סליחה שמעון הירשאנונימי (פותח)

למי שיצא לדבר אם שמעון הירש שיבקש ממנו סליחה בשמי (למי שלא מבין שיחכה לטל שמים). אני מאד מאד מבקש את סליחתו!

כרגע לא בא לי לכתוב כתב הגנה, למרות שיש לי אליבי מאד חזק.  אולי אני אכתוב תגובה לטל שמים (אם אפשר באילום שם או בשימוש בכינוי שלי). 

בכל מקרה אני ממש לא התכוונתי להעליב אותו בתגובה שלי, ואם הוא נעלב גם אם יהיו לי, את הטיעונים היכי חזקים בעולם, זה עדיין אומר שלא היתי בסדר. 

מי זה שימעון הירש?דינמית
שמעון הירש.123

שמעון הירש הינו אחד הדמויות היותר מוכרות בתנועה והיותר תותחיות. איזה בוגר שלא מצליח לעזוב את התנועה... בוגר מוזר...

בצ"ל אריאל!

יש פה מישהו ה"טל שמים"אנונימי (פותח)
אם כן האם אני יכול לכתוב תגובה למאמר של שמעון הירש בעילום שם או בכינוי שלי?
עילום שם.123

בהווה שמעון הירש לא אחראי על עריכת "טל שמיים", אז אם תפעיל לחצים יש סיכוי שתצליח לקבל אישור לרשום בעילום שם.

זכור, שאם אתה רושם בעילום שם, אז אתה בדיוק עושה את מה ששמעון לא רוצה שאנשים יעשו(ועל זה בדיוק הוא דיבר בכתבה שלו).

בצ"ל אריאל!

כן, יש פה מישהו...אנונימי (פותח)

המערכת עושה כל מאמץ להכניס לכל ה'דעות' שמות,
אבל אם יש דעה יפה, אנחנו נכניס אותה גם בלי שם.

בצ"ל,
מערכת 'טל שמים'

"בוגר מוזר"רותם

שמעון הירש אחד האנשים הבולטים לטובה ממש בתנועה. אני לא חושבת שהוא בוגר מוזר אלא בוגר שככה אמור להיות

ולהתנהג בוגר של התנועה!!!!!!!!!!!!! מה היה קורה אם לשום בוגר לא היה אכפת מהתנועה שלנו? היא היתה מתפרקת

ואם יש בוגרים שהם מעריכים את התנועה שנתנה להם ערכים ומוכנים להשקיע בשבילה את זמנם...

הם לא בוגרים מוזרים הם בוגרים אידיאלים שכאלו אנחנו רוצים בתנועה!

חחח... איזה כבדה.yehciel666
ברור שלא הכוונה לרעה אלא לטובה. בינ"שית, לא צריך להתפלפל על כל מילה שנאמרת בצחוק...!
עדיין...רותם

צריך לשים גבול! כי אני פירשתי את זה בצורה מסוימת ואתה פירשת בצורה אחרת נכון?

אז צריך לבדוק מה כותבים כי כבר קרה שאנשים נפגעו ממה שכתבו עליהם בפורום וצריך להזהר שלא יקרה עוד מקרים

כאלו!!! (שמעון הוא לא כזה שיפגע אבל עדיין..  ע"ע אנשים שהגיבו והשירשור הזה שנפתח... לא יודעת מאיזה

שהוא סיבה שמישהו נפגע נראה לי...)

שימת גבול!123

שימי לב שמי שרשם את זה על שמעון, זה אני. אני גם חב"גניק, ואני חושב שאני אחד שכן קצת אוהב את התנועה.

ושמעון יודע שאני חולה עליו. וסתם ככה: אתמול בלילה דיברתי איתו המון זמן, והפסקנו לדבר בסביבות 1 בלילה, רק בגלל שנגמרה לי הסוללה...

וכן עכשיו אני רושם מההנא"ר, אז אולי זה יכול לשמש קצת כראייה שעדיין קצת איכפת לי מהתנועה...

בצ"ל אריאל!

תגיד, אתה מפלצת?yehciel666
למה אתה לא כותב תגובה בטל שמיים בשמך? גם אם תגיד שבאינטרנט אתה לא רוצה להזדהות, מה הבעיה בעיתון הזה?
תעשו לי טובה ותסבירו לי מי זה שימעון הירשדינמית
לא רוצה להזדהותאנונימי (פותח)
לא נעים לי להזדהות, לכן אני לא רוצה! עם ישראל הם עם של בישנים
חוץ מלבקש סליחה,שחר
שזה עניין של ME, הייתי שמח אם מישו היה מגיב בצורה ברורה ןמסודרת לדברים ששמעון אמר, יש בהם הרבה אמת..
הרבה אמת.123

אם באמת יש בהם הרבה אמת, אז כדאי מאוד שכולנו נצא מהפורום!!

בתור אחד שמעריך את שמעון ברמ"ח איברי ושס"ה גידי, הוא מאוד מאוד איכזב אותי בכתבה הזאת.

כותב המאמר לוקה בחוסר ידע מטורף בנושא שהוא כתב, או שהוא לוקה בחוסר יושר גדול מאוד. אני מאמין שהאפשרות הראשונה היא הנכונה...

בצ"ל אריאל!

אולי תפסיקו לדבר בקודים?!דורותי

ותגידו בדיוק מה כתוב בכתבה הזאת!

אני מסכימה עם מי שמעלי מה היה כתוב?דינמית
גם אני,אנונימי (פותח)
גם אני רוצה לדעת מה היה כתוב?
טל שמים.123

תקראו את "טל שמיים" ותדעו.

בצ"ל אריאל!

לקרוא את 'טל שמים'?barak891

השירשור הזה זה כל מה שהייתי צריכה בשביל להגיד את מה שיש לי להגיד בנושא בוגרים וטל שמיםן.

תראו, אולי זו בעיה בעיקר בסניפים מסוימים ואולי זה נשמע נדוש וכל אחד אומר אני לא אעשה את זה אבל אל תשכחו שאסור לשכוח את הבוגרים.

אם אתם תוהים מה הקשר ל'טל שמים' אז אני אסביר.      אני הבנתי שכאשר מוציאים 'טל שמים' לוקחים בחשבון שיש 10 עותקים לכל סניף (-שמישהו יתקן אותי אם הוא יודע משהו אחר).

הבעיה היא שבצוות ממוצע בסניפים בתתנועה יש בין 8 ל12 מדריכים ומכאן נובע שאין מספיק עלונים לחלק גם לבוגרים...

מאוד חשוב שכל צוות ישמור על קשר עם הבוגרים שלו ושאף פעם לא יראו לכם כדבר מובן מאליו!

יום צח ומוצלח.

בצלב"א ול"מ.

כמות עלוני "טל שמים"rinrin

זה לא נכון שמקציבים לסניף 10-15 עלונים. לא מקציבים לשום סניף כמה עלונים לקחת. מי שמגיע ראשון מרוויח יותר ותמיד ההנא"ר נותנת לצלם עוד אם חסר לכם בסניף.

פשוט ההגיון שעומד מאחורי כמות העלונים שיוצאת - זה כמה עלונים ישארו ויזרקו בסניף.

חוצמזה שיש כמות עלונים שמיועדת לחלוקה בישיבות (תיכוניות,גבוהות והסדר) ואולפנות וזה תלוי עד כמה השיתוף פעולה שלנו בעינין החלוקה.  

אם יש צורך ביותר עלונים פשוט צריך להגיד לאנשים הנכונים - שהם: יוסי (המזכ"ל -למי שעוד לא יודע) או לעורכי העלון - אברהם ושלום (5119-בגרופ), או לרכזי חב"ב, או לקומונרים שיעבירו הלאה למי שצריך.

המטרה שלנו היא באמת להפיץ כמה שיותר עלונים ושכמה שיותר אנשים יקראו את העלונים ולא רק חברי התנועה. ולכן גם מה שכתוב בעלון לא חייב ולא צריך להיות קשור דווקא לתנועת 'אריאל' אפשר לכתוב ככל העולה על רוחכם בכל נןשא שמעניין אתכם.

וכדאי שנתחיל להעלות דיונים ע"ג דפי העלון ובטוחני שיהיו הרבה חברים שיהיו מרוצים מן העינין. - לתשומת ליבנו!!!

יש 'טל שמים'אנונימי (פותח)

יש בהנהלה הרבה מאוד עלוני 'טל שמים'

בוגרים שנגמר להם בסניף שידרשו מהקומונרים שיביאו להם עוד עלונים לסניף!

בצ"ל

מערכת טל שמים

כמות ה"טל שמים"רותםאחרונה

יש כמות לכל סניף ואז לכול אולפנה וישיבה, ואם הבנתי נכון אז יש טל שמים לכל 3 אנשים אז אין מה לעשות כי

אין כסף לתנועה ולכן כאשר יש 10 לסניף ויש לכל 3 אנשים אז לצוות שיש לו 8-12 מדריכות לא צריך שיקחו יותר מ4 לצוות

ועוד נשאר 6 לחב"ב!!

אם את מאוד רוצה טל שמים תגרמי שיתרמו כסף ואז יוכלו להוציא עוד ולא רק כמה שמוציאים כי ברוך ה' יש הרבה

חב"בניקים וחב"גניקים שרוצים טל שמים!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך