ה' עשה עימי חסד ונתן לי חוכמה ויופי.. אבל אף אחד לא מושלם
השאלה שלי מתחילה בכך- שהמשפחה שממנה את באה יש לה משמעות רבה.
זכיתי במשפחה נהדרת ה'הח לאל, אך חיצונית זה לא תמיד נראה כך ואסביר..
יש לי אבא עם מחלת נפש, היא לא מפריעה לו בחייו כי הוא על כדורים, אישית אני לא ראיתי אותו במצב של התקף.. עברו באזור 15 שנה מהפעם האחרונה ואני לא זוכרת את זה כ'כ..
הרבה זה מרתיע אותם..מה מחלת נפש? כיאלו שמחלות אחרות פחות מפריעות.. סכרת וסרטן מפריעות הרבה יותר ועם פחות פיתוחים וכדורים שעוזרים, ועדין הסטיגמה גדולה. עדיף סרטן ולא מחלת נפש. זה עגום בעיני אבל ניחא..
כל הקרובים אליי חוץ ממשפחה מורחבת, לא יודעים זאת, כולל חברות.. למה? כי זה נהוג להסתיר מחלות נפש. אותי אישית זה לא מעניין, אם אבא שלי היה מאשר לי הייתי אומרת לכולם.. אין לי במה להתבייש כי מעולם לא הרגשתי החיסרון מסויים באבא שלי על פני אחרים, ולא כי אני משוחדת .. אלא כי זה באמת לא מפריע לשגרת החיים, חוץ מזה שאבי ישן קרוב ל15 שעות ביום בגלל הכדורים, אז מבחינתי קיבלתי אבא ישנוני . וזהו.. ולך תסביר לכולם למה אבא ישן כ'כ הרבה..
כמו כן אמא שלי עובדת בנקיון, מה לעשות.. נקצר מידה בגילה הצעיר ללמוד, ומגיל 13 זה מה שהיא עושה ולדעתה הכי טובה בו.. לא רכשה השכלה
שוב ,סטיגמות.. אמא שלך מנקה. סאו וואט? ישלי אמא שהכי דואגת בעולם ולא החסירה לי כלום.
ההורים שלי נתנו לי הכל, ולא הייתי משנה אותם לעולם..
הרעיפו עלי כספים ובעיקר שאלמד, ואכן זה עזר.. הבגרות שלי גבוהה מהרגיל וחצתה את קו המאה.. ב'ה אין תלונות..אני כבר סטודנטית
אבל לסביבה יש.. תמיד אני מתלבטת אם אני צריכה לספר למדוייטים שלי על כך, האם לומר על מחלת נפש..זה ברור לי שכן.. השאלה מתי.
שואלים אותי במה ההורים שלך עובדים? ובשניה הזאת אני יודעת שהרבה יכולים לפסול אותי, ולא משנה שאני באה ממשפחה טובה..
אישית על אבא שלי סיפרתי רק לאחד, שהיה קשר רציני מאוד..
מה אומרים??? אשמח לדעתכם , כי לספר ברור לי שכן בשלב כלשהו. אבל מה עם הסטיגמות? מה עושים איתם...
(היא לא רצתה)
)