מישהו יודע איפה אפשר לקנות גיטרה טובה??מקווה לטוב

באזור מודיעין- ירושלים... במחיר לא יקר ...

וכמה זה עולה??

שכחתי לומר שאני לא מבינה בגיטרות.מקווה לטוב
בעקרון יש כלי זמר בישפרוהמפוזר מכפר אז"ר

אוף... גם אנחנו רוצים לקנות גיטרות ואין לנו שמץ בזה.

מבירורים קטנים עולה שאדמירה זה חברה טובה, הכי זול שם זה800 בערך...

וחוצמזה, שלפי מה שהבנתי באיזור ה500-600 יש גם דברים טובים וגם לא, אז זה קצת בעיה לבחור אם לא מבינים בזה... צריך מישו שיעזור לבחור נראה לי..

אנחנו רוצים לקנות גיטרה, לא גיטרות... לבינתיים...המפוזר מכפר אז"ר
ואוו וואו!! לא!נדב =)

מדובר בגיטרה קלאסית נכון?

אדמירה זו חברה לגיטרות ספרדיות, שזה אמנם גיטרה קלאסית אבל היא לא הקלאסית הרגילה.

בירושלים יש סניף כלי זמר בתלפיות, הכי טוב ללכת לשם ולבדוק, קלאסית טובה עולה בסביבות ה300-350 ש"ח. יש את מונטנה וולנסיה ועוד...

מה הבעיה שזו גיטרה ספרדית?vig

זו גיטרה קלאסית מובחרת!, ומי שרוצה גיטרה עם צליל ואיכות, שיקנה כזאת.

לא הבנתי מה הבעיה?

בבחירת גיטרהvig

צריך לבדוק כמה דברים. אם את/ה מתכונן לנגן הרבה ואתה אוהב את זה או שזה סתם בשביל שתהיה גיטרה (אם זה בשביל זה אז אפשר לקנות ב300 -400).

אם החלטת שאתה מנגן כמה זמן, ואתה ממש אוהב את זה, למרות שאתה עכשיו לא כלכך ברמה, כדאי ללכת על גיטרות קצת יותר טובות, זה נותן מוטיבציה להמשיך ולהשקיע. אז זה תלוי בתקציב, גיטרות טובות מתחילות ב800 בערך. (אני אישית קניתי כשהתחלתי, אקוסטית ב1100 וזה נתן לי הרבה מוטיבציה..).

דברים שצריך לבדוק בגיטרה(אם אתה יודע לנגן קצת):

קודם כל, אתה צריך לבדוק שאתה נהנה לנגן בה ומתחבר לצליל.

מומלץ ללכת על גיטרות עם חברה ידועה יותר, כי הן חלק ממשפחה גדולה ואיכותית.

לבדוק את הגיטרה מכל הכיוונים אם אין בה שום פגם או שריטה, לבדוק אם המפתחות לכיוון הגיטרה מסתובבים כמו שצריך (בעיקר בקלאסיות), בעיקר אם היא מהתצוגה.

אם צריכם עוד עזרה, אפשר חופשי למסר"ש.

אני די חולק עליך בכמה נקודות.נדב =)

קודם כל, אם אתם מנגנים בפעם הראשונה, לא יעזור כלום- אתם לא תבינו כלום ממה שאתם רוצים, גם אם אתם חושבים ככה,

רק אחרי תקופה מסויימת שמנגנים יהיה אפשר להבין את הכוונות שלך כאן, לפני זה אין טעם לנסות כי מה שיבינו אנשים שהתחילו לנגן עכשיו ומה שיבינו אנשים שמנגנים כבר כמה זמן לא יהיו אותם תובנות.

ככה שלעת התחלה, לדעתי לפחות, רצוי ללכת על גיטרה נחמדה בסביבות ה300-400 ש"ח ולא יותר מזה, פשוט מהסיבה שבמצב התחלתי לא תבין באמת הבדלים בצלילים בין גיטרה של 300 לגיטרה של 1000, וגם לא תהיה בטוח ב100% שאתה הולך להשקיע בזה באמת, רק אחרי שהתאמנת קצת, והשתפשפת עם הגיטרה ורוצה להתקדם, כאן מגיע החלק שלך vig לגיטרות ברמות גבוהות יותר.

בהצלחה..נדב.

נראה לך שרק אחרי שנבין נעשה את מה שאנחנו רוצים?vig

לפי מה שאתה אומר אל תקנה אף פעם גיטרה...

ד"א, אני קניתי שלא ידעתי יותר מדי בין ימיני לשמאלי, אנחנו נמצאים במדרגה מסוימת ושואפים למדרגה הבאה, רק ככה נגיע למדרגה הבאה..

זה לא מה שאמרתי.נדב =)

אמרתי שלדעתי לא שווה להשקיע בגיטרה ראשונה יותר מ300 ש"ח.

אחרי שאתה נעול על זה שאתה הולך על גיטרה, תיקח מה שבא לך

לא בעיה , אבל חבל להוציא על דבר כ"כ יקר כבר עכשיונדב =)
אני קניתי בכלי זמראנדרלמוסיה

ואני די מרוצה..

לא הבנתי מה הבעיה...המפוזר מכפר אז"ראחרונה
קנינו בסוף ת'דגם הכי פשוט של אדמירה, וכמה אנשים שאני מכירה ומנגנים טוב על גיטרה ראו אותו ואמרו שהיא ממש טובה ונעימה לאוזן... ואפחד לא הזכיר אפילו בחצי מילה שזה לא קלאסי רגילה, או שיש בה משו שונה.
אני מחפשת גיטרה טובה למישהו שיודע לנגן-מקווה לטוב

בתור מתנה-- ובמחיר של עד 500-550 ש"ח-

אם יש משהו טוב בפחות כסף עוד יותר טוב.

השאלה אם יש סוגים טובים וטובים פחות-

כי בחנות ראיתי מחירים החל מ-280 בערך ועד יותר מ-3500 ש"ח...

תראי, אם הוא יודע לנגן עדיף שהוא פשוט יבדוק...נדב =)
אם הוא מבין טיפה בגיטרה ויודע לנגן, הכי טוב שהא יבחר בעצמו את הגיטרה.
מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

מחפש כלי לכתיבת תוויםחופר
ואם הכלי יודע להעביר סולמות ולשנות מקצבים- זה בכלל בונוס

אולי יעניין אותך