ההצעה להחליף את השמות נפלה.yehciel666
השמות של חב"ב או של חב"א?hadar
כן...יוכי
לא כזאת שווה...yehciel666
היו הרבה בלבולי שכל...יוכי
אבל היה מצחיק... במיוחד ההצעה שדיברנו עליה 1/2 שעה, שנועדה בעצם לחסוף לנו זמן... ובסוף החלטנו לדחותותה למליאה הבאה...
חחח וגם היה נורא נחמד לשבת איפה שישבתי...
מגניב לראות את ה-כ-ל-!!!... זה היה די מצחיק...
70%.123
לפי מה שהבנתי, היו 40 שהצביעו נגד שינוי ו-34 בעד שינוי.
בבנים היה תיקו(19 בעד ו-19 נגד).
זה מראה כנראה שהבנים קצת יותר אמיצים, ופחות מפחדים משינויים...(כי אם אצל הבנים היה תיקו, זה אומר שאצל הבנות הצביעו 21 נגד שינוי ו-15 בעד שינוי...).
היו מלא נמנעים!!
אני באתי עם 2 בת-ימים על-דעת שהם מצביעים בעד שינוי, אך בסוף התברר שהם מצביעים נגד...
זו ממש התקדמות מטורפת יחסית לשנה שעברה. שנה הבאה ההצעה הזאת עוברת...
בצ"ל אריאל!
אז של חב"ב עברה או לא?hadar
מה פתאום???יוכי
אפשר לבדוק.123
יכול להיות שלא הבנתי נכון.
הדברים האלה אמורים להיות כתובים, אז בהזדמנות אפשר לבדוק זאת(בע"ה בעוד שבועיים אנו שוב בהנא"ר, כי יש יום עיון לחודש ארגון).
בצ"ל אריאל!
בתור אחת שכתבה אתזה...יוכי
אני די זוכרת... אז אני יודעת שבחב"ב אצל הבנים היה 19 בעד ובסה"כ היו 40 קולות בעד ז"א שאצל הבנות היה...(שניה... צריך לחשב..) 21 קולות בעד... - וזה בטוח ב100%
נגד- היו סה"כ 34 קולות, אצל הבנים היו 19 ואצל הבנות היה 15!
ז"א שאם לא היה תקטע של ה70% היה יוצא בעד...
אין שום קשר לפחד משינויyehciel666
חוסר אומץ.123
איני אוהב לחלוק על המדריך המהולל שלי, אבל אני חושב שונה:
איני אומר שכל מי שהצביע נגד שינוי, אז הוא חסר אומץ, אבל יש רבים שלא היתה להם שום סיבה רצינית להתנגד לזה(למרות שהיו סיבות רציניות למה כן לשנות), והם בסה"כ ניסו להסביר את עמדתם בעודם מגמגמים, ומנסים להוכיח את עמדתם ע"י הסבר מהות נשמת היהודי האידאלי העומד בצל ההוויה המיסתורית, ועל כל מיני דברים הנשגבים מבינתי...
יש כאלה שיש להם פחד גדול מפני שינויים, ואני מבין זאת; יש פחד כזה, וגם לי אישית יש את הפחד הזה(אך עדיין אני חושב שהתועלת של השינוי, גדולה בהרבה מאשר להשאיר את השמות על כנם).
בצ"ל אריאל!
באמת זה לא קשור לפחדיוכי
זה יעשה מה שעשה בעזרא.yehciel666
למה בלאגן???יוכי
אני בעזרא ואין שום בלאגן...shir
שלא יחשבו שאתהyehciel666
אני מריחה פה אקשן??דורותי
מינימום של חוסר בוטות!
אני מבקשת - "דעות מטופשות"?
לא בפורומינו! (על משקל "לא בבית ספרנו"...)
אני בעד למחוק את ההודעה (לא לפני שיובהר בהקשר למה היא נאמרה...)
אקשן.123
לא שייך שאמחוק הודעה של הקומונר הקודם. הוא יותר חכם, יותר מבין, וכמובן שיותר צודק.
הנני עפר ואפר לרגליו, והנני מתבטל ביטול גמור לכל ביקורת שהוא מעביר עלי(חוץ מדברים קטנים ושוליים כמו הקומונה, וד"ל).
123 שצריך להרביץ קצת לנריה, על כל הדאגה הגדולה שלו למעני...
בצ"ל אריאל!
זו לא שאלה של רוב או מיעוטrinrin
אם לא שמתם לב זו בכלל לא שאלה של אם יהיה רוב של 70% או לא, כי אם יעלו את זה שוב לדיון במליאה אחרת כל צד יביא עוד כוח כדי להישאר בעמדה שלו.
זו החלטה מהותית מאד בעיניינה של התנועה ודרכה וכנראה (ראינו שבטוח) רוב חברי התנועה חב"ב וחב"ג (כן היו גם חב'רה מחב"ג - ואני בתוכם) החליטו שלא טוב ולא נכון לשנות את השמות ולכן ההצעה נפלה.
מי שהיה במליאה ובא עם החלטה שההצעה תעבור - התאכזב מאד וכנראה שהוא בא עם מטרה להעביר את ההצעה ולא לשמוע ולקבל את ההסברים של הצד השני.
ברור לי שמי שרצה לשמוע ולקבל את מה שאמרו החבר'ה במליאה היה מבין טוב את הסיבות לדבר, לצערי אין באפשרותי להסביר כאן על מה ולמה נפלה ההחלטה כי לא הייתי בזמן שהחליטו והסבירו את הסיבות בעד,ונגד (123 שים לב שידעתי שההחלטה תיפול גם בלי הקול שלי אז אפשרתי לעצמי לא להיות בזמן ההצבעה....) מי שרוצה יכול לשאול את החבר'ה שהיו מי מוכן להסביר לכולם ע"ג פורום זה את הסיבות (אפילו שאני נגד זה כי זה לא המקום להסביר...).
והלוואי שנתחיל לדון בדברים רציניים ומעשיים ושנוכל לפעול באמת למען כלל עמ"י יחד עם החיבור לתורת ישראל וא"י.
בציפיה לגאולה השלמה במהרה
ובתוכה לבנין אריאל.
העלאה חוזרת.123אחרונה
כאשר יעלו את זה שוב בעוד כשנה(כי צריך לחכות 3 מליאות), כמעט ואין ספק שזה יעבור[ואת זה מבינים גם מתנגדי השינוי, ובגלל זה הם רועדים מפחד מהמחשבה שזה יעלה שוב].
לפני שנה אנשים גיחכו בצורה מטורפת, בכלל על העלאת הרעיון לשנות את השמות, והיה רוב מטורף נגד שינוי; ועכשיו תוך שנה נעשה שיפור אדיר ומדובר על קרוב לחצי חצי.
'מי שהיה במליאה ובא עם החלטה שההצעה לא תעבור, יצא מרוצה מאד וכנראה שהוא בא עם מטרה להפיל את ההצעה ולא לשמוע ולקבל את ההסברים של הצד השני' - כמו שאתה שם לב, אמרתי את מה שאמרת רק בכיוון השני, אז זה אומר שהמפשט הזה שלך לוקה בחוסר אמת.
"ברור לי שמי שרצה לשמוע ולקבל את מה שאמרו החבר'ה במליאה היה מבין טוב את הסיבות לדבר" - מחילה, אך גם זה קשקוש. אני הייתי במליאה והקשבתי טוב, ואיני מסכים ואיני מקבל את מה שאמר הצד השני. לא חיפשתי להעביר שום הצעה, אלא חיפשתי את טובת התנועה. הקשבתי טוב מאוד מה אמר הצד השני, והצלחתי לשמוע רק גמגומים לא ברורים[לפני שנה הטענות היו לפחות מהצד של האחדות, אך השנה זה בכלל לא הוזכר, אלא רק דיברו על סיבות שטותיות חסרות אמת].
וכמובן שגם משפט זה[המצוטט] לוקה בהמון חוסר אמת, שהרי אפשר גם לכתוב אותו בצורה שהיא תהיה מופנית כלפי הצד השני.
"והלוואי שנתחיל לדון בדברים רציניים ומעשיים ושנוכל לפעול באמת למען כלל עמ"י יחד עם החיבור לתורת ישראל וא"י" - זה סתם משפט דמגוגי הבורח מלעסוק בעצם הטענה. זה משפט טיפשי חסר תוכן המנסה כביכול להראות ששינוי השמות הוא חסר ערך ושזה עניין של בזבוז זמן[אך כמובן שזו טענה טיפשית, כי אם זה עניין חסר ערך ובזבוז זמן, אז מה איכפת למתנגדים שנשנה את השמות, וככה כולנו נהיה מרוצים שהרי "אנשי הבעד" כן רואים ערך בשינוי השמות, והם חושבים שזה עניין ששווה להשקיע עליו זמן, אז תנו לנו לשנות וככה לא התבזבז לכם יותר הזמן בעתיד].
"והאמת והשלום אהבו".
בצ"ל אריאל!
למה???????????דינמית
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות