בזמן שהייתי בפקק יכולתי ליסוע לירושלים
ותכננו פעולה כיפית בטירוף ויש פעילות של הנוער אז זה נדחה לחנוכה. באסה קצת.
י"ט כסלו היה מטורףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! ביקרתי את חברות שלי באולפנא ואז ביט כסלו רקדנו מלא מלא והיה פשוט כיף טירופים!!![]()
אז השבוע כמעט מתתי, הנהג באוטובוס נסע בזיגזג ונרדם על ההגה, בשניה האחרונה הוא זז חזרה מהשוליים ואז הוא גם העיר אותי בחריקה. הוא שאל את אחד הנוסעים "ראית שנרדמתי?? ראית אותי עוצם עיניים??? אז מה אם נגעתי בשוליים! הנה אני שוב אגע בשוליים! רואה??" מפחיד רצח. הייתי בטוחה שאני מתה עוד רגע. פשוט נס שיצאתי בשלום.![]()
כשעשינו שיעורי בית חברה התעצבנה ושברה כוס על הרצפה. משוגעת. פשוט כעסה על השיעורים והייתה מתוסכלת, אז היא שברה כוס!! באיזה קטע?? ואז שיר ואני ניקינו שם והעפנו אותה ללמוד כי אחרת היא גם הייתה ממשיכה לכעוס שהיא לא יודעת כלום. וגם חברה שלי בכתה שרע לה ואוף כי היא כל שבוע בוכה שלא טוב לה. יואו היה תסבוך והלכתי לישון ממש מאוחר.
אני לא יודעת כלום במעגל. הפסדתי תשיעור ההוא וזהו.
מסיבת חנוכה בבית של המורה- שיחקנו פים פם פום : "תתחתן בשמינית" -פים "תירדם בטסט"- פים "יהיו לה שבע עשרה ילדים"- פים "מלא מלא דברים מוזרים, -פים. יאי אני פים. לפחות לא קיבלתי את "תקרא ספר טבע לילדים שלה לפני השינה. 
ואז היה הרוח נושבת אז אחרי מלא זמן שהיה ריח של לביבות וכולנו רעבנו אמרתי למי שעמדה באמצע להגיד "כל מי שרעבה" והיא אשרה אמרה אתזה. התכוונתי בצחוק. מביך. אז הפסקנו תמשחק ואכלנו. הכנתי סלט ממש טעים.![]()
ואז פעולה רצינית של המדריכות וחברה שלי ואני היינו מחורפנות רצח אז היה אופס. ![]()
ואז סופגניות![]()
בעבודה היום המדריכות גלגלו אותי בתוך בד יוטה מסריח בטירוף
והכניסו לי דשא לפה
וואי היה מצחיק.
החניכות שלי משדכות לאחת החניכות מישו שבכלל כבר משודך לי בערך מכיתה ב'!!![]()

...
- לקראת נישואין וזוגיות