שמות לשבטיםאנונימי (פותח)

שלום לכולם!

בתור בוגרת גאה של תנועת "אריאל" אני מבקשת מאוד (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שהשמות של השבטים החדשים יהיו כמו של "בני עקיבא"! 

נראה לירותם

נראה לי שעברה המליאה ובה הוחלט שלא משנים את השבטים אז כבר נראה לי שאין מה לבקש זה הוחלט.

וחוץ מזה בפעם הבאה אם יעלו את הנושא שוב לדיון פשוט תבואי ותשפיעי!

אפשר רק עוד שלוש מליאותyehciel666
לעלות את זה שוב, נכון? נראלי, שרוב אלה שרוצים לשנות את השמות הם היותר צעירים בתנועה, זה נראה לכם נכון? או שאני סתם מדמיין?
בעיקרון אפשר רק עוד 3 מליאותיוכי
אבל, רוצים כנראה לעשות ועידה מיוחדת על זה...
בגלל שראשי התנועהyehciel666
נמצאים במקומם, מנצלים זאת כדי לזרז תהליכים... לדעתי צריך לעשות את זה בועידה הקבועה שמתקיימת מידי 4 שנים נראלי...
דוגרייוכי
אתה צודק, אני באמת חושבת שזה לא פסדר להקים ועידה מיוחדת רק בגלל שרוצים לזרז תהליכים.. אבל, נראה מה יהיה...
תגובה לרותםאנונימי (פותח)

הייתי שמחה לבוא, אבל זה קצת בלתי אפשרי.

אני נמצאת בשליחות בחו"ל.

גם לדעתיהודיה

הכי חכם זה להשאיר את אותם השמות כמו של בני עקיבא..

תחשבו איזה באסה זה נגיד עוד כמה שנים לדבר עם מישו מהגיל שלך ולגלות שאין לכם את אותו שם של שבט... סתם מבאס..

מבאס.123

מי שמתבאס מדברים כאלה, יש לו בעיה לא ברורה.

שכל השמות הפרטיים של כל באי עולם יהיו אותו דבר, ע"מ שלא אתבאס שלחברי יש שם שונה...

בצ"ל אריאל!

שם שונה.אנונימי (פותח)

זה לא קשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה צריך תמיד לנסות להיות שונים?

בישביל להראות שאנחנו לא בני עקיבא?  מה רע שאריאל ובני עקיבא יעבדו ביחד?

ההפיך יהיה הרבה יותר טוב.

הלואייוכי

שבנ"ע ואריאל יוכלו לעבוד ביחד, אבל זו עובדה שדבר כזה לא יכוליות!!!

עבודה יחדיו.123

אתה מוזמן לעבוד עם בנ"ע, אין לנו שום בעיה עם זה; אך אתה כן תנועה שונה, ובתור תנועה שונה אתה צריך גם בחיצוניות להיות עם סממנים שונים.

כמו שיש לנו סמל שונה, דגל שונה וחולצה שונה, כך גם השמות שלנו צריכים להיות שונים.

בצ"ל אריאל!

תגובה לכל השירשור.שחר

חוצניקית - כל הכבוד!! שליחות זה באמת משו יותר חשוב ממליאה. בהצלחה!! תביאי תועלת לעם ישראל!!

בקשר לועידה - אם תעבור החלטה על ועידה כזאת, תהיה ועידה. ואם לא, אז... לא.

בקשר לרעיון של להעלות שוב את הנושא.

זה לא קצת מצחיק להעלות נושא שנפל כל 3 מליאות שוב? כלומר כן, זה מצחיק. אפילו טיפשי.

עוד איכשהו הבנתי למה להעלות את הנושא השנה שוב, כי התנועה עברה שינוי וכו'..

אבל בשביל זה יש את ההצעה של שמעון בקשר לועידה. כל תקופת זמן מסויימת תהיה ועידה שבה אפשר להעביר דברים כאלה. ולא כל כמה מליאות. זה טיפשי להיכשל פעם אחת, ולנסות שוב פעם שניה אחרי זמן קצר. לכן אני תומך בהצעה של שמעון. אני לא רוצה להישמע מאיים, (כי אני באמת לא מאיים..) אבל אם תוגש הצעה על שינוי שמות בעוד 3 מליאות(בהנחה שההצעה של שמעון לא תעבור), אני מגיש הצעה לשינוי צבע החולצה, ושלוש מליאות אח"כ - לשנות חזרה את השמות לשמות של בנ"ע. אולי ככה אנשים יבינו שהופכים את המליאה לדבר מגוחך.

בציפייה לבנין אריאל, אבל יחד עם כל עם ישראל, כולל בני עקיבא.

יש משו בזהרותם

הועידה היתה ולא אמורה להיות שוב.

הוחלט בה שאין ועידות כי אחרת היתה אמורה להיות השנה, אלא מליאות כל שלושה חודשים.

ההצעה של שימעון הירש כנראה היא לבטל את המליאות ושכל 3-4 שנים יהיו ועידות של יום שלם או של כמה ימים

בהם יוחלטו דברים  משמעותיים ולא יהפכו אותם לצחוק שכל 3 מליאות יעלו את אותם נושאים.

הערה ל 'שחר' אתה יכול לנסות לעלות את ההצעות שלך למליאה הקרובה עברו 3 מליאות. סתם אני ממש תומכת

ברעיון של שמעון כי לא יקרה שיומים לפני המילאה חצי מהאנשים לא יודעים מה הנושא.

אז יהיו שמוות ניפרדים או לא?דינמית
אני מעדיפה לא
סילוף.שחר

שמעון לא הציע לבטל את המליאה, אלא להגביל את כחה.

שאת ע"מ שהמליאה לא תעשה צחוק מעצמה תעסוק ללא הרף בדרים קטנים וטכניים.

אתה מוזמן להציע.123

אתה שוכח שיש מועצה למליאה שאחריותה גם לדאוג שהמליאה לא תהפך לבדיחה. ולכן הצעות כמו שאמרת לא יכולות לעלות למליאה, וגם אם הן יעלו, אין ספק שהן לא יעברו.

בצ"ל אריאל!

אולי הם כן יעברו...דינמית
גבולות.123

יש גבולות לטמטום...

בצ"ל אריאל!

אולי זה לא ממש טמטום,yehciel666
אבל זה בהחלט מגוחך מאוד לנסות שלוש פעמים להעביר את זה... בכל דרך אפשרית. אז כנראה שהרוב לא רוצה... תחכו לוועידה, ושם תעלו את זה שוב. בגלל שזה לחוץ לכם ויש לכם כח אז אתם משנים את כל העולם.? חכו בסבלנות, ואם הרוב ירצה, זה יעבור...
הרוב כן רוצה!יוכי
עובדה שבמלאה זה עבר ברוב, רק לא היו 70%... זה כבר סיפור אחר...
אבל א"א בכזה פורוםyehciel666
שרובו ככולו מורכב משישיסטים.. והבנתי שהרבה באו כי שמעו שהולכים להצביע על השמות. תקשיבי, כשפעם אחת זה לא עובר, מנסים עוד פעם, לא עבר, פעם שלישית- זה כבר אומר משהו על דעת הרוב. נראה לי שדברים כאלה משמעותיים חייב 70 אחוז אפילו בהצבעה הראשונה, א"א להעביר דברים משמעותיים על חודו של קול, אז אתם מנסים כל פעם, עד שבמקרה יהיו יותר כאלה שרוצים, לדעתי, זה לא ממש ישר... בפעם השלישית שאני אומר, חכו לוועידה, ושם תוכלו יומיים לדון על זה בצורה רצינית, ואם תצליחו, אז זכיתם.. תפסיקו לנסות בכל הזדמנות ובכל דרך אפשרית, שאולי זה יעבור במקרה... אם זה באמת נכון שהרוב רוצים, אז זה לעבור בצורה רצינית, ולא חאפר כמו שאתם מנסים.
אני חמשושית...דינמיתאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך