באופן כללי אני אדם דכאוני וכל החיים נמצאת לסירוגין בטיפול. עברתי מספר טראומות בחיים. למדתי להתמודד עם הרגעים הדכאוניים ולחיות חיים משולבים עם שמחה ועצב חיים ורצון למוות.
ילדתי לפני חמישה חודשים. פחות או יותר הכל רגיל רק ש
אני לא רוצה בכלל בכלל חיי אישות
אתמול בעלי האוהב והרגיש אמר לי שאני נראית כמו פח אשפה וואלה זה נכון. לא עשיתי שעווה וגבות ושפם מהלידה.. בדכ מקפידה על זה מאוד. הולכת עם טישרטים וכפכפים כאילו שאני שבוע אחרי לידה. והעיקר אני מרגישה שהגוף שלי נפול אני לא מצליחה להחזיק את עצמי.. לא שמה דורדורנט ובושם ואיפור כרגיל וזה לא מפריע לי.
ואני לא יודעת אם זה קשור אבל אני לא מסוגלת לעזוב את הבת שלי לא מוכנה לחזור לעבודה בקטע שבכלל לא מובן לי את הגדול לא הייתה לי בעיה להכניס למעון. אני יושבת בבית ומשתעממת ואז בוכה. אוכלת דייסה ושוקולד כל היום ובערב משתדלת לאכול עם בעלי חביתה או טוסט.
לא יעזור לי ארגונים כאלו.. אם לאם וניצה כי כל דבר אצלי מתקשר לכל מאורעות חיי וזה הרבה יותר ממשהו שאפשר לפתוח אותו ולתחום בנושא וזמן.
משתדלת לטייל כל יום בחוץ כי אז לא בוכה אבל לפעמים גם שם לא מצליחה שלא לבכות. החיים שלי נפלאים יש לי בעל מדהים וילדים מתוקים ובית יפה ולכן זה ככ מתסכל שאני בוכה מה הבעיה שלך. לבעלי מאוד קשה שאני לא אוהבת אותו לטענתו ואני מנסה להסביר לו שפשוט אין לי כוחות. בקושי סוחבת את עצמי אז איך יהיה לי כוח למישהו אחר.