גניבת שמות!!123

"הם מחכים עד שבני עקיבא יכריזו את שם השבט החדש, ואז גונבים אותו", זועם שפירא. "אמנם אין לנו זכויות יוצרים על שמות השבטים של בני עקיבא, אבל זה נראה לי לא מוסרי שתנועה שמודרכת על ידי רבנים, תגנוב חולצות ושמות שבטים. זו חרפה. בושה לדת ובושה לרבנים. הם רוצים לטעון שהם בני עקיבא האמיתיים אלא שהם שודדים וליסטים לאור היום".

אלו הם דבריו של ד"ר אמנון שפירא, אחד המזכ"לים הבולטים שהיו בבנ"ע(בזכות השקפתו המעוותת מאוד לגבי "חברה מעורבת - לכתחילה", הוא זכה שתקום תנועת הנוער אריאל).

אני אישית חושב שיש אמת בדבריו. מישהו מאיתנו רוצה לטעון שהוא זה הבנ"ע האמיתי?...

http://www.nrg.co.il/online/11/ART/822/065.html

בצ"ל אריאל!

וואו חזק!יוכי
תעשה טובה ותביא אתזה למליאה...
הבאה למליאה.123

זה מה שחשבתי לעשות;)

בצ"ל אריאל!

מוזר...אנונימי (פותח)

מה הוא כ"כ מתעצבן? אנחנו מודים,השמות של בנ"ע הם אחלה,וזאת ממש לא גניבה.

אני הייתי מקבלת את זה בתור מחמאה...

חבל שהוא מתעקש לחזק את ההפרדה בין שתי התנועות.

חיזוק ההפרדה.123

לא הבנתי איזה חיזוק של הפרדה יש כאן.
האם אנו לא 2 תנועות נפרדות ועצמאיות? האם אנו תלויים ונספחים של בנ"ע?...

בצ"ל אריאל!

אני אישיתצחי קנטור

לא מחבב את הדעה שרוצה להבליט את ההבדל בין בנ"ע לאריאל. לדעתי זה תפל, מיותר, ביזבוז זמן וכו'

זה לא עוזר לאף אחד. ההיפך.

אני - זה אני, ואתה - זה אתה.123

למה כ"כ כואב לך שיוחלפו השמות? אם זה כ"כ טפל ומיותר כל העסק הזה, אז למה כ"כ להתעקש על זה שאין צורך בכלל לדון בזה?(ההודעה הזאת מנוסחת גם על רקע הודעות שלך שנכתבו בעבר בנושא זה).
אם זה כזה טפל, אז בואו נחליף ודי להתנגד להחלפה...

בצ"ל אריאל!

כי זה חבל כל הבידול הזהאנונימי (פותח)

נכון אנחנו תנועות נפרדות,אבל יש לנו דברים במשותף:

אנחנו כמעט אותו סוג של נוער,דתיים לאומיים.

אנחנו באותם גילאים.

שבט אומר שכבת גיל מסויימת. איזה שבט אתה? לביא! זהו! אין עוד משהו...זה כ"כ יפה שזה ככה.

למה סתם לחפש הפרדות והבדלים בין התנועות?

פשוט סרט רע...אנונימי (פותח)

שלום.

אני ממש חושבת שכן צריך לשנות את השמות.

עד כמה שאני יודעת ( ואני מודה שזה לא הרבה אבל אני בטוחה שאם תבררי לעומק תמצאי תשובות טובות יותר) הסיבה שלא שינו את שמות השבטים בעבר, היא שהיתה שאיפה לחזור להיות חלק מתנועת הנוער בנ"ע ובאמת שלא להתבדל מהם. כלומר שתנועת אריאל היתה שמנית עד שבנ"ע יסחפו גם הם למסלול הזה.

כל מי שעוד לא הבין, תצאו מהסרט הלא מצחיק הזה!!! במאי פשוט גרוע!!!

אנחנו לא נחזור לבנ"ע כי הם פשוט לא רוצים אותנו שם. לא כי אנחנו לא טובים אלא אנחנו פשוט לא מתאימים למה שהם רוצים.

בתכל'ס, מה שקורה היום זה שסניפים שדוגלים בדרך של אריאל מצטרפים הם לתנועה שלנו ולא ההפך!

אנחנו אדונים לעצמינו!!!

שיהיה לנו שבוע טוב,

בצלב"א.

מה פתאום נספחיםאנונימי (פותח)

אנחנו שתי תנועות חזקות וטובות בפני עצמן.

כל אחת טובה לבדה,אבל זה לא סותר שאפשר לשתף פעולה לפעמיים.

מה ה"לאומיות" הזאת שיש לחניכים לתנועה שלהם? בסדר מתלהבים קצת,אבל סה"כ כולנו ישראלים!

התנועות נפרדות,כי לשתיהן ערכים די שונים,אבל כאן מתסיים ההבדל. בדברים קטנים כמו שם של שבט אין צורך להגזים ולשנות.

שיתבעו קניין רוחניצחי קנטור
סתם. מה הטעם להדליק מחדש מדורה של לפני כמה חודשים..?...
מחר.123

כי יש על נושא זה מליאה מחר...

בצ"ל אריאל!

אם נשאיר את השמות מבחינתי בכל אופןדורותי

זה ממש לא יהיה בגלל שיש לי שאיפה לשוב לבנ"ע אם וכאשר הם ירצו אותי...

אלא פשוט כמו שכבר כתבו לפניי כי זאת שכבת גיל מסויימת, ואני רוצה לחדד עוד משהו אם ישאלו אותנו איזה שבט אנחנו ונגיד איזה שם בלתי מוכר אז כולם יגידו "מה"???

ואז כמובן נסביר להם שזה השבט המקביל לשבט אחר שהוא כן מוכר בבנ"ע (אני מקווה שהייתי ברורה..) כמו מה שקורה בעזרא...

ואז עוד יותר נצא מטומטמים! ישאלו אותנו באיזה שבט את? ואוטומטית נענה : השבט שמקביל ללביא (לדוגמא...)

זה עוד יותר חוסר אופי!

לא מספיק ששואלים אותנו "איזה תנועה אתם"? ואנחנו עונים "אריאל" ואז שואלים "מה זה"? אז אנחנו עונים "כמו בנ"ע רק נפרד"..

אז נצטרך גם לענות בשמות של שבטים בצורה של "מקביל לבנ"ע"??

ככה לפחות אם אני עונה לשם של שבט אני יודע שזה גם השם של השבט שלי בתנועה שלי ולא רק של תנועה אחרת!

כל מילה בסלע!אנונימי (פותח)

דורה איזה תשובה פצצה!

הרשי לי ללחוץ את ידך!

כיתה.123

אם שואלים איזה שבט את, אז תגידי את שם השבט ותגידי באיזה כיתה את, ואת לא צריכה להזכיר את בנ"ע.

נכון שבנ"ע בהווה היא התנועה הכי גדולה והיותר ידועה, אך עדיין את לא בנ"ע, אלא את אריאל.

בצ"ל אריאל!

אני לאמבינה...יוכי
למה שתצטרכי להגיד למישו מה השבט המקביל בבנ"ע??? תגידי את איזה שבט את... לאט לאט כולם ילמדו...
אמממאנונימי (פותח)

למה יש בנ"ע ואריאל? למה זאת לא תנועה אחת?

כי יש לנו הדרך שלנו מעט שונה.זהו.

די עם המריבות,ההאשמות והבידול.

למה לשנות את שמות השבטים? מה רע במצב הנוכחי??

כמה דברים ...miri

אתם מדברת כאילו אתם לא בגיל שלנו וכאילו לא הייתם בתנועת נוער אף פעם. זה סגנון דיבור, לא מדברים בכיתות מדברים בשבטים, משורשים ועד לעמיצור (אצלנו זה השבט הכי גדול...) כי ככה זה הוואי וזה סגנון, ואולי קצת לחיות את הסניף ומעבר אבל ככה זה (וטוב שכך!).

גם אם נחזור שוב ושוב על איזה שבט אנחנו, ואיזה גיל זה כל שבט, יקח זמן רב עד שילמדו, יקח זמן רב מדי (עיינו ערך תנועת עזרא), זמן רב מדי שאני אישית כחברה בתנועה לא מוכנה להקריב בשלב זה במיוחד שהמחיר הינו גאוות תנועה, הרי כולכם יודעים שהגאווה שיש היום לא היתה מאז ומתמיד והשמות יגרמו להשונות (כל דבר שונה וחדש ניתפס כמוזר...) ולמוזרות. עד היום יש הרבה שלא מכירים את השמות של עזרא, והם קיימים יותר מ25 שנים, אני חושבת שאפשר ורצוי מאד ללמוד משגיאות של אחרים. אני מסכימה אומנם, שזו בורות לא לדעת את השמות אבל מה לעשות בתכל'ס איפה שאין עזרא המודעות אם בכלל נמוכה מאד.

לדעתי, השינוי של השמות הכרחי, ולו לשם הדגשת מיוחדותינו וכן שאר הנימוקים שהועלו, אך השעה כעת מוקדמת מדי לטעמי.

בציפיה לבניין אריאל! חודש טוב!

למה השעה מוקדמת מדי?יוכי
כמה שנדחה אתזה יותר השמות יותר ישתרשו ויהיה הרבה יותר קשה לשנות!
יותר מ-25 שנה.123

התכוונת בטח ל"יותר מ-85 שנה". הם קיימים 86 שנה.
אם היית במליאה, ראית שזה הוזכר במה שרשמתי.

בצ"ל אריאל!

נראה לי שמירי יודעת שעזרה קיימים כ"כ הרבה זמן...דורותי
פשוט היא רצתה להגיד שהנה הם קיימים יותר ממנו (לא שאלת את עצמך למה היא כתבה דווקא 25?) ואף אחד לא התרגל לשמות החדשים!
אז אנחנו עונים: "כמו בנ"ע אבל נפרד..." ?!אנונימי (פותח)

מה????

כמו בנ"ע אבל נפרד???
אני יודעת שזה לא קשור אבל מה פתאום..אם זה מה שאנחנו עונים אז אוי ואבוי לנו!!!!!!!
יש לתנועה ערכים משלה ודרך שונה להגיע למטרה של עמ"י!

אין צורך להתביש או להסתיר זאת....אבל בכל אופן - בכל הסמינריונים .(לפחות שאני עברתי...)הבהירו לי שזה משפט פשוט לא במקום!!!!אני מאמינה שאין צורך להסביר למה....(אם כן מוזמנת לשאול.....;)

קיצר-סורי שזה כתוב בחריפות זהפשוט הקפיץ אותי לרגע...

ניפגש כולם (טוב נו כמעט כולם...;)היום במליאה!!!!!

בשמחה תמיד.

בצלב"א ול"מ....

אני לא יודעת מה איתך...דורותי

אבל אני לא מתכוונת להרצות לאיזה מישהי שראתה אותי ברחוב  ושאלה אותי כבדרך אגב (אחרי שהיא ראתה את החולצה שלי...) מה זה אריאל?

מה תגידי לה? תנועת נוער? קשה להבין...אז אומרים...כמו בנ"ע רק נפרד...את בנ"ע משום מה כולם מכירים...אני מקווה שבע"ה בבוא היום כולם יכירו גם את אריאל...

יוכי, מה לא ברור? למשל אם אני ישאל את חברה שלי בעזרא (אין לי חברות בעזרא אבל למשל...) באיזה שבט היא (ובשבילך 123, נניח שזאת מישהי שכבר לא לומדת במסגרת תיכונית משמע אי אפשר לשאול אותה באיזה כיתה היא...)

והיא תענה לי שם של שבט לא מוכר...ברור שאחרי מבט תמוה אחד שלי בלי יותר מידי שאלות היא תסביר שזה השבט המקביל לXXX אז אני לא רוצה שזה יהיה ככה גם באריאל ושלא תהיה לנו ישות בפני עצמנו. אולי השמות האלה הם גם של בנ"ע אבל לפחות אני יכולה לדעת שהם גם שלי!

דורה, מסכימה איתך בכל מילה!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
איך הוא מעיז?דינמיתאחרונה
נכון יש אמת במה שהוא אומר אבל איך הוא מעיז לזלזל ברבנים?
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך