רעיונות לעידודאנונימי (פותח)
אמא שלי קיבלה השנה כיתה ממש קשה לחנך,הן מבחינת ההורים (בעיקר) והן מבחינת התלמידים וכל יום היא חוזרת עצובה ומדוכאת.
היא לא מצליחה להתמודד עם הורי התלמידים וטוענת שהם כמו ילדים - מתלוננים ולא שבעי רצו.
אדגיש שאמי כמעשרות שנים בתחום והיא נותנת מעל ומעבר ובמסירות רבה.
איך אוכל לעודד אותה בתור בת ?
לשמח אותה בדברים הקטניםאנונימי (3)

לעזור עם האחים.
נקיון הבית
כביסות

להוריד ממנה את העומס יכול מאוד לעזור
בנוסף לנ"ל^^^אנונימי (4)

להתפלל עליה.

שתצליח

שתשמח במה שהיא עושה וכד'

איזו מקסימה!גלויה
חינכה אותך טוב...
קרה גם לאמי שנה שעברהאנונימי (5)
פשוט תקשיבי לה ותזדהי.
גם אני מורה ולצערי מה שאת מתארת נפוץ. משנה לשנה נהיה קשה יותר ויותר המקצוע הזה. וה"תורמים" העיקריים הם ההורים, למרבה האבסורד.
מוכר מאוד לצערי!דניאלה 1
גם אני הייתי בסרט הזה, תאמרי לה שתיהיה אסיריטבית מול ההורים!!!!!!היא חייבת לשדר חוסן אחרת הם ימשיכו להטריד ולהשפיע אפילו על מיעוט שפוי, ואם נשארו כמה שפויים שתנסה לשדר להם עניינים כרגיל. ברוב המקרים זה קורה למורות עדינות שנותנות מעצמן מעל ומעבר, מה שהכי חשוב שתעודדו אותה ותחזקו אותה בלי סוף, היא זקוקה לכם כמו אויר לנשימה.
קודם כל להתפללאנונימי (6)

שתיים: להבין לשמוע להזדהות ואם את יכולה תתני עצות ותתני לה תחושה שהיא איתך שלוש: שכל המעמסה של הבית תשתדלי שזה יהיה גם באחריותך כביסות כלים שטיפות אוכל סדר הבית השכבת הילדים ולדאוג לה למנוחה שהיא חוזרת שהכל יהיה נקי ומסודר תוכלי להגיש לה קפה להציע לה שינה או מקלחת מרעננת[אבל שיהיה מים חמים אה?חושף שיניים] שהילדים לא יתנפלו עליה שהיא חוזרת ויעשו את מה שהם צריכים לעשות ובשקט ארבע:פינוק תיקחי אותה בערבים לכל מיני מקומות נגיד הופעות הרצאות מסעדות אפילו לנשום אוויר צח בחוץ עם כוס קפה בלילה תשימי לה פתקים כזה על המיטה אם משהו מתוק או שוקולד מימך ומשאר הילדים חמש:אם את אמיצה אולי תנסי גם לעזור כלומר חוץ מכל מה שאמרו פה ואמרתי אני תוכלי לדבר אם המנהלת או להתקשר להורים של הבנות שאמך אמרה שהן הורסות לה תיום ולדבר איתן ולספר את האמך על מה שעובר על אמא בגלל הבת שלה שש:את בת נהדרת ומחונכת אשרייך!! כל הכבוד נתפלל ביחד איתך שזה יעזור ומה שהכי חשוב השנה זה סבלנות בהצלחה!!

אל תדברי כלל עם ההורים וההנהלה!!!!!דניאלה 1
זה עלול להזיק לאימך, ברוב המקרים המערכת יכולה מתוך אינטרס ליישר קו עם ההורים כדי להשתיק את הסיפור!!! לצערינו להורים של היום יש כוח שמנוצל ע'י עד תום, הם לא מוותרים עד שהם ממצאים את כל האפשרויות כדי להגיע אל המטרה שהם חותרים!!! מאחלת לאימך בזכות אותה מסירות נפש של עשרות שנים ,שה' יוציא אותה מאפילה לאורה בקרוב. ...אמן!!!
קצת נחתאילת44

תתפללי על אמא, תעודדי אותה, ותזכרי שהקב"ה נתן לה שנה של התמודדות קשה והיא בע"ה תשרוד את השנה. את לא יכולה לקחת אחריות במקומה על הכל, את יכולה לעזור מהצד אבל לא לקחת לה את כל התפקידים. יש לך חיים משלך!

כשלאמא שלי הייתה כיתה קשה, הקשבתי לה ועודדתי אותה. היא רצתה לפרוש בגלל אותה כיתה, אז אמרתי לה שבגלל שבדרך כלל כל כך אוהבים אותה וטוב לה, שלא תעזוב אחרי שנה כזו. שתלמד עוד שנה כיתה אחרת, ואז תפרוש בשיא כשהיא מרגישה שהיא טובה. (וכך באמת היה)

אין לי רעיונותאנונימי (7)
אבל חשוב לי לומר שאת ממש בת טובה.
כיף לאמא שלך שיש לה בת כמוך.
מתוקה אתדבורית
אולי להקל בדברים הטכניים שבבית
לפנק או להפתיע במשהו מתוק לדחוף לתיק שלה
וגם אם יש לך רעיונות להפעלה קצרה
לפעמים כשעסוקים רק בלשרוד עם כיתה
זה נותן זריקת אנרגיה טובה שמישהו מביא רעיון כייפי וטוב
זה אכן לא קל... מניסיון
^^^ איזה חמודה את!!+mp8
בת כמה את ??? תצאי איתה להתאווררות. תזמיני אותה לקפה נחמד.אמא מחנכת

פעם שמעתי מאיזה רב שכשמורה מתנהג עם התלמידיםאוריןאחרונה

שלו כאילו הם ילדיו הוא זוכה שגם ילדיו יקבלו מורים כאלה. אצלכם כנראה בזכות המסירות נפש של אמך- יש לה בת מקסימה כמוך.  אני חושבת שדיבור על כך שהיא עושה את המירב למען ילדי ישראל והקב"ה רואה את מסירות הנפש שלה- גם אם ההורים לא במצב להעריך זאת- יכול לעודד.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך