טוב אז חשבונפש קצת בכתיבה חופשית לחלוטין.הדובדבן שבקצפת
כמה מפחיד לגלות פתאום שכבר 17 שנים עברו ולא עשיתי כלום (באופן יחסי כמובן ). אנחנו יכולים להביא את הגאולה ככ הרבה יותר מהר ואנחנו פשוט עצלנים דחיינים ולא מאמינים ביכולות שלנו. באופן כללי מורחים זמן בצורה חסרת פרופורציות.
וגם סהכ טוב לי בחיים אני לא רוצה שהם יעברו ככ מהר 17 זה קשיש נורא.
תכננתי לקנות לי מחברת כתומה חדשה ויפה כי עבר הרבה זמן מאז האחרונה ולא כתבתי מאז חופשי לגמרי רק שירים ופרוזה. אבל רבות מחשבות.
יום ראשון היה מבאס כי לא הצלחתי כלום. אבל אולי הוא בא לומר לי שאני לא חייבת לקחת על הכתפיים שלי את כל צרות העולם אני יכולה גם להוריד אחת או שתיים. אני לא אשמה בהכל.
אם הוא פה זה מביך נורא אבל טוב שאבינעם שם להזכיר לי לפעמים מה היחס הנכון בקטע של בנים בנות. אני כל הזמן נופלת בזה הם כל כך מתוקים וקשה לי ממש לעמוד על שלי. אני צריכה להחליט שאני לא מדברת עם בנים! הלוואי שה' יתן לי כוח להחליט. וגם הפוזות האלה אני חייבת להפסיק איתם. זה לא באמת פוזות אבל זאת התנהגות מדי מוחצנת בשביל חברה מעורבת. החולצת מבגדד עאלק ועוגת בטון. צריך שתהיה לפחות מראית עין של נשיות מסוימת, אחרת זה ממש מגניב אותם וזה לא טוב. אסור שיהיה כמו מקומות עבודה קודמים, אני יודעת בדיוק לאן זה מוביל וזה לא טוב. אני תוהה אם אפשר לעבוד כמו שצריך בלי זה. כלומר אחרי שהם קלטו את הקטע.
ציון תמתי זה כל כך. צריך לעשות לו ביצוע מחודש.
הם חגגו לי וזה היה מביך נורא. הרגשתי כאילו עליתי לבמה וכולם מסתכלים עלי ואין לי מושג מה לומר.
אני חייבת לישון בזמנים נורמליים. אחרת אני מכמה מפחיד לגלות פתאום שכבר 17 שנים עברו ולא עשיתי כלום (באופן יחסי כמובן ). אנחנו יכולים להביא את הגאולה ככ הרבה יותר מהר ואנחנו פשוט עצלנים דחיינים ולא מאמינים ביכולות שלנו. באופן כללי מורחים זמן בצורה חסרת פרופורציות.
תכננתי לקנות לי מחברת כתומה חדשה ויפה כי עבר הרבה זמן מאז האחרונה ולא כתבתי מאז חופשי לגמרי רק שירים ופרוזה. אבל רבות מחשבות.
יום ראשון היה מבאס כי לא הצלחתי כלום. אבל אולי הוא בא לומר לי שאני לא חייבת לקחת על הכתפיים שלי את כל צרות העולם אני יכולה גם להוריד אחת או שתיים. אני לא אשמה בהכל.
אם הוא פה זה מביך נורא אבל טוב שאבינעם שם להזכיר לי לפעמים מה היחס הנכון בקטע של בנים בנות. אני כל הזמן נופלת בזה הם כל כך מתוקים וקשה לי ממש לעמוד על שלי. אני צריכה להחליט שאני לא מדברת עם בנים! הלוואי שה' יתן לי כוח להחליט. וגם הפוזות האלה אני חייבת להפסיק איתם. זה לא באמת פוזות אבל זאת התנהגות מדי מוחצנת בשביל חברה מעורבת. החולצת מבגדד עאלק ועוגת בטון. צריך שתהיה לפחות מראית עין של נשיות מסוימת, אחרת זה ממש מגניב אותם וזה לא טוב. אסור שיהיה כמו מקומות עבודה קודמים, אני יודעת בדיוק לאן זה מוביל וזה לא טוב. אני תוהה אם אפשר לעבוד כמו שצריך בלי זה. כלומר אחרי שהם קלטו את הקטע.
ציון תמתי זה כל כך. צריך לעשות לו ביצוע מחודש.
הם חגגו לי וזה היה מביך נורא. הרגשתי כאילו עליתי לבמה וכולם מסתכלים עלי ואין לי מושג מה לומר.
אני חייבת לישון בשעות נורמליות אחרת הגוף שלי יתחלה.
טלפונים זה הכי מתיש, יותר מיום עבודה שלם. לא חשבתי.
ני צריכה להמשיך אבל זה לא חכם עכשיו.
הערהאחיתופל
חזרת על עצמך בטקסט
אופסהדובדבן שבקצפת
זה לא טקסט.
וכנראה בטעות העתיקדביק ת'צמו.
היום יום הולדת.הדובדבן שבקצפת
היום יום הולדת
אותי:
גוף מלא
נפש בריאה
ונשמה. חלק
אלוק ממעל ממש.

ונותר שעון החול
ריק אחרי צאתי:
הזמן אוזל.
הזמן אוזל והחתול פוזלאחיתופל
אבל אבא יש 2
שקטהדובדבן שבקצפת
מי חינך אותך
לא מתערבים בחשבונפשים של אישים אחרים
אופסאחיתופל
את מוציאה לעז על הורי?
חס וכרפסהדובדבן שבקצפת
''עיקר החינוך שידע הנער שהוא המחנך בעצמו'' (הציטוט הכי לא מדויק שהצלחתי לצטט אי פעם, הרבי מפיאסצנה אאלט)
אהמאחיתופלאחרונה
"מי חינך אותך
לא מתערבים בחשבונפשים של אישים אחרים"
משום מה מזה משתמע אחרת
לא אמרת לא להגיב איך אני אמור לדעת זאת?
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך