1. סלט סביח- עגבניה מלפפון בצל חסה וגזר מגורד חתוכים (תכלס אפשר כל ירק, אני מוסיפה גם צנונית אם זו העונה), גרגירי חומוס מבושלים עדיף חמים כי יותר טעים

ביצה קשה חתוכה לריבועים (שמים במכשיר חיתוך של הביצה פעמיים שתי וערב) מעל הכל טחינה (אני עושה עם טחינה מלאה). תוספת מפנקת זה חציל, אפשר לאפות אותו כמו אנטיפסטי.
2. סלט טונה- הכי אני אוהבת בערב, ירקות חתוכים טונה ביצה קשה חתוכה וטחינה מעל הכל

יאמי יאמי
3. סלמון בתנור ושעועית ירוקה
4. מוקפץ ירקות ירוקים- מכניסה לסיר עם כף שמן זית לפי הסדר הבא: בצל, כרפס, פטריות, קישוא, כרוב (חתיכות גסות), שעועית ירוקה וברוקולי. מוסיפה מלח ופלפל בלבד. אחרי השעועית וברוקולי סוגרת את מכסה הסיר כדי לאפשר להם להתבשל מהאדים ואם הסיר מתחיל להתייבש מנמיכה את האש. אני ובעלי מחסלים תוך שניות (הילדים לא נוגעים חח)
5. סלט עדשים שחורות ובורגול- מבשלת עדשים שחורות בסיר, בנפרד מבשלת בורגול טחון דק (אפשר גם קינואה אם בורגול אסור), קוביות בטטה עם מעט שמן זית מלח ופלפל לתנור 15 דקות. כשהכל מוכן מערבבת לקערה מוסיפה- בוטנים מלוחים, אגוזי מלח קצוצים גס, פולי סויה יבשים (כל זה רד אם יש- מביא האגוזים במקרר משתנה וכך גם הסלט

) עגבניה, מלפפון הרבה פטרוזיליה. רוטב לפי בחירה אני מתבלת את כל הסלטים עם לימון מלח פלפל ושמן זית אבל כל רוטב הולך

זה משביע ממש ושיא המפנק
מקווה שעזרתי

נפתח לי התיאבון..