תודה על משלוח העצומה גם בשמו של בעלי.
היום ראיתי באתר של "הבית היהודי" תמונה של אבינר עם ראש רשימת הבית היהודי, שמפורסמת בהבלטה בעמוד הראשי של האתר.
מצ"ב מכתב מחאה ששלחתי למר דניאל הרשקוביץ. אשמח אם תוכל לסייע לנו בהפצתו ובפרסומי מחאה בכל דרך אפשרית.
ב"ה כ"ב טבת תשס"ט
לכבוד
מר דניאל הרשקוביץ
שלום וברכה
הנדון: מחאה על צילומך המשותף עם "הרב"אבינר.
א. דברי רקע למחאה
בשנת תשס"ה הגשתי תביעה יחד עם בעלי נגד "הרב" אבינר בביה"ד של מדינת ישראל. הנושא המרכזי של התביעה היה הוראת הלכה שלא כדין והתנהגות שאינה צנועה כלפי נשים. חלק מהאשמותינו פורסמו בעיתון מעריב בחשון תשס"ג. ביה"ד זיכה את אבינר מכל אשמה וקבע שהוא דוחה את כל טענותינו ומחייב אותנו לפרסם התנצלות על הפגיעה בשמו וכבודו של המשיב. הדיינים כתבו "נימוקים" להחלטתם על פני עשרים עמודים אך משום מה הם "דילגו" על כמה פרטים מרכזיים:
א. בשום מקום לא כתוב שהגשנו לביה"ד הקלטות שבהן אבינר מודה בחלק גדול מהעובדות המרשיעות.
ב. מכתבים בכתב ידו של אבינר שהוגשו לביה"ד לא הוזכרו כלל בהחלטתם של הדיינים. מכתבים אלה מוכיחים שאבינר עבר על ההלכה בדיני צניעות והתנהג בצורה המעוררת תהיות קשות.
אך לא רק העלמה של עובדות היתה כאן. הדיינים הוסיפו וכתבו בהחלטתם (בעמ' 12) שעשרים ושמונה רבנים ובראשם הגר"א שפירא שליט"א והגר"מ אליהו שליט"א "חתמו" על מודעה המכנה את מי שהשתתף בפרסום הכתבה במעריב 'אנשי בליעל הדוברים על צדיק עתק'. מודעה כזו אכן פורסמה ברבים עם חתימות מודפסות, אך לביה"ד לא הוגשו כלל חתימות מקוריות של הרבנים. אם כן על סמך מה קבעו הדיינים שהרבנים חתמו ולא מדובר בזיוף? מסתבר שדמנו הופקר ואין צורך להביא ראיות כדי לקבוע בביה"ד שגדולי הדור שפטו אותנו כ"אנשי בליעל".
במסמך של נימוקי ביה"ד ישנם עיוותים חמורים נוספים אך במסגרת זו אסתפק בדברים המרכזיים בלבד.
הגשנו ערעור על ההחלטה המזכה את אבינר מכל אשמה. מסיון תשס"ה התיק מונח בביה"ד הרבני הגדול ללא הכרעה.
לאחר שנעשתה אצלם עוולה מעדיפים הדיינים ככל הנראה "לתקוע" את התיק למשך שנים ארוכות כדי להתחמק מהתמודדות ובינתיים הציבור משלם את המחיר. אם היינו זוכים לתמיכה ולהתעניינות ציבורית משמעותית הם לא היו יכולים לעשות זאת אך קשריו של אבינר מסייעים לו להשתקת הפרשה. להשתקה שותפים לצערנו הרב רבנים ואישי ציבור משתי המפלגות של הציבור הדתי לאומי.
בימים אלה פרסמתי באתרים שונים באינטרנט שאינני בטוחה שאבחר ברשימה דתית לאומית כי בעיני מנהיגי ציבור דתיים לאומיים מימין ומשמאל שתומכים באדם מושחת ושומרים על מעמדו כ"רב ופוסק הלכה" מעוררים ספקות קשים לגבי נאמנותם המוחלטת לתורה ולהלכה. והרי חכמינו אמרו:
"חרב באה לעולם על עינוי הדין ועל עיוות הדין ועל המורים בתורה שלא כהלכה" (פרקי אבות, פרק חמישי, משנה י"א).
ב. דברי תוכחה
הזדעזעתי כאשר ראיתי תצלום של כבודו עם אבינר באתר של "הבית היהודי". אבינר הוא אדם מושחת שפגע קשות בקדושת הבית היהודי ובטהרתן של בנות ישראל. בימים אלה מתנהלת נגדו תביעה נוספת בביה"ד האיזורי על התרת איסורים חמורים מאוד בדיני אישות. כבודו מוזמן לפנות לאתר aviner.net כדי ללמוד על חלק ממעלליו של אותו האיש.
אקוה שהטעות החמורה של התחברות עם אבינר תתוקן בקרוב.
בכבוד רב
חוה אלבה
שתי הערות קצרות: 1. שלחתי קודם לכן מכתב מחאה למר יעקב כץ (כצל'ה) על השתקה חלקית של פרשת אבינר ע"י ראשי בית אל, ועל השתתפותו במסע ההשתקה.
חוה אלבה
"הרב" אבינר- מייל בהול שקיבלתי אחה"צ בקשר אליו:משיח נאו
לשון הרע - לא באריאל.tomerittal
אוי גוועלד. חזרנו לזה? נו, אתם גרועים בזה.פגזניקית גאה!
ואוו... תרחיקו את הדבר הזה מפה... ומהר....מלמעלה אלוקים
דיייייייייייייי!!!!!!!רוני!!
אוי זמיר...חאלס אנשים את תתחילו להיות מקדחות אנושימיסטר דום
מה הקשר בין סולטן סולימן לתנועת אריאל? ננעל!משהאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות