אולי תשאלי הפוך? למה את כן יכולה/מסוגלת להקים משפחה ולהוליד ילדים ? ואת יכולה וועוד איך יכולה!
אני בטוחה שכל בת יכולה להגשים את עצמה ואת היכולות שלה.וזה לא אני אומרת זה הקב"ה שנטע בכל בת ובת יהודייה וכשרה כוחות נפשיים,ונסיונות,וכוחות,וחלומןת כדי שתתמשי את עצמך בצורה הטובה ביותר ..

אני מבינה שזה המצב,ואני וכולנו ממש ממש מאמינות בך!!
כי את באמת מסוגלת!אין דבר כזה שאי אפשר.
תחשבי שאם יש אלפי אנשים בעולם שהיו בתוך הבוץ,ועברו את כל הקשיים שבעולם,לבסוף כל אחד מהם,קם, והתקדם,ובנה,והם התחילו מאפס..
וכל אחת יכולה יכולה למצות את עצמה הכי טוב שיש!
ויבוא היום,בוא יבוא הבעל,הילדים,המשפחה שתמיד חלמת,וכל זה יתגשם.. זה תפילות וגם השתדלות ענקית שלך.. (: ושל כל אדם עם תפילה והשתדלות..הוא יצליח...
חז"ל אמרו שעם ישראל הוא מעל המזל!
אדם יכול לשנות את הגורל שלו!אני מסכימה שיש מצבים שבוא נולדו למשפחה מסויימת ואנחנו נולדו לחברה מסויימת. אבל כל אדם יש לו פה שליחות לבצע

ואפילו הבעלי תשובה שהיו בעומק למעטה,כמו ועלו למעלה. וכל אחד יכול להגיע למעלה..
ואת יודעת גם מה? לא חייב להיות הכי מושלם,הכי מוצלח,הכי פופלר,הכי עשיר,הכי יפה,הכי חכם ועוד ועןד..
לא...לשאוף זה כן

אבל....
זה לא מה שיעשה אותך מאושרת. מה כן יעשה אותך מאושרת? השמחה,המידות שלך,ההתנהגות שלך,התרומה שלך לסובבים אותך,העזרה בבית,העבודת מידות,הענקת אודר ושמחה לכולם זה מה שיעשה אותך בן אדם עשיר!!
וכן,אם זה המצב.. לא חייב את החתונה הכי יפה והכי מפוארת.. וכן.. העיקר זה השמחה בלב של שתייכם (:
ואני בטוחה שתהייה לך חתונה שמחה ומאושרת (:
וסיפור קצרצר-קראתי בספר בשביל הנשמה שמקבלים מהחמ"ד סיפור שאשה שיצאה עם בחור,התקדמנו והחליטו להתחתן. כל החברות של אותה כלה אמרו לה שבחדר הייחוד הן מקבלות מתנות מחתנם הטרי.. ומשוקעות .. והיא ידעה שלחתנה לא יהיה כסף. כי המצב שלו לא משהו והיא חשבה לעצמה מעניין מה הוא יביא ליי. הגיע חדר הייחוד שלהם והוא אמר לכלה את ידועת מה מצבי הכלכלי לכן הענקתי לך משהו מיוחד.. את רואה את הידיים האלו ? היידים האלו לא נגעו באף אחת אחד!
הן שמרו את עצמן רק לך אשתי ! את רואה את העיינים באלו? הםףן שמרומאת עצמן להסתכל רק עלייך..את רואה את הלב הזה והוא שם את הידיעם שלו על ליבה .. הלב הזה מעולם לא אהב אישה אחרת הוא חיכה רק לך!!
היא חייכה ואמרה שזו המתנה הכי יפה שיכלה לקבל אי פעם בחיים שלה (:
וכן אלו דברים שעושים אושר לבן אדם (:
ואני ממש מחזקת אותך!ואת מסוגלת! יש בך כוחות ותנצלי אותן .. כי כל אחד יכול !(:
מעריכה אותך מאוד מאוד מאוד