לכן אנחנו לא יודעות מה לעשות...

ההחלטה על שינוי השמותאנונימי (פותח)
תהיה כבר רלוונטית לחודש ארגון הקרוב? כי אם כן אז מן הסתם במליאה כבר יחליטו על שמות (או שבעצם ההנא"ר תחליט על זה ולא יתייעצו עם המדריכים?)
חודש ארגון.123

לא נראה לי שבמליאה הנוכחית יחליטו על השמות. נקווה שיוחלט שמשנים גם את השמות של חב"ב. לאחר החלטה כזאת, באמת שלא יהיה קשה לקבוע שם לחב"ב בשביל חודש הארגון הקרב ובא.

בצ"ל אריאל!

עוד אפשרות.אנונימי (פותח)
גם אם יחליטו שהשם נשאר אותו דבר אפשר לעבוד עליהם שהשנה השאירו את השם אותו דבר ובמוצ"ש לגלות להם שזה אותו שם.(ניסיון של שנים)
זה בכר לא עובד...דורותי

עלינו (לביא) זה עבד..

ואני מסופקת אם זה עבד על אחיה...

אז מסתמא שהשבט הבא כבר לא יקנה את השטויות האלה...(מה שכן זה יהיה מגניב אם הם לא יאמינו כי תמיד עובדים עליהם...ואז זה בעצם יהיה נכון כי כן ישנו את השמות...) (לא אמרתי שאני בעד שינוי שמות! גם לא אמרתי שאני נגד!

אני מהרא"ה...אהההממ.....hadar

פעם הבאה תתכתבו על דברים כאלה לא לידי....

את מהרוא"ה???דורותי

זה רק אני או שהפורום מוגדר די כפורום של חב"ב...

חח היית מעדכנת אותנו לפני..

נחמה יש לנו תפילה בסניף(עזרא..) ובאות פול בנותshir

מבני עקיבא וטיפה מאריאל(נראה לי) לתפילה אצלנו בסניף..

אז מה זה משנה איפה את מתפללת קרליבך בעזרא או באריאל?זה רק תפילה...

בעיה הלכתית.123

אין עם זה בעיה הלכתית, אך יש סניפים שחשוב להדגיש ביתר שאת את עניין ההפרדה, ומשום כך אין לעשות אצלם מניינים כאלה.

אצלנו, לפני שנה, אפילו להופעות של חודש ארגון הבנות לא קיבלו אישור כניסה(למרות שבשנים קודמות הן כן נכנסו), בגלל שהיה ל-2 הסניפים קומונרים פאנטים מדי(למרות שבין המופיעים יש את האחים שלהן ואת בני-הדודים שלהן וכדו', שאצלנו כמו הרבה סניפי אריאל כולם משפחה אחת).

בצ"ל אריאל!

כבר המון פעמים יצא לי להזכיר שאני בהרא"ה...hadar

לא נראה לי שהוא רק של חב"ב, פשוט כולם פה בערך חב"בניקים...

חב"ג.123

יש פה גם חב"גניקים.

בצ"ל אריאל!

כן,אני יודעתhadar
פסדר...יוכי
אבל זה שהרוב כאן חב"בניקים לא הופך תפורום ליות פורום של חב"ב...
תגובהרחלקה
בכל מקרה בסניף רחובות בנות הרא"ה ואחיה שבט אחד אז הרא"ה אצלנו נחשב גם חב"ב
את ; האמת אני קצת בשוק..miri

לא חשבתי בחיים שלי שאני אכנס לפורום ואקבל עידכונים על הסניף שלי....

אני כבר חא בטוחה שאני כל כך מרוצה מזה. לשאלתך השניה, נחמה, חבל לי ממש שלא פנית לחנה, היא הקומונרית בהא' הידיעה, והיא הקומונרית שלנו ובפרט בדבר מעין זה שייך שזה יעבור דרכה, ואגב יש לה תשובה טובה. אני גם בהתחלה חשבתי והתלהבתי אבל תחשבי שניה באמת, אז פשוט לא! זה לא שייך! לא מתאים! ולא!

אקדים ואומר, בתור נשים איננו חייבות במיניין, מכאן- שיש בידינו אפשרות לעשות מיניין לעצמינו- קרליבך, יפה, בזמן טוב ובטון הנכון (אהמ אהמ...) אל תדאגו לא נאמר קדיש..., והנה על גבי דפי פורום זה אני מעלה ומציעה בפנייך רעיון ואני בכיף מוכנה לעזור, שכבר בשבת הבאה יהיה מיניין כזה, עלי שתהיה התלהבות וחבו"ב (כדברי קרן...גם לכן היא אומרת את זה ככה?!) ירים את המורל.

ועכשיו לשלילה- זו התעסקות באש. כולם יודעים את זה. רואים, מדברים, לזאתי יש משהו להגיד לאח שלה, זתי הולכת איתה, ההוא יש לו שאלה אליה..זה יביא לקשר, לקשר מסוים, אולי לא פסול הלכתית, אך קשר שאינו הכרחי ובטח שאינו רצוי מלכתחילה. 

נחמה, אני מחכה ומצפה לדיבור בשבת..ויאללה לארגן!

בציפיה לבניין אריאל!

הבנים החליטו בישב"ץ........שלומית16

נחמה יקרה!!!

הבנים שאלו את הרב של הסניף והוא אמר שאין בעיה שנתפלל איתם בתנאי שנצא כמה דקות לפניהם

(בגלל שיש יציאה אחת  קטנה) .

אבל-

זה עוד לא אומר שנתפלל איתם: א  הרב שלהם הוא לא בדיוק הרב שלנו...

ב הקומנרית שלנו הי היחידה שתחליט- ברור שביחד עם הצוות.

חודש טוב וחורף בריא לכווווולם!!!!

למרות שאני לא אוהב את התגובה הזודרדקי

(היא מדברת על סניף ספציפי ולא על משהו תנועתי, אפשר להודיע בשבת או במסר אישי), בכל זאת אני מגיב למען לא יטעו.

סיבת ההתר של הרב בתנאי שהבנות יצאו אינו מפאת גודל הדלת, כי אם מחמת צניעות. סיבת הפסק הזה הוא שלא יצאו הבנים והבנות יהיו מולם, ויש לנהוג כך גם בבתי הכנסת! 

איני חושב שהפרט האחרון על הקביעה היה אמור לצאת לחניכות. אם הקומנרית תחליט שלא אז החניכות יצאו כנגדה. וישנו כלל שאין הדינים יכולים לומר מי זיכה ומי חייב!, אמירה מפורשת לחניכות תגרום שידעו בדיוק מי הוא הקבוע. בועל אם זה לא היה יוצא החוצה והיו מתנגדים אזי יכולתן לומר לא הסתדר.(גם עכשיו אבל קשה לומר זאת אחרי שהבנים הסכימו)

בציפייה לבניין אריאל

הקפצהאנונימי (פותח)
נכון אני נקץ
עם תעודות...~תמר~
ווואייי!!אדייר!!ישן!!רחובותית!!=)
פחח..עדיין אנחנו על אותה סוגיה השניה
והשבת התקיים שבת מברכין תפילת קליבך בסניף אריאל בנות!!
בעז"ה משבת הבאה יפתח גם לציבור הרחב!!
מגניב אותי..
לא סתם ישן.. שנים!! =]פגזניקית גאה!
מה????חממה

מה זה אמור להביע ההקפצה הזו?? זה קצת ישן...לפני שלוש שנים...

חחח..משועממים..

שיואו!!!רחלקהאחרונה
מזכיר לי נשכחות! איזה יופי!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך