אני רוצה בזאת להזכיר כמה דברים חשובים.
א. הפורום הוא אינו מוקד רפואי. אנחנו כולה בנות, בדיוק כמוכן- לא רופאות ולא נשות מקצוע. אי אפשר לסמוך על מידע רפואי וכדומיו מהפורום, בכל זאת, פורום אינטרנטי של בנות בגילכן.
ב. זה פורום באינטרנט!! בכל זאת, יש דברים שלא מתאים לכתוב באינטרנט, אפילו במקום סגור כמו כאן. תחשבו פעמיים לפני שאתן כותבות דברים, אפילו מאנונימי.
ג. תזכרו שיש פה גם בנות קטנות יותר. אמנם הפורום מתחיל מגיל 14, אבל זה עדיין לא כזה גדול. יש דברים שלא מתאים לכתוב.
שכחתי להוסיף, חשוב:
ד. כשאתן כותבות הודעה ובו תוכן שלא בטוח שכל בת רוצה לקרוא, נא לכתוב בכותרת "רגיש" !! כך מישהי שלא בטוח רוצה לקרוא דברים כאלו תדע לא להיכנס לשרשור. (יש שרשורים שאם לא יהיה כתוב בכותרת רגיש, אערוך את הכותרת).
תזכורת קטנה לגבי חוקי הפורום-
חוקי הפורום:
1). דיבור בשפה נאותה.
2). שמירה על ההלכה.
3). נתינת כבוד ולא לזלזל.
וכיוצא בזאת...
כלל חשוב: אם מישהי יודעת על כינוי מתחזה חובה לפנות לאחת המנהלות.
אני רוצה כאן להזכיר את קיומו של פעולת ה-דווח. בפינה השמאלית למטה של כל הודעה יש מין ריבוע עם כל מיני אפשרויות, אחד מהם זה "דווח". אם את רואה הודעה שאינה נאותה לפורום לדעתך, מכל סיבה שהיא, תדווחי. זה בעצם שולח לנו (המנהלות) מסר ומיידע אותנו, וכך נוכל לטפל בעניין. מאוד חשוב לדווח, כי לפעמים יש דברים שאנחנו מפספסות..
ובכלל, אנחנו מחכות לכן. אני (@קול דממה) ו @נחל ממש כאן, רוצות לשמוע מכן. תפנו לכל דבר ועניין.
אתן בנות של מלך, ריבונו של עולם. תזכרו את זה. פה בשבילכן ![]()
~~

)