היי, יש פה מישהו עם נסיון בקשר לדגים?ליזי בנט
עבר עריכה על ידי ליזי בנט בתאריך י"ג בכסלו תשע"ז 10:58

הכיתה שלי מגדלת שני דגי קרב, ושלשום כשהאכלנו אותם שמנו לב שאחד מהם לא אוכל. גם אתמול הוא לא אכל, והיום הוא נראה מותש, כמעט לא זז ורובץ על קרקעית האקווריום. נראה גם שהנשימה שלו מאומצת

ואולי זה קשור- כשקיבלנו אותם לדג הזה היו נקודות בהירות על הקשקשים, והוא עדיין מנוקד. אנחנו מגדלות אותם כבר כמעט חודשיים.

יש מה לעשות?

תודה!

ניסיתי לצלם אותו אבל התאורה לא משהו.. הנה תמונה שלו כשהוא עלה למעלה:

מציג את IMG_20161213_105435.jpg

כנראה שהוא חולהמישהי בנערות

יכול להיות שיש תרופות לדגים?

אולי תשאלי בחנות של החיות

כן, כנראה הוא היה חולהליזי בנט

למרבה הצער הוא כבר ז"לעצוב

תודה בכל אופן!

חחחחחח מזכיר לי סיפור אישי...נוצת זהב

היה לי פעם 3 דגים...לאחד קראו אנונימי לשני כתם ולשלישי רוי..קיצר אז האנונימי מת על היום הראשון בלי סיבה..ובאיזה בוקר אחד שקמתי ראיתי שהדג "כתם" "התאבד" יענו קפץ מהמים והחזיר נפשו לבורא...חברות שלי טוענות שהוא עשה זאת כי ההיתי מספרת לו כל אשר על ליבי..ומרוב עומס הוא החליט להתאבד. חחחחחח קיצר השלישי נהיה בודד וגם מת...סיפור עצוב...הם באמת היו חברי אמת..לקחו איתם את סודותי לקבר....חחחחחח

באנ'ה יצאתי סתומה מהסיפור הזה..חחחחח

חחחח באמת..את כל הגועל נפשנוצת זהב

של החיים שלי ההיתי שופכת אליהם..את כל הסודות..והם מה? מתאבדים כמו זבובים...

בכל מקרה יש להם זכרון של 7 שניותמישהי בנערות

אבל...

משתתפת בצערך

אז מהדוגי
אם יש להם זיכרון קצר?
זה לא מכער אותם או משהו
להפך- אם הם שטים מצד לצד יכולות להיות סיבות אחרות, משעמם להם או שבא להם להשוויץ ביופי שלהם...
אומרים 3 שניות..נשמע מתסכלנוצת זהב

זה לא נכון.שה אובד.

זה לא נכון על שום סוג של דג.

אין להם ולא היה להם אף פעם זיכרון של 3 שניות או 7 שניות.

תבדקו את זה..

מוזמנים..שה אובד.

אם אתם רוצים לזה מקור יותר אמין מסתם הודעה שמשהו כתב בפורום (למרות שאני מתעסק כבר הרבה זמן בדגים) אתם מוזמנים להכנס http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3512482,00.html

אם שניהם זכריםדוגי
כנראה שהם רבו כי אסור לשים מהדג הזה שני זכרים באותו מיכל
הם היו בשני אקווריומים נפרדיםליזי בנט
והם לא ראו אחד את השני..
הוא סתם היה חולה
הבנתי...דוגיאחרונה
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך