מה דעתכם?בקטנה

תמיד טוחנים ת'מוח בטיולים-להביא נעליים סגורות\כובע וכו'...

לי אישית ממש נוח לטייל עם שורש,

מרגיז לגמריי,אז אני מבינה שבלילה רצוי נעליים סגורות כי לך תדע מה יצא לך מאיזה חור,זה סבבה..

אבל ביום-מה רע?!

דברו..

האמת, גם אותי זה מעצבן..אוריה שמחה
אז תמיד בטילים של הסניף וכו'- אני באה עם שורש ונעלים בתיק, ורק בזמן המסלול ממש שמה, ואח"כ מחזירה לשורש, ובטיולי אולפנא אותו דבר, אבל בד"כ אני נשארת לאורך כל המסלול עם שורש, כי לא מקפידים כ"כ.. ועם המשפחה או סתם ככה- רק רק רק שורש... [אבל האמתי שעכיו קניתי נעלי הרים ממש כיפיות ונוחות.. אז לפעמים אני כן הולכת איתם..]
זה נכון אבל...אוהבת את אבא

בס"ד

אני אחת שקשה לי להסתדר בלי שורש. אני כמעט כל החיים הולכת עם השורש הירוק שליי!! גם בטיולים!! במיוחד בטיולים!!

זה הכי נוח והכי טוב לרגל..והבעיה היא שאני שונאת גם נעלים..

אבל אני מבינה את המשרד לביטחון..או מה שזה לא יהיה ..זה באמת מסוכן..

אבל זה לא סותר את זה שאני שונאת נעליים..=]

דעתינו...liki

ב"ה

גם אני עד לפני שנתים חשבתי ש"אין על שורש". בסוף, אחרי טיול די קשה הבנתי שטעיתי. זה הי'ה סיוט ללכת עם השורש. הם לא מחזיקות את הרגל כמו שצריך. עדיף נעלי ספורט. זה מחזיק את הרגל וגם יותר בטוח.

אם הולכים לטיול משפחות לדוג' או סתם משהוא קל אין בעי'ה עם שורש אבל אם אתם חושבים על טיול רציני תוציאו את השורש מהרשימה!!!

זאת ההמלצה שלי. 

אני ממש אוהבת נעליים..בקטנה

אבל לא לטיולים,כי זה בעיקר אולסטאר..

ואז מי שרואה אותי רוצה להכניס לי מכות..

ת'כלס אולסטאר זה גרוע אבל יפה סוף.

שואש בטיולים בינוניים + הם הורסים את הרגל!!בנדא מצוי!!
לי ב"ה יש אסולו נעליים שכייף לטייל איתם!!
אפשר הסבר?פלפלתי

"ת'כלס אולסטאר זה גרוע אבל יפה סוף." - מה זה אולסטאר למען השם??

יש מישהו שיסביר לי דבר זה הנשגב מבינתי??

תמונה:רחלקה

נעלי אולסטאר נמוכות ALL STAR LOW

זה הדגם הנמוך..

ואל תגידי שמעולם לא ראית אותם..!!

מי שרוצה לראות נעלים טובות שיכנס!!בנדא מצוי!!
עבר עריכה על ידי בנדא מצוי!! בתאריך י"ט טבת תשס"ט 12:51

למעונינים לקנות נעל זאת אפשר לפנות אלי במסר"ש!

הסבר הכי טוב!! פשוט נעלי פלדיום=נעלי בד!!בנדא מצוי!!
הם מתאימים לט' באב ויום כיפור!!
לכל מי שעושה מסלול קשה שחייבים להכנס למים ולא רוצה להרוג את הרגלים שלו עם שורש אז יקח נעלי פלדיום=נעלי בד ויכנס איתם למים נכון גם הגרביים נרטבים אבל מה זה משנה זה נוח ותופס לך את הרגלים וזה לא הורס את הרגלים כמו שורש!!
נכון-אחלה נעליים,רק שהם לבנים!הילה =]
פעם ניסיתי ללבוש את הנעליים האלה(של אחשלי..) והם פשוט נוחות!
יאוו בנאדם מצויי!! אני רוצה כאלהה!!אוהבת את אבא

בס"ד

הם נעלים לטיולים, לא? והם ניראות נוחות..

אני הולכת ב"ה לקנות כאלה..ראיתי בריקושט..אם איני טועה.

אני אוכל להשיג לך אסולו ביותר זול מבריקושט!!בנדא מצוי!!
אני הסתדרתי מצויין עם נעלי רייכלה ואסולוסבא גפטו
אע"פ שהן לא האולטמטיביות בשביל מעבר בנחלים וערוצים עם מים. מבחינתי הן האולטמטיביות (רייכלה יותר טובה) במכלול של מכשולים: סלעים, נוחות, בוץ, שפשוף על עצים ועוד.

אם כי רייכלה (יקרות מאוד. עלו לי בזמני (לפני 3 שנים) למעלה מאלף ש"ח (!) והן שירתו אותי יפה מאוד!) צריכות השקעה. בדיוק כמו אישה / רכב. לא תטפל ותשקיע - תבוא תקלה. יש תקלה ותטפל באופן רופף - יבואו עשר תקלות. אז בעצם לא בדיוק אבל דומה או 'מזכיר'. כשקונים רייכלה קונים גם (רצוי לקנות...) תכשיר שמגיע בבקבוק עם פיית ספוג / בקופסה ונראה כמו גריז (בשני המקרים זה נראה כמו משחת נעליים בצבע מוזר) בשם 'וואקס' ושצריכים למרוח על הנעל כל תקופה / לאחר טיול רציני. כשמקפידים - הנעל נשארת מצויין. לאחר שנה הפסקתי לטפל בהן והן נשארו שנתיים עד שבלו. כרגע הן עדיין חיות. אבל כבר לא 'חיות רעות'. רק נושמות. בעצם, גם את זה כמעט הפסיקו. העניין הוא שהחורף אני לא כזה מאותגר בשביל לקנות נעליים. אין סיבה הנראית לעין.
לכשתחטפי/תידקרי/תיעקצי/ווט-אבר,סבא גפטו
גם בלי שיאמרו לך שחובה להביא נעליים סגורות, את תביאי אותן.

וחוץ מזה כלל לחיים: משהו סגור אפשר לפתוח. משהו פתוח קשה לסגור. תקף לגביי נעליים ועוד תחומים...
תלוי איזה טיולים. אני..השמרוניאחרונה

כשאני יוצא לטיולים ארוכים אני לובש נעליים במסלול ובסוף מחליף לסנדלים, זה ממש כיף אחרי שהולכים איזה יומיים עם 10 קילו על הגב להחליף מנעליים לסנדלים. תנסו..

וכמובן תלוי באופי המסלול, אבל למה לקחת סיכון?

הלוך חזור לבולגריה בפחות מ-200 שח?ohads85

הכי זול שטסתי היה ב-150 ש"ח הלוך חזור למילאנו (כמובן רק עם תיק גב). מה שלכם?

מישהו בצפון עכשיו? איזור הכנרת באמת נוראי ככ עכשיו7410

או שלמרות החום כיף לטבול בכנרת?

תכננו טיול משפחתי וממש מתלבטים כרגע אם לחזלש הכל

מה עם שביל הפסגה בהר מירון, חם שם?קעלעברימבאר
לחזלש ומהררעות שרהאחרונה

רותח שם למותת

הייתי שם היום וממש סבלתי... 

חושבת שזה יהיה ככה עד שבוע הבא לפחות

יער ברעם, שביל הפסגה (מירון) והסביבהאיל ב.

שלום לכולם,

האם ידוע האם מסלול הטיול יער ברעם ונחל דישון, וכן שביל הפסגה בהר מירון, אפשריים לטיול? אני שואל בעיקר לאור המלחמה והדיווחים שהיו על שריפות באיזור.

אשמח גם להמלצות נוספות באיזור (מסלולים/פעילויות למשפחה כמו רכיבה על סוסים), כולל מזרחה משם לכיוון אצבע הגליל.

פעם היו מספרי טלפון של בתי ספר שדה לבירור על מסלולים לפני טיול. יש היום משהו שמקביל לזה?

תודה

לאן הולכים בחופש? אשמח להמלצות.פלפלונת

נשאר מהחופש את החודש האחרון. ואין לנו עוד שום תכנונים וזה מלחיץ!!! הילדים כבר מתחילים לחשוש שגם השנה לא נעשה שום דבר. אנחנו ממש רוצים לעשות דברים, אפילו חשבנו על חופשה ליד טבריה. אבל גילינו שאין לנו מה לעשות באיזור של הצימר. בקיצור רעיונות למשפחה עם כמה גילאים יתקבלו בברכה (תיכון ויסודי).

בעלי חושב לנסות לקחת כל ילד או ילדה לפעילות שיבחר, לדעתי עדיף משהו משפחתי.

משתדלים למצוא מקום ללא בעיות צניעות ופחות עם מים.

מכירים מקום כמו קפצובה אבל יותר מוצלח?

פארק שווה לפיקניק?

האם מעניין במוזיאון המדע בירושלים? מערת הנטיפים?

מכירים צימר (במחיר סביר) עם בריכה שיש לידו מה לעשות?

ממש אשמח לעזרה כדי שהשנה נצליח לבלות.

מחפשים בכל הארץ. עדיף לא מידי צפון/דרוםפלפלונתאחרונה
אפליקצית סיורים קולים בירושליםgeashono

האפליקציה שהייתה זמינה בעבר הורדה מהחנות אפליקציות.אבל הצלחתי להתקין אותה.

ואני מחפש דרך להוריד את הסיורים,מישהו במקרה יודע איך לעשות את זה? הלינקים להורדת הסיורים כמובן לא זמינים.

בור ברמת מיגרוןdn5754

ראיתי פירסום על מקום נחמד - בור מים ותצפית ברמת מיגרון

מישהו מכיר? יודע אם המקום הזה קיים עדיין? (כי רמת מיגרון..)

או תצפית אחרת ומקום נחמד (עדיף עם מקום לשבת -ספסל וכדו') האיזור מיגרון/עופרה וכדו'?

תודה רבה

אם עדיין רלוונטי- יש באיזור שילהעשב לימוןאחרונה

קצת אחרי צומת שילה- יש בור בוסתן העמק- עם שילוט- יש שם תצפית יפה ואולי גם בור מים- לא בטוחה.

ובצד השני של צומת שילה- לכיוון גבעת הראל- יש גם תצפית מיד אחרי הכניסה לגבעת הראל.

משערת שיש גם בעפרה, פשוט צריך להיכנס בשער ולנסוע די בשוליים של הישוב

מישהו עשה פעם את שביל הגולן? הוא קשה?דורין השמיני
חלקו הצפוני של שביל הגולן מקסים, במיוחדקעלעברימבאראחרונה
בתקופה הזאת שעדיין הכל פורח נראה לי בצפון הגולן. אני עשיתי אותו פעם אחרי פסח והכל פרח.

עשיתי רק עד הר בנטל.  הבנתי שמדרום להר בנטל והלאה די משעמם עד הירידות בצוקים שמעל הכנרת.   לא זוכר כמה הוא קשה.

תשאל אנשים.

איפה מטיילים ביום העצמאותשדמות בחולות

אשמח לרעיונות למסלולים שמתאימים למשפחה (הגיל הכי צעיר 7) באיזור המרכז/שפלה

אולי יעניין אותך