והערה חשובה
אני בת זקונים להורים די מבוגרים אז לא תוכי
והערה חשובה
אני בת זקונים להורים די מבוגרים אז לא תוכי
צריך עיוןפעם אח שלי הביא נחש לבית ובוא ברח מהכלוב ונכנס לה לסל כביסה, פתאום היא גילתה אותו, מסכנה בטח היא כמעט התעלפה
ובכלל זה אכזריות לכלוא נחש
חמוד
אפשר ללטף
לא אכפת לו להיות בכלוב
לא קטן כמו אוגר
כי זאת חיה שקטה אבל עם אופי, לא כרית פרווה.
אבל אני לא יודעת עד כמה אפשר להגדיר אותה לא מזיקה..
אני חושבת שאפשר
הם שורטים הכללללל לנצח בערך
כלב נושך הכל עד גיל חצי שנה ועם אילוף מתאים הוא לא ינשך עוד חפצים בבית
חתול שורט תמיד. כדי לשייף את הציפורניים
השיער שלהם נכנס לכל חור ולא יורד בקלות...
אבל- הם חיה מהממת ומתוקה..
לפותחת- לכי על דגים![]()
אבל צריך להחליף להם את המים כל כמה זמן והם מתים הרבה
אבל הם מרגיעים וחמודים, אז אולי זה שווה
שניהם לא הרסו כלום חוץ מכמה גרביים מזדמנות.. אבל זה באמת תלוי ביצור
כבר שכנעתי את אבא שלי ואפילו עשינו הסכם שאני יחליף את המים והוא יוציא את הדגים המתים במידה ויש, ובהאכלה נתחלק, אבל יקח קצת זמן לארגן את זה
בכל מקרה תודה לכם
זריחהזה בכלל לא חמוד וזה מגעיל להחזיק אותו
זה כ'כ רעיון של בנים

וואו זה דבר מדהיםםםם
![]()
![]()
או שרקן.
לא יודעת אם נכללים בהגדרה של 'הכי לא מזיקים'
אבל הם יושבים בכלוב
לא מרעישים
פרוותיים וכיפיים
וחביקים באופן כללי.
ולכלוא אותם זה בכלל לא יפה, מסכנים 
רק כלוב מאוד גדול
שזה מה שיש לנו וזה נוח להם מאוד.
הם רגילים לתנאים של שבי.
כלוב באמצע הבית?
לא הולך
אוגרים זה מאוד נוח לא מזיק לא מרעיש ומאוד נחמד להחזקה ואפשר לשלב את הכלוב בספריה או משהוא כמו ששמים אקווריום אז לעצב את זה בצורה יפה ואז זה כמו דגים. ארנבים זה קצת בעיה בחורף כי אז צריך להכניס לבית וזה מלכלך למורות שזה לא כ"כ בעיה ואני עכשיו עם ארנב וארנבת מתוקים הארנבת ילדה שלישיה![]()
.
כלב אפשר ננסי ואז מאלפים ואין שום בעיה אני מאווודדדדדד אוהבת וממליצה על סוג מאוד חמוד של פג סיני שהם נראים כאילו דפקו להם מחבת בפרצוף וזה כל כך מתוקקקקקק
איזה חמודיםזריחהאני בעד פשוט כלב גדול או קטן בתוך הבית מאולף והכל מצוין והוא גם יכול לשמור על הבית במיקרה ולא נמצאים.......... אחלה של חייה מאוד חברותית![]()
אני גרה בבניין בקומה שלישית, לא שייך
אני בדיוק תוהה לעצמי על מה נניח את האקווריום, אני צריכה למצוא איזה מדף
זריחהכמה זמן אפשר לבהות באקווריום?? לכי על אוגרים קטנים זה דבר מהממם
זה פשוט משהו יפה לטפח
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173