רצינותשמעון
קפצתי לבקר בפורום, וקראתי שרב התנועה "התיר". אולי מבחינה הלכתיתי זה בסדר, אך עוד לא החלטתי כמה זה חינוכי לדעתי. אז עד שאולי אמחק את עצמי מכאן רציתי להעיר כמה הערות:

חבר'ה, אתם טוענים שזה פורום רציני. לפי כמה דיונים שראיתי כאן, אפשר לומר שהפורום אפילו מעניין ומועיל. אבל דבר אחד מאוד מפריע לי- השמות הבדויים והכינויים המטופשים. מה יש לכם להסתיר? איך תקדמו את התנועה אם תסתירו את הזהות שלכם? אדם שמתחבא מאחורי שם אחר הינו אדם שמתבייש במעשיו, ואם כן- למה לעשות אותם בכלל? זה שקר, צביעות, ועליבות. רק אל תיפגעו לי בבקשה.
במשך כל התקופה שהייתי עורך "לחבבני"ק" (מי זוכר את השם הישן של "טל שמיים"?) לא התרתי כתיבה אנונימית. דבר זה מעיד על חוסר ודאות של הכותב בדבריו, ומתיר לו לכתוב דברים מבלי שיצטרך לקחת אחריות . אם יהיה כלל שחייבים לכתוב שם מלא, סניף ושבט, האנשים באמת יכתבו ברצינות את מה שהם חושבים (כלומר, יחשבו לפני שיכתבו, ולחשוב זה תמיד טוב ומועיל).
כתיבה אנונימית מכניסה את האדם לעולם של פנטסיה ודמיון. הוא חושב לעצמו- המקום הזה אינו חלק מהעולם האמיתי! אני יכול לעשות מה שבא לי ללא שום אחריות לשאת בתוצאות! (ויש תוצאות לכל מעשה, עובדה. "הפנקס פתוח והיד רושמת"). בקיצור חבר'ה, זה מסוכן. האדם נכנס לאינטרנט, ומבחינתו העולם שבחוץ "נעלם". נחמד להישאר בעולם כלכך קל ונחמד- לא צריך לעמול, ומותר לעשות הכל בלי לשלם (לפחות כך נראה לו) את המחיר.
חוצמזה, התאכזבתי שלא מצאתי אצלכם התייחסות לכל הבעייתיות הרבה שבאינטרנט. ואם כבר החלטתם להיתחבר, אז להמליץ על אתרים נקיים ומעניינים( כבר הרבה זמן אני מחפש מישהו שיקח את האחריות על פינה ב"טל שמיים" שממליצה על אתרי אינטרנט שווים. אם אתם כבר כותבים פה, למה שלא תכתבו ל"טל שמיים"?). אם כבר מחוברים אז בדרך הכי טובה שאפשר!
חבר'ה- אני מקווה שמה שאתם עושים כאן באמת מקדם את התנועה (ולא באמת קודחים חור בסכר ה"הפרדה", חור שיגרום להתמוטטות בכל החזיתות). אולי באמת יש מקום שבו חב"ב/ג יכולים לדון בחופשיות בלי פחד מלעבור על איסורים (יענו, להעביר רעיונות בלי להסתכל אחד על השניה) אבל צריך לזכור שגם לדברים טובים צריך להיות גבול.
ישר כח לכולם, וכמובן ל123 היוזם (אני לא יודע אם מותר לי לכתוב את השם שלו. אני די בטוח שההורים שלא לא קראו לו 123 בברית). נפגש בעז"ה במליאה עם חולצות תנועה(ונפיל את ההחלטה האומללה. אם נעשה את זה זריז אולי אפילו נספיק להחליט איזה הצעה רצינית).

בציפייה לבניין אריאל, שמעון הירש
זה שאנשים נכנסים פה בשמות בדויים...דורותי

זה לא בגלל שהם מנסים להסתיר את עצמם מתוך בושה או שהם לא עומדים מאחורי מה שהם כותבים...(בכל אופן האיכותיים שבינינו...)

אלא פשוט בגלל שמבחינה עקרונית לא רוצים שיתחילו להיות כאן עניינים של "הא אותו אני מכירה וכדו' " אז מה שמעניין את כולנו פה זה הדעות של האנשים ולא בני כמה הם ואיפה הם גרים...

ד.א

לצערי, כל השמות הבדויים לא הועילו ואני מכירה פה את כל חברי הפורום המרכזיים (חוץ מאחד..) אז ככה שלהודעה שלך אין יותר מידי תוקף...

כל הכבוד על עריכת העלון בעבר! לא שכחנו אותו!

כמה הערותמשה
1. כינויים זה דבר שנפוץ ברשת. גם אנשים המפורסמים בשמם המלא מסתובבים פה עם כינוי (ניסית להיכנס לכרטיס האישי של גולשים ?)

2. הרעיון הוא לא של 123/א. (שמו פורסם פה בעבר; מסופק אם מעוניין בפרסום חוזר) אלא של מישהו אצלנו בערוץ. את ההעלאה והתחזוקה של הפורום (ואת כל הצד הטכני) וכל קשר ביני לבין אריאל מקרי בהחלט (בוגר של עזרא ומנהל במקביל את מערכת הפורומים של התנועה).
מה שכן - לגולש הנ"ל מגיע הקרדיט על הפיכת פורום נטוש בפינה קטנה לפורום פעיל הגדול שבפורומים  באתר...

משה למפרט, (הנה, שם מלא אם אתה מתעקש)
מנהל הפורומים והבלוגים; מתכנת ראשי
ערוץ 7 - מחלקת אינטרנט
(שאר הפרטים שלי נמצאים בכרטיס האישי)
123...אנונימי (פותח)

תראה מה זה..

שיחקת אותה....   כל ההאי סוסיאטי של הפורום דנה בך וכינוייך!

איזה שווה לך.... 

שמעון הירש.123

יש אנשים שמעדיפים כינויים בגלל כל מיני סיבות. אני יכול לומר לך שיש גם אנשים שנמצאים "למעלה" שביקשו למחוק את הכרטיס האישי, ושלא ידעו פרטים אחד על השני ע"מ לשמור על צניעות.

אני גם יודע על אחד שקרא לעצמו בכינוי, משום ענוותנות כי הוא יכול להפציץ ולהראות שהוא ידען גדול, אז הוא לא רצה שידעו מי הוא במציאות.

הבעייתיות שבאינטרנט - אם דפדפת בכל דפי הפורום, תוכל לראות שכן היתה מעט התייחסות לזה. נכון שלא הספקנו לעסוק בכל הנושאים בעולם, אנו בסה"כ פורום חדש. אתה מוזמן לעלות דיון בנושא, אם זה חשוב לך.

הפורום הזה בוודאות מקדם את התנועה. הוא חדש, והוא כבר פעל רבות(יחסית)!!

לא הבנתי לאיזה החלטה אומללה התכוונת...

להתראותשמעון
ההצעה על שינוי השמות. אני מתפלא שאין כאן דיון רציני רעיוני בהבטים השונים של הנושא. ותגובה לכל המגיבים- לא תרוץ. כתבתם שבמילא אתם מכירים, אז למה לשחק אותה? חוצמזה, אם הייתם חייבים לכתוב שם אמיתי הדברים היו רציניים יותר. בחור רציני שהשם שלו מפורסם בפורום לא היהמגיע לצחוקים אם בנות (שזה נראה לי לא בסדר גם אם זה רק התכתבות). לאחר שיטוט קצר בפורום מצאתי מקרים רבים של קלות ראש, וחבל. החלטתי למחוק את עצמי מהפורום עד שיהיה שינוי במצב (בלנ"ד).
דיון רציני רעיוני.123

ראה בעברו של פורום, שנעשה על זה דיון.

בצ"ל אריאל!

סכנה - סימו לבאנונימי (פותח)
"כתיבה אנונימית מכניסה את האדם לעולם של פנטסיה ודמיון. הוא חושב לעצמו- המקום הזה אינו חלק מהעולם האמיתי! אני יכול לעשות מה שבא לי ללא שום אחריות לשאת בתוצאות! (ויש תוצאות לכל מעשה, עובדה. "הפנקס פתוח והיד רושמת"). בקיצור חבר'ה, זה מסוכן. האדם נכנס לאינטרנט, ומבחינתו העולם שבחוץ "נעלם". "
אני לא בדיוק מסכים עם שמעון,שחר

או אפילו בדיוק לא מסכים.

אבל בכל מקרה התכוונתי לחשוף את עצמי לאחר סוכות...

אז הנה:

אני בן. (יש כמה בפורום שהתבלבלו...)

שחר זהו השם של אחותי הקטנה.

השם האמיתי שלי זהו עוזיה לוי, רכז חב"ב הנוכחי.

כל ההודעות מההנא"ר שנכתבו תחת שמי הגיעו ממני. לא תמיד אני כתבתי, לפעמים ביקשתי ממישו שיכתוב בשמי, אבל ההוראה היתה שלי.

בצ"ל אריאל!!

איזה גילויאלעזר

מי צודק?שחר

אני, שמעון או אלעזר?

אז תירגעו,שחראחרונה

זה לא כזה גילוי..

חוצמזה, אני כבר לא רכז חב"ב!!

יש רכז חדש, קוראים לו פיני רוט. כמחוני, גם הוא לא בא מאריאל, אבל אני באתי מבנ"ע(ששש...), והוא מאיוב.

מלאמלא הצלחה בתפקיד!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך