כללי המליאה.123

יש כל מיני כללים למליאה, וע"מ שישמרו הכללים, נפרסם את הכללים החשובים בשער בת רבים:

1. אין לחב"א זכות הצבעה(איני יודע אם יש להם זכות לקחת חלק מהדיונים).

2. כל סניף יכול להביא כמה חבר'ה שהוא רוצה למליאה, אך זכות ההצבעה בכל סניף יש רק עד ל-5 חב"בניקים ו-3 חב"גניקים.

לגבי מדריך שעדיין אינו בחב"ב(שבט הרא"ה, אך כבר מדריך), זה עניין גבולי, וניתן לתת לו להצביע(זה לא נאמר לי ע"י גורמים רשמיים, אך גורמים רשמיים הפנו אותי לבן-אדם מסויים בתנועה, וכך הוא אמר לי בדעתו האישית).

לכן:
יוכי! כאשר את משגעת את כל האולפנא, אל תשכחי שניתן לכל סניף רק 5 קולות הצבעה אצל חב"ב, ולא יותר!

איני יודע אם ממש אוכפים חוקים אלה, אך משום שאנו אנשים ישרים ואנשים אמיתיים, אנו נעמוד בכללים אלה.

בצ"ל אריאל!

טוב...יוכי
פסדר... גם ככה לא ניראלי יבואו יותר מ5 מכל סניף...
במקום לכתוב הכל מחדש...עוזיה

העדפתי להקפיץ שירשור עתיק.

חברי מזכירות - אם יש כאן טעויות שלא ראיתי - נא לתקן.

וואו...יוכי

באמת לא שמתי לב שזה מוקפץ.. לא הבנתי למה שוב אני כתובה.. (-;...

אני חושבת אולי נתנו לחב"ג טיפה יותר זכות הצבעה אבל אני לא בטוחה...  

נכון.עוזיה
היתה התלבטות האם מותר לשולש חב"ג מכל סניף או לשבע חב"ג מכל התנועה. אני לא חושב שהדיון הוכרע. פורמאלית - מותר לשבעה חב"גניקים מכל התנועה להציע. אך אני סבור שהחוק הזה יתוקן.
מה?!רחלי ברק

אמנם מתמטיקה אף פעם לא היה הצד החזק שלי אבל,

אם פעם הצביעו 3 חב"גניקים מכל סניף ועכשיו נותנים להם יותר זכות הצבעה ועכשיו נותנים זכות הצבעה רק ל7 מכל התנועה זה לא נותן לפחות אנשים להצביע?

בצלב"א.

בדרך כללראשון_בנשמ"ה
אם יש סניפים שיש להם חב"גניקים (שעוד ממשיכים להגיע לפעולות) אז הם יותר משלושה, ויש פווול סניפים שאין להם חב"גניקים / החב"גניקים לא מגיעים למליאה.
זכות החב"גניקים.123

מסתמא אתה יודע הרבה יותר טוב ממני, אך משום מה לי ידוע שיש זכות הצבעה ל-3 חב"גניקים מכל סניף.

משום שבמליאה האחרונה הגיעו 3 חב"גניקים מסניף בת-ים בנים, דיברתי עם ההנא"ר שישנו את החוק, כי תנועתנו כבר גדלה ובוגרים כן מתחילים לשמור על קשר עם התנועה.

אליעד שרוצה שבהזדמנות תקפיץ לו את הספר של המליאות...

בצ"ל אריאל!

במליאה הזו זה ישתנהשמעון

זהו חוק טיפשי להחריד בעניין הצבעת חב"ג. במליאה האחרונה (שהפלנו את ההצעה להחליף שמות) הזעקתי כל מיני חב"גניקים, והגיעו יותר מ-11 בנים. פתאום יוסי אומר לי שהם לא יכולים להצביע! היה לי ויכוח ארוך איתו בנושא, ובסוף הוחלט שתהיה על זה הצבעה במליאה- האם לתת לכל החב"גניקים שיגיעו זכות הצבעה או האם לפי סניפים. אני בעד שיתנו לכןלם זכות הצבעה- הרי איני בא מטעם סניף בית אל, למרות שאני בוגר שלו! אני בא כי אכפת לי מהתנועה! אם משהו הגיע לחב"ג בתנועתנו, ומוכן לבוא למליאה- זה אומר משהו, לא? לפחות תנו לו שכות הצבעה!

