זה היה סיפור בפני עצמו, והייתי שבור אחריה חצי שנה..
את הניקים שהגיבו שם חוץ מיוני, כבר לא ממש רואים פה. אז לא יודע אם יש כאן מישהו שזוכר בכלל.
אבל רציתי לספר - שכן, זה מגיע שוב בסוף

כבר חודשים שאני ב"ה בקשר טוב עם מישהי (לא אותה אחת כמובן שכבר מזמן לא רלוונטית ב"ה). אני מקווה מאוד שהכל ימשיך בעז"ה באותו כיוון, וה' יוביל אותנו למקום ששנינו רוצים בו.. ומכיוון שאני פצל"ש של ניק שמכירים פה, מקווה שבעז"ה יגיע בקרוב השרשור מהסוג הכי כיפי כאן בפורום
אבל סתם ככה רציתי לשתף, איפה הייתי אז ואיפה היום ושזה אפשרי וקורה ב"ה. כי זה תמיד מחזק לדעתי כאלה שעוד בדרך. אני מקווה..וגם שכן, זה באמת עיסקת חבילה.. כי כבר יש אהבה חזקה, כמה שאפשר מחודשיים (כנראה שאפשר הרבה) אבל יש קשיים ופערים. וכשקשה לפעמים אפילו שואלים את עצמנו אם זה נכון בכלל ואולי זה גדול עלינו. ואז, כמו שתיארתי שם הכל נחלש בחיים וקשה יותר. שאגב אסור לתת לזה להשפיע באמת, חובה להמשיך בשאר הדברים בחיים בכל הכוח כי זה ממש משנה את הכל. ואפילו את הקשר עצמו. אבל כן יש קשיים וזה בסדר. והרצון להמשיך בכל זאת בגלל שהדברים המרכזיים שמתאימים חשובים יותר, הוא רצון גדול ב"ה.. אז כן. יש קשיים ומתמודדים ב"ה. ומתייעצים כמובן שזה גם חשוב. וב"ה הכיוון טוב.. כי ככה זה, מי שבאמת רוצה להתחתן צריך להבין שזה קשה ויהיו קשיים, אבל אם הדברים הגדולים והבאמת חשובים משותפים - אז יוצרים אהבה. יוצרים קשר קדוש לכבודו יתברך. ועובדים את ה' יחד זה עם זה ויחד עם הקשיים.. ומתגברים בעז"ה.
ואף אחד לא הבטיח שלהתחתן זה קל..
ושתדעו - עם כל הקושי והכאב זה כיף וטוב ב"ה

נב. לא צריך לעשות ניחושים מי הניק המקורי. לא עכשיו ולא בשרשור מהניק המקורי אם יהיה בעז"ה.. בשביל זה יש אישי.. תודה