מה זה אומר עליי?נוצת זהב

חיכיתי לאוטובוס ואז עצרה מכונית ובתוכה בחור (עם קסקט) שואל אותי איך מגיעים לשדרות הרצל..לא ידעתי מה לענות ואז הוא שאל אם אני צריכה טרמפ..עניתי שלא (אני ישר מאדימה במצבים כאלה..ההיתי נבוכה רצחחח) קיצר,וכל זה שאני באמצע לדבר בטלפון..ואז הוא שאל אם יש לי דקה או שתיים..עניתי שלא ותודה ואז הוא חיכה כמה דקות אמר שלום והמשיך..

מה זה אומר עלי??? 

אני לבושה סך הכל קפוצ'ון וחצאית באורך סביר-לא מעל הברך ולא מתחת..זה דיי הלחיץ אותי שאולי החטאתי אותו במשהו שאין לי מושג כי ת'כלס לא עשיתי משהו לא בסדר..חטאתי? הכשלתי? מה זה אומר עליי?

לא כ"כ הבנתיSlow motion

מה בקשר בין הסיטואציה לזה שאת חושבת שאולי החטאת או הכשלת מישהו?

למה הוא הציע בכלל?נוצת זהב

מראה חיצוני? זה מכשיל והעוון עליי..אבל לא ההיתי נראת משהו כדי שיתחילו איתי..בגלל זה התמיהה

אז החטאתי? חטאתי?

סליחה? את מכשילה מישהו בזה שאת הולכת ברחוב?ריעות.
הוא אולי נכשל אם להסתכל על בנות גורם לו להיכשל. את לא אשמה בשום דבר
אם בן מתחיל איתך, זה לא אומר שהכשלת אותו או שיש עלייך עוון.Slow motion

על קצה המזלג, המחשבות שלי בקשר לצניעות: אני לא צנועה בשביל "לא להחטיא בנים", אני צנועה כי זו ההלכה וכי אני רואה בזה ערך. מה שכן קשור לבנים, זה שאני יודעת שגם אם לא בשבילם, אני עושה את ההשתדלות שלי, בצורה שבה אני מאמינה. אם משהו בצורה שבה אני הולכת עושה משהו למישהו, זו בעיה שלו. אני לא צריכה ללכת כמו הגרוק כי אולי יש אי  שם איזה סוטה שמשהו באצבעות הרגליים או הצוואר שלי גורם לזה שהוא לא יכול לשלוט בעצמו. את לא תדליקי את האור ביום שלישי כדי שחס וחלילה לא תדליקי את האור בשבת?

ובכלל, גברים הם לא חיות. זה כלל אצבע. לבנים יש אחריות על עצמם ויכולת לשלוט בעצמם.
כשאת הולכת כמו שאת הולכת, הכל בסדר ומעבר לזה זה לא אחריותך. (אני רק רוצה לציין שגם אם בת הולכת חשוף מאוד ומטרידים אותה זו לא אחריותה).

ואגב, אפשר להיות מהממת, צנועה מאוד ושהמון בנים יתחילו איתך למרות שלא שידרת שום דבר. יש לי חברות כאלה. צריך לעקור את המחשבה שאם בן מסתכל על מישהי או מתחיל איתה היא חוטאת וזו אשמתה. ובאופן כללי, אם בן מתחיל איתך זה יכול לא להתאים אבל זה לא בהכרח שלילי, לדעתי. למרות שהמקרה שתיארת היה לא נעים. אבל את יודעת, הטרדות לא פוסחות על אף מגזר, גם לא על חרדיות שהולכות הכי ארוך ורחב, וזה ממש לא אומר עלייך כלום. 

יש דברים בגונוצת זהב

אבל לא דיברתי על הטרדה..סך הכל התחיל איתי..השאלה למה?? כי הרי לא ההיתי לא צנועה ולא יכלתי לשדר לו שום דבר כי סה"כ ישבתי בתחנה מה כבר הוא יכול לקחת מזה?! עכשיו השאלה אם החטאתי כי בכל זאת הוא פנה אליי ורצה לקחת אותי טרמפ וכל השאר...

אם בן מתחיל איתך זה לא אומר שהחטאת אותו.Slow motion
אולי סתם נראית לו חמודה? זה לא הופך אותו לחוטא.
ואם את מתלבשת על פי ההלכה ובן בכל זאת חוטא, נראה לי שזו אשמתו.
אבל המקרה פה קצת מטריד.

יודעת מה, כשחושבים על זהנוצת זהב

זה באמת קצת מטריד..כי מתי נראתי לו חמודה?? כשישבתי בתחנת אוטובוס והוא עבר עם הרכב שלו?!

לא רק זהSlow motion
יכול להיות שהוא חשב שאת מחפשת טרמפ מהתחנה, וגם יכול להיות שלא.
אבל זה שהוא חיכה די לא נעים.
הוא חיכה בדיוק 3 דקות..ואזנוצת זהבאחרונה

הוא שאל אם אני פנויה דקה, וההיתי באמצע שיחה אז עניתי שלא..

לא נראה לי ביג דיל

זה אומר שהיה לך מזל גדול שענית "לא"זית שמן ודבש

לכי  תדעי מיהו באמת.

לא חסרים מקרים.

וסתם הצעה- אל תרשמי את שמך ועירך בפרופיל.זית שמן ודבש

לא מפריע לינוצת זהב

יש עוד מלא כמוני בעיר שלי..תודה בכל אופן על ההצעה

לדעתי לא אומר כלוםא"י לעמ'י
כל אחד עושה אתזה היום
את מה?נוצת זהב

מה שעשה לךא"י לעמ'י
במילים אחרות יענו עוד נואש? כנראה...נוצת זהב

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך