בתחילת הדרך חיפשתי המלצות באנטרנט אז עכשיו אני מצטרפת לממליצים כדי שאולי זה יעזור למישהו:
התפרץ לי אקנה של מבוגרים בגיל 20. הייתי חלקה לגמרי לפני זה ופתאם כל הפנים התמלאו בדברים שנראו כמו כוויות. גם מייק אפ לא עזר וההרגשה לקום כל בוקר ולראות את זה במראה הייתה פשוט נוראית!
אקנה עקשן ששום משחות וסבונים לא עזרו. גם לא אנטיבוטי.
שינוי בתזונה לא היה רלוונטי כי זה לא היה קשור.
אז אחרי נסיונות רבים הגעתי לפתרון הראקוטן. פחדתי ממנו ולא רציתי משהו לא טבעי. ראיתי תופעות לוואי של חברות והכי גרוע- הייתי בשלב הדייטים ככה שזה ממש לא היה רלוונטי מבחינתי.
בסוף אחרי דרך ארוכה הגעתי ל"מעבדות רז" בבני ברק. של רבקה זייד'ה.
אני מטופלת אצלם כבר חודש שישי ואני ממש מרוצה ב"ה! נשארו לי עוד חודשיים לטיפול והאקנה כבר מת.
עכשיו זה רק להוריד את הצלקות שנשארו.
זה צוות רפואי עדין. נחמד מאוד מאוד! רגישים וגמישים. מקום יפה ורגוע ואווירה נינוחה. עוקבים אחרי ההתקדמות ומקשיבים לך, לא מחטטים לך בפנים והכל בנוי על מסיכות טבעיות פעם בשבועיים ותיק טיפולים עם חומרים לבית. זה דורש התמדה וסבלנות אבל משתלם ביותר!
אמנם באתי מרחוק וזה מ מ ש לא זול אבל בעניי שווה ביותר למי שיכול ומוכן להוציא על זה.
הם עוזרים גם לסיים עם הפצעים לטווח ארוך וגם להעלים את הסימנים. התשלום הוא חד פעמי ולא מוגבל לכמות טיפולים. עד סוף חייך את רשומה שם ויכולה לחזור מתי שאת רוצה, אם לטיפול ריענון ואם לטיפול רציף כי פתאום התפרץ שוב מהריון או משהו בסגנון...
בהצלחה רבה!
כתבתי שאם אשכנע היא תסכים בסוף, היא יודעת שהבחירה שלי