אז ככה: 5 נציגים מכל חב"ב סניפיים הם בעלי זכות הצבעה. (ולשאלות שנשאלו כאן: א. משתדלים מאוד לאכוף את הנושא. מתבצעים רישומים, ואנו משתדלים שכך יהיה. לשאלה "מדוע דווקא חמישה" נענה שהמליאה היא דבר רישמי, בו מתקבלות החלטות חשובות על דרכה של התנועה. לכן ישנם נציגים קבועים לכל סניף. בנוסף, נראה לי שזה מעודד כל סניף להביא לפחות חמישה נציגים - בכל זאת, ישנן החלטות שיש לכל סניף דעה אחרת בקשר אליהן - וכך גם אין הפליות בין סניפיםגדולים לקטנים. ובאמת, הרשמיות חשובה כאן...
בקשר ליום העיון באיסרו חג, כמו שכבר נאמר כאן (ראיתם את המודעה ב"עולם קטן"? גם אתם נהניתם לראות אותה?), קראתי איזו "שאלת כפירה" התוהה אם בכלל יבואו יותר מחמישה מכל סניף, ואני מוחה! כבר דיברנו על כך שזו האחריות של כולנו להביא המון אנשים כדי שזה יהיה מכובד, וכן... תתקבלנה החלטות חשובות וצריך פורום רחב. אז באמת! שכולם יבואו! פרסמו את זה אצל כל מכריכם וחבריכם! גם מי שלא באריאל ישמח לבא להקשיב לרב אליקים ולרב חנן, לדון ולהנות. הזמינו גם אותו! כולם כולם כולם כולם כולם באים!
נ.ב. בעז"ה שי לכל משתתף: "טל שמיים" שיצא במיוחד לאירוע. אבל זה עדיין בגדר סוד שלא סגור לגמרי...
ומי שיש לו מה לומר, להציע ו...כן! אפילו לכתוב לטל שמיים בנושאי המליאה (ואני מזכיר:צביון יהודי - שבת, צניעות. צדק חברתי. תרבות יהודית. חיבור העם לתורה) מוזמן לעשות זאת.
בציפייה לראות את כולכם ובציפייה לבניין אריאל!
אה, ונזכרתי, לגמרי חברי חבריא ג': בתחילה יכלו להצביע שלושה חבריא ג' בנים ושלוש בנות מכל התנועה. בהמשך המספר הועלה, באישור המליאה לשבעה בנים ושבע בנות תנועתיים. במליאה זו בעז"ה תועלה הצעה, כפי שכתב כאן שמעון, לתת לכל חבר חבריא ג' או בוגר התנועהב שמגיע למליאה, זכות הצבעה. בנוסף תעלה הצעה להקמת וועדת יישום שתהיה צמודה למזכירות המליאה ותהיה אחראית לקיום מעשי בשטח של החלטות המליאה. בואו!