ד.א. בשירשור הזה היה נראה לי שהבנתי שחושבים שמי שלא יכול להצביע שלא יגיע. טעות! זהו יום עיון לחב"ב, אמור להיות מאוד מעניין! משקיעים בזה הרבה מאמץ (ישר כח!) מגיעים הרב חנן פורת, הרב אליעזר מלמד, אראל סג"ל... תביאו את כל מי שאתם יכולים מחב"ב, ובהצבעות תחליטו כסניף מה הנציגים שלכם יצביעו. אל תביישו! לפני שנתיים היתי בדרך הביתה לבין הזמנים וקיבלתי טלפון מרכז חב"ב דאז נתנאל כהנא (התותח. בזכותו יש כיום חב"ב תנועתית) שיש יום עיון לחב"ב, "אולי תבוא"? אז באתי. הגעתי באיחור של חצי שעה, והיו רק 3 אנשים- יוסי המזכ"ל (שבקושי הכרתי אז) נתנאל הרכז, וצב"י ביגון. וזהו. הבנות בכלל לא הגיעו. נתנאל נאלץ להתקשר לרבנים ולמרצים שהיו אמורים להגיע (ישראל זעירא מראש יהודי היה בדרך מתל אביב) והחזיר אותם. כל כך התביישתי ממה שקרה שם שהתחלתי לכתוב טור בטל שמיים... בקיצור- תביאו את כולם- יום עיון מעניין, ההצבעות במליאה יקבעו את דרכה של העשייה החב"בית לשנה הקרובה, ויהיו עוד הצבעות בנושאים שוטפים!

בע"ה ניפגש שם, (עם  חולצות תנועה כמובן) חג כשר ושמח!

איזה נוסטלגיה...שמעון
הנה מה שכתבתי אז ל"לחב"בניק". סתם, לכיף.
קובץ מצורף: https://a7.org/?file=2006412131139.doc
אתה בטוח שגם הרב מלמד יהיה?ראשון_בנשמ"ה
יכול להיות שהתבלבלתי ואמור לבוא הרב אליקים לבנון.שמעון
יש פה בפורום חברי מזכירות מליאה- בקש מהם לפרסם פרטים מדויקים- שעה מקום רבנים וכו'...
אם אתם רוציםיוכי

הנה כל הפרטים... (זה השרשור על המליאה...)

/Forum.aspx/t10299

למה לא נותנים לכל אחד זכות הצבעה?- ככה פחות מגיעיםמיכל160
טוב, אם תרשו לי לעשות קצת סדר...אנונימי (פותח)

אז ככה: 5 נציגים מכל חב"ב סניפיים הם בעלי זכות הצבעה. (ולשאלות שנשאלו כאן: א. משתדלים מאוד לאכוף את הנושא. מתבצעים רישומים, ואנו משתדלים שכך יהיה. לשאלה "מדוע דווקא חמישה" נענה שהמליאה היא דבר רישמי, בו מתקבלות החלטות חשובות על דרכה של התנועה. לכן ישנם נציגים קבועים לכל סניף. בנוסף, נראה לי שזה מעודד כל סניף להביא לפחות חמישה נציגים - בכל זאת, ישנן החלטות שיש לכל סניף דעה אחרת בקשר אליהן - וכך גם אין הפליות בין סניפיםגדולים לקטנים. ובאמת, הרשמיות חשובה כאן...

בקשר ליום העיון באיסרו חג, כמו שכבר נאמר כאן (ראיתם את המודעה ב"עולם קטן"? גם אתם נהניתם לראות אותה?), קראתי איזו "שאלת כפירה" התוהה אם בכלל יבואו יותר מחמישה מכל סניף, ואני מוחה! כבר דיברנו על כך שזו האחריות של כולנו להביא המון אנשים כדי שזה יהיה מכובד, וכן... תתקבלנה החלטות חשובות וצריך פורום רחב. אז באמת! שכולם יבואו! פרסמו את זה אצל כל מכריכם וחבריכם! גם מי שלא באריאל ישמח לבא להקשיב לרב אליקים ולרב חנן, לדון ולהנות. הזמינו גם אותו! כולם כולם כולם כולם כולם באים!

נ.ב. בעז"ה שי לכל משתתף: "טל שמיים" שיצא במיוחד לאירוע. אבל זה עדיין בגדר סוד שלא סגור לגמרי...

ומי שיש לו מה לומר, להציע ו...כן! אפילו לכתוב לטל שמיים בנושאי המליאה (ואני מזכיר:צביון יהודי - שבת, צניעות. צדק חברתי. תרבות יהודית. חיבור העם לתורה) מוזמן לעשות זאת.

בציפייה לראות את כולכם ובציפייה לבניין אריאל!

אה, ונזכרתי, לגמרי חברי חבריא ג': בתחילה יכלו להצביע שלושה חבריא ג' בנים ושלוש בנות מכל התנועה. בהמשך המספר הועלה, באישור המליאה לשבעה בנים ושבע בנות תנועתיים. במליאה זו בעז"ה תועלה הצעה, כפי שכתב כאן שמעון, לתת לכל חבר חבריא ג' או בוגר התנועהב שמגיע למליאה, זכות הצבעה. בנוסף תעלה הצעה להקמת וועדת יישום שתהיה צמודה למזכירות המליאה ותהיה אחראית לקיום מעשי בשטח של החלטות המליאה. בואו!

אויש, שכחתי עוד משו...אנונימי (פותח)

לגבי התמיהה, שאם רק חמישה נציגים סניפיים מצביעים, יותר לא יגיעו...

כמו שראה כל מי שהשתתף במליאה אחת לפחות, רגעי השיא הם לא בדיוק הרגעים הספציפיים שבהם מרימים את הפתקים, ולפעמים בנאדם בלי פתק, שיושב בקבוצות הדיון לפני ההצבעות, ושצועק במיקרופון או בלעדיו קריאות ביניים משכנעות או פחות בזמן ההצבעות, משפיע לא פחות...

הקיצר, מעניין מאוד במליאה ולא רק לבעלי זכות ההצבעה. אז תזמינו המון חברים מהסניף ותראו שלא ישעמם.

דרך אגב, המליאה הזו תהיה קצת שונה מהמליאות הרגילות, ובכלל, אנחנו נשתדל לקצר את המליאות מכאן ולהבא ולנסות לעשותן יותר תמציתיות ופחות מרוחות. רק בעזרתכם כמובן...

בי.

התכוונת להתראות.שמעון

כנראה אתה עוד עייף מליל הסדר...עיברי- דבר עיברית!

לדעתי,yehciel666

להחליט שרק 7 חב"גניקים יוכלו להצביע, זה פשוט יריקה בפנים!

יש להם פחות זכויות.? צריך להיות להם יותר על ההשקעה!

רק אל תעלב בשם חב"ג..עוזיה
אבל גמני הולך להילחם על זכויות חב"ג, כי שנה הבאה אני כזה...
אם כי סוגית זכות ההצבעה שלי מוטלת בספק. לדעתי לפחות..
2 דברים.yehciel666

א. איך בדיוק יחליטו מי יהיו ה-7?  הראשונים שיגיעו...?

ב. אם זה יהיה כך, חב"ג יבינו מה היחס של התנועה כלפיהם ,  ובטח לא ישמחו מזה ,
     וזה מן הסתם גם יגרור יחס.  ולא בקטע של קטנוניות, זה פשוט נשמע מצחיק מאוד ,
      וממש לא הגיוני... ות'אמת- מאוד מעליב!

מסכים עם כל מילה!עוזיה
אני בעד הצבעה מלאה לחב"ג.
חב"ג הם סוג ג'.123

מה הרעיון להגביל את זכות ההצבעה לחב"ג?

אולי אצל חב"ב אפשר לומר שכל החבר'ה באותו ראש בגלל שהם באים מאותו סניף, אך בחב"ג לא כולם לומדים באותה ישיבה, ולכל אחד יש ראש אחר וכל אחד הוא עצמאי (או יותר נכון: כל אחד כפוף להשקפה ולאווירה של הישיבה שלו).

בצ"ל אריאל!

מיושןןן..3יפיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך