קראתי את כל השרשורים שלכן לגבי פנייתי בפורום זה בשישי בערב, שזו הייתה טעות בתום לב. מרגישה שחייבת להתייחס כך, בגלל שרשרת התגובות.
אני מבינה ומקבלת את מה שכתבתן מתוך המקום שלכן. גם אלו שהעירו לי וגם אלו שהעירו על הדרך שבה העירו לי.
תודה מיוחדת על אלו שהגנו עליי וחיפשו את נקודות הזכות וההבנה ממקום שהוא לא שופט. ותודה לכל מי שגילתה אכפתיות ורגישות, על התחושה הנעימה שקיבלתי מרובכן ובזכות כך הרגשתי בנוח להישאר. .אתן מקסימות!
לא נפגעתי ממה שאנונימית כתבה לי. להיפך, הרגשתי מובכת מעצמי שלא ידעתי שזה פורום דתי, הרגשתי גם אשמה. בעיקר על כך שפגעתי. אני בטוחה שאנונימית לא כתבה מרוע, אלא מתוך הכאב שלה וכיבדתי את זה, גם אם זה היה טיפה חד. . לעולם לא אתווכח עם רגשות.
יחד עם זאת יש נקודה שכדאי להעלות , אולי זה יתרום במשהו בעתיד.
יש הערות שאם הן לא קשורות ולא מגיעות ממקום שממנו ניתן ללמוד ולשפר, הן מיותרות בעיניי. במיוחד אם הן עלולות לפגוע, ויכול להיות שזה גם היה מכוון לכך וחבל.
למשל על השם שלי, על "הנתונים" שלי ו"בטח לא דתייה" (אם נניח כתבתי מחו"ל כמו שמישהי העלתה?). ומי יודע מהם הנתונים כדי להיחשב דתייה על סמך שאלה ששאלתי ? ומה שמן של דתיות ולא דתיות? כדי להיות דתייה אני מחוייבת במינימום של 5 ילדים ולהיקרא בשמות הנפלאים כמו שרה, הודיה ואביגיל? ואם חזרתי בתשובה כמו חצי מדינה?
השם שלי שירן אמנם לא מהתנ"ך , אך פירושו שיר שמח ואני משתדלת תמיד להיות בשמחה ולהעביר את זה הלאה. לא סתם אני עובדת עם הגיל הרך וגיל הזהב ומתנדבת בחינוך המיוחד, כי בעיקר אותם צריך לשמח ויש לי את הזכות דרך העבודה איתם , לגרום להם אושר.
מה שאני מנסה לומר, (וזה לא מטפיחה עצמית על השכם)זה שמאוד חשובה האישיות, איזה בן אדם אתה, כמה אתה חבר, כמה אתה תומך, עוזר לזולת ונותן ללא תמורה, כמה אתה קשוב וסבלני לאחרים ומקבל שונים ממך. איך אתה מחנך את הילדים שלך, על אילו ערכים הם גדלים. זאת המהות לדעתי.
כאמור אני חילונית, אבל גם אני מאמינה בשם ומודה לו בכל יום על מה שיש לי ועל כל זכות שהעניק לי , אבל בדרך שלי.....
אלוקים הוא של כל היהודים.