רוצים לשמוע סיפור על ילד מטומטם שעושה פוזות על בנות?פנים אחרות.

מצ'עמם כמו כמעט כל יום אז רוציםנוצת זהב

ויש מלא סיפורים כאלה חחחנוצת זהב

תכלס.. בנים זה עם פוזאיסטטטט!!פנים אחרות.

ומוזר

וסתום

ולא מובן

ולא מתחשב (חלקם..)

קיצר בנים זה עם!!

לגמריינוצת זהב

כל אחד יציאה בפני עצמו...

חלקם מוזרים

חלקם הזויים

חלקם הפוכים

אבל רובם נואשים!!!!

חחחח

וואי נכון!!פנים אחרות.

עוד משו..

חלקם עם פיצול אישיות מפה ועד לפלנד!!!!!!!!!!!!!

אשכרהנוצת זהב

גם בנות זה עם|מציין עובדה|פרפר לבן.
אחלה! פנים אחרות.

איזה ילד אחד הלך ברחוב וחברה שלי ואח שלה בדיוק גם הלכו שם..

ואז הילד הזה הלך עם אוזניות ושר.

ואז האח שלהחברה בא אליו הוציא לו תאוזניות מהכיס ואמר לו-מה אתה עושה פוזות?!

לאוזניות לא היה מחובר כלום..

חחחחחחחחחחחחחחנוצת זהב

גדול!!!!בוכה/צוחקבוכה/צוחקבוכה/צוחקבוכה/צוחקבוכה/צוחק

צחקתי בקוללאביגיל~!
יוו איזה פוזאיסט אמא.
גדווללל
באות שכל אחת תספר על משהו עם פוזות מטומטמות?נוצת זהב

אני אתחיל..

יצאתי מהקוסמטיקאית לתחנה והיא באה איתי...ואז ניגש אליי איזה בחור..יותר נכון ילד..קיצר..מבקש ממני שיחת טלפון..הבאתי לו והוא מחייג תוך כדי שהוא שואל אותי מה המספר של רמי לוי ואז אמרתי לו שזה חייב להיות 02-משהו.....אמרתי לו לאדעת..ואז הוא חייג משהו אמר תודה והלך לחברים שלו...קיצר אני מסתכלת על המספר ורואה שזה 058-...ורמי לוי בטוח הוא לא 058--..ישר הקוסמטיקאית שלי אמרה לו כזה "ילד נואש.." ואז הוא התחיל לצחוק ואמר לי כזה בקריצה..נהיה בקשר אה? מה מסתבר? הבנאדם התקשר לעצמו כדי שיהיה לו את המספר שלי...דפוק..נואש..סתום..

רוצות פאדיחה שקרה לי?פנים אחרות.

אהבתי ת'קטע שאת שואלתמישהי בנערות

אז ככה..פנים אחרות.

בעקרון אנחנו סניף אחד אבל נפרד. זה אומר שיש שני מבנים (עלק מבנים- קרוואנים מתפרקים...)

קיצור בלילה לבן אני הייתי מחורפנת רצח עשיתי לעצמי מלא פאדיחות.. למזלי הייתי די מודעת לעצמי.. חברי שלי לא זוכרת כלום ממה שהיא עשתה והיא עשתה לעצמה פאדיחות.. (היא לא מהשבט שלי..)

קיצר אז בערך בארבע לפנות בוקר אני ושלוש בנות מהשבט שלי שטפנו ת'סניף.

ואני גרפתי מים החוצה מהכניסה. 

ואז באו שני מדריכים וחניך בגילי (זה עם הבוקסות..) שני המדריכים נכנסו לסניף כי הם היו צריכים גואש

והוא נשאר בחוץ ואני לא שמתי לב שהוא גם בא. ואז גרפתי מים החוצה ותוך די אני מרימה ת'ראש ורואה שאני השפרצתי עליו (בקטנה כזה על הנעליים- אבל פאדיחות רצחח!!) 

עכשיו אתם מכירות את המנקות האלה שמדברות חצי לעצמם חצי לסביבה? אז אני כמו סתומה מדברת חצי לעצמי עושה כזה "החוצה, החוצה.."

קיצור והוא מסתכל עלי ולא מבין מה עובר עליי.. קיצור פאדיחות!!!!!!! ומסכן הוא נראלי היה אחרי מקלחת..

וואי י'קורעת...אין קדוש כה

ישלי פאדיחה של חברה!! רוצה? או ששיעממתי..פנים אחרות.

ספרי ספרי!!אין קדוש כה

אם את מבקשת.. פנים אחרות.

אז בערב שבת אנחנו תמיד מסתובבות עכשיו יש ספסל שאנחנו תמיד יושבות שם ויש ספסלשהוא מול באלכסון ושם איך לא הבנים יושבים.. (למרות שנראלי הם היו שם לפנינו.. אבל לאמשנה..)

קיצר אני כיתה ח' והבנים הם שבט מחובר ח-ט.. גם אנחנו מסתובבות עם הבנות של ט..

ואז איזה בן אחד צעק לחבר שלו שהגיע שלומד בישל"צ משו ואמר ישלצני"ק ואז חברה שלי צעקה כזה בחיקוי- "ישלצנ"יק!!" קיצר פשוט סתומהההה

אוי חברות זה עם...אין קדוש כה

ממש!!!!פנים אחרות.

עוד משו שקרה גם בשבת.. אני לא הייתי אבל סיפרו לי..

יש עוד ספסל קרוב יחסית אלינו, באותו צד של המדרכה, יותר קרוב מהספסל של הבנים. קיצר באותה שבת הבנים ישבו שם ובאיזשהו קטע היה לחברה שלי דאבל (המשחק) בכיס ואז חברה אחרת בטעות העיפה את זה וזה עף אל הבנים!! ואז הם התחילו לשחק בזה (סתומים!!) ואז חברה אחרת אמרה- בואו נלך לקחת מהם!! אז זאת שהעיפה את זה הלכה איתה ואז היא אמרה (זאת שהעיפה)- "תביאו את זה נאו (עכשיו..)" ואז הם חיקו אותה!! בוכה/צוחק

בלה בלהפנים אחרות.

@אין קדוש כה 

וואי חפרתי לך!!!!!!!!!!!

אבל לאכפת לי!! \

חחחנוצת זהב

יותר נשמע כמו התחלה של סרט רומנטי חחח

השלב הבא:אין קדוש כה

לשפוך עליו דלי של ספונג'ה

תמיד כאן כדי לעזוראין קדוש כה

חטפת לי ת'משפט!! זה המשפט שלי!!פנים אחרות.

יאללה מארגנים תוכנית פעולה! ליקוקבוכה/צוחק

רשמ"צאין קדוש כה

1 דלי

1 ברז פעיל

1 סמרטוט מסריח וסחוט

1 חומר ניקוי

1 מגב

1 ילד

1 מקום

מה יש אצלנופנים אחרות.

1 דלי- יש במועדון/ במזכירות ואפשר להסתדר ע םדלי סיד ריק

1 ברז פעיל- מועדון/ בית כנסת/ מזכירות/ מחוץ למועדון/ מחוץ לבית כנסת

1 סמרטוט מסריח וסחוט- בטוח יש איפושהוא או בסניף או בחדר צוות- רק שבעיה להיכנס לשם..

1 מגב- מועדון/ בית כנסת. חוצמיזה לא צריך מגב שופכים את כל הדלי.. אהה בעצם שיראה תמים..

1 ילד-יש השאלה איך להביא אותו לשם..

1 מקום- בכניסה לסניף בנות. לא? כמו פעם שעברה..

שכחתי חומר ניקוי..פנים אחרות.

יש בבית כנסת.. או שאני יביא מהבית..

אחלותאין קדוש כה

עכשיו רק צריך מתי ואיך בדיוק.

אז מתי לוידעת אבל הנה איך:

לוקחים מחולל זמן, חוזרים אחורה בזמן אל אותו רגע שבו השפרצת עליו ומעכבים את החברים שלו בפנים כדי שהוא יישאר תקוע בחוץ.

באותו זמן אני ממלאת את הדלי במים וחומר ניקוי ויצאת איתו ואז בספונטניות שתינו שופכות עליו הכל ומציעות לו סמרטוט מסריח כדי להתנקות.

הוא לוקח את הסמרטוט ובאותו זמן את בדיוק אומרת לי מה המספר טלפון שלך בקולי קולות כדי שהוא יבין וירשום.

אח"כ הוא הולך, אחרי שבוע אתם חברים.

חודשיים אח"כ חתונה!!!!

אין לי טלפון, בעיה..פנים אחרות.

את גם לא מכירה אותו.. הוא לא כזה.. ישלו כבוד..פנים אחרות.

נגיד זה היה קורה,מה הוא היה עושה?נוצת זהב

אמממ... לוידעת...פנים אחרות.

אני פשוט אומרת שהוא לא אחרי שבוע ידבר איתי בגלל שהוא שמע את הטלפון..

חחחחחחחנוצת זהב

בוכה/צוחקבוכה/צוחקבוכה/צוחקבוכה/צוחקלא נראלי שהוא ירצה להתחתן עם משהי שהשפריצה עליו מים..ועוד עם חומר ניקוי..ועוד מבקשת ממנו מספר טלפון אח"כ...חחחחחח אתם קרועותתת

הזוגות הכי טובים התחילו ככהאין קדוש כה

זה ניגמר במוסד לנשים/גברים מוכות/מוכים

חחחנוצת זהבאחרונה

חנקתתפנים אחרות.

אם היית יודעת..

יאללה עכשיו אתם!!פנים אחרות.

נווו תכתבו עודד!!פנים אחרות.

כל מי שפה!!

אין לכם עוד פאדיחות עם בנים? או סיפורי פוזות?פנים אחרות.

@אין קדוש כה

@Avigailzaken  פעם רביעית?

אההההנוצת זהב

דברתי עם חברה שלי ואז כבר ההיתי מותשת אז פרשתי...בטח שיש חחחח נכתוב בצוהוריים

יומטוב בנותנשיקה

טוב יש עוד...נוצת זהב

האמת שזה לא ילד..אבל..

היתה תקופה שכל אבל כל כל בוקר ההיתי קונה בקופיקס במרכזית שוקו חם או נס על חלב ..קיצר המוכר-כל בוקר אותו מוכר כבר ידע בע"פ איך קוראים לי..ואז באתי ובקופה עמדה המוכרת-לא המוכר אבל הוא קלט אותי מרחוק אז הוא כזה צעק למוכרת את השם שלי ומה אני רוצה..כאלו הוא כבר יודע..אז צחקתי כזה ואז הם התערבו בינהם מה אני ייקח? שוקו? או נס? אז המוכר אמר נס והיא אמרה שוקו..אני רציתי נס באמת באותו בוקר..אז אמרתי נס וההוא התלהב..כאלו מה?! קיצר..כל הזמן הזה עמד שם איזה אחד שהסתכל וצחק..נראה כזה חבד"ניק מתפתח...פרצוף כזה שלא שוכחים חחח...קיצר אחרי יומיים חזרתי מהמורה שלי וחיכיתי במרכזית ב-12:00 בלילה..סייוווטטט ונחשו מי היה שם? החבד"ניק...טוב...אני כולי בעצבים על האוטובוס שלא בא ועל הקור בחוץ..ואז ההוא ניגש אליי עושה לי כזה "הי.,את מוכרת לי מאיפהשהו.."? אז אמרתי כזה תוך כדי שאני עושה קוקו "מקופיקס נו" אז אמרתי את זה בעצבים חחחח טוב..כנראה ההוא נבהל..אז הוא אמר "אבל אני לא עובד שם.." ואז אמרתי ביותר עצבים "מה הקשר?????" ואז הוא קלט שאני לא בעניין אז הוא התבאס והלך חחחח (בסוף חזרנו שתינו בקווי לילה..סיוט של החיים חחח)

יש עוד אם בא לכם חחחח

בטח שבא לנו, סתם שאלה בת כמה את?אביגיל~!

חחח למה?נוצת זהב

לדעת עם הייתה לו סיבה מספיק טובה להתחיל איתך..אביגיל~!

16.5..זקנה חחחנוצת זהב

הוא היה נראה בן 19\20

נשמע כמו קטע מתוך הספרבריאות ונחת

שלומצי כותבת יומן (שמאד אהבתי וחבל שאין המשך להמשך)

אולי תשקלי לכתוב ספר.

חחחח ..אין לי שפה כזו גבוההנוצת זהב

אני מפשוטי העם...אבל תודה

כנראה שלא קראת אותובריאות ונחת

הוא לא בשפה גבוהה, הוא די דומה לסגנון שכתבת.

עם קצת ליטוש והרבה חומר מעניין כמו שסיפקת פה - אני לא רואה למה לא

לא,לא קראתי..נוצת זהב

אבל רעיון..אולי עוד אני יוציא ספר..

וואל רעיון..חחח מגניב

אווווו ...סיפור מ ע צ ב ן חחחחנוצת זהב

חברה של אמא שלי הייתה אצלנו (היא מעשנת) קיצר ואני לא ההיתי בבית ...חזרתי שוב מהמורה שלי חחח קיצר..אמוש מתקשרת אליי שואלת אם יש עליי כסף לקנות להיא סגריות..אמרתי שכן אבל מאיפה? כי במרכזית לא יתנו לי בלי תעודה מזהה..החלטנו שאני ינסה למרות הבושות..נכנסתי לחנות ובקשתי בשיא הטבעיות (בקול קצת של פרחה חחח כדי שתהיה הצגה טובה חח) אם אפשר סגריות נקסט לייט..טוב המוכר ביקש ת.ז. אז אמרתי לו שאין לי..אז הוא התחיל לצעוק עליי שאני לא יכולה לסכן לו את העסק ומה פתאום ושאני יעוף..קיצר איזה אחד קלט מה הולך שם (אני כבר אדומה אדומה אדומה!!!! לא רגילה לבושות מהסוג הזה..מסוג אחר אין לי בעייה חח) קיצר..אז הבחור הזה אמר לי בקשט שאני יביא לו את הכסף..והוא יקנה כי יש לט ת.ז....אז הבאתי לו והמוכר קלט את זה אז הוא אמר לו כזה "יאללה עוף עוף...י'מטומטם..תראה מה אתה עושה לקטינות" חחח אני ממש אבל ממש לא נראת קטינה..לאמשנה קיצר יצאנו והוא החזיר לי את הכסף..ואז הוא אמר "יודעת מה? בואי בואי אני יקח אותך לקיוסק למטה..נקנה לך שם סגריות.." ואז אמרתי לו כבר בפעם האלף שזה לא בשבילי..מה אני נראת לו מעשנת..טוב אנחנו ממש עוד שנייה בקיוסק ואז הוא אמר.."בואי בואי לקיוסק למעלה"..(יענו להרוויח זמן חח) אז אמרתי כזה "בשביל מה? הנה אנחנו כבר פה..תעשה את זה זריז" כבר התחלתי להרגיש בעסקת סמיםבוכה/צוחק טוב..הוא קנה..חזר..מביא לי את הסגריות ושואל אם באלי שנשב קצת..לאיזה בגריה חחחח צחקתי ואמרתי שלא ושאני לא מעונינת ושאין לי זמן וש...בי!! קיצר..ההוא לא מרפה..עד התחנה הלך אחריי...ישב והסתכל והסתכל..ואז נגשו אליו איזה 2 בחורות ושאלו אם יש לו אש..אז הוא הסתכל עליי וצחק בקול רם מדי ואמר שבטוח יש לי..ואז ההיתי נבוכה פחד שגם אני התחלתי לצחוק..ורז אמרתי לו "בפעם האלף ואחת!! זה לא שלייי" טוב כולנו צחקנו..ואז הוא עלה לאוטובוס שלו..שאל אם אני רוצה לבוא ואמרתי לו שאני מאד אבל מאד רוצה לבוא אבל לבית..לא איתך....קטלתי אותו חחחח מוציא לשון

מבינה מזה נואשים? מבינה אה? אה? אה?נוצת זהב

עצבנישטן

ממש אבל!! פנים אחרות.

איייי יאיאי...נוצת זהב

יאללה שיעבור כבר הזמן..יש לי בייביסיטר היום

אה.. תהני!פנים אחרות.

יש לי מבחן מחר ואין לי כח ללמוד!!

מבינה אותך..למי יש עצבים...נוצת זהב

אבל לומדים!! זה חשוב

סליחה על הביאוס

חח.. זה פסדר..פנים אחרות.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך