@מאיר.
פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
קרן פלס היא לא תת רמה, היא אומניתריעות.
הם משהו מיוחד, כן. זה לא אומר שצריך לדחוף אותם לכל מקום. הם מחפיצים בנות ועושים את זה בצורה נוראית.
@מאיר.
@מאיר.
אוקיי יצא ממך הפמיניסטית בסוףמאיר.
אני לא מתנגד לפמיניזם אני מתנגד לקיצוניות... שוביניסטים הם לא תת רמה הם מקסימום לא עבורך
רק אלוהים ישפוט אותי אם כל כמה שהטקסט הזה עוצמתי הוא ממש אסון מבחינתי.
ובנימת סיום, מה הופך את קרן פלס לאומנית ואת הצמד הזה ונועה קירל והשניה לסתם טיפשים שמקדמים את עצמם בגלל גוף של נשים?
רק אלוהים ישפוט אותי אם כל כמה שהטקסט הזה עוצמתי הוא ממש אסון מבחינתי.
ובנימת סיום, מה הופך את קרן פלס לאומנית ואת הצמד הזה ונועה קירל והשניה לסתם טיפשים שמקדמים את עצמם בגלל גוף של נשים?
אני לא קיצוניתריעות.
הם תת רמה לא בגלל המוזיקה (שאני, לצערי, מאוד אוהבת), אלא בגלל המילים.
למה רק אלוהים ישפוט אותי הוא אסון מבחינתך?
היא כותבת, מלחינה, עובדת. הם לוקחים להיטים שמישהו אחר כתב ומציגים אותם לקהל הרחב.
למה רק אלוהים ישפוט אותי הוא אסון מבחינתך?
היא כותבת, מלחינה, עובדת. הם לוקחים להיטים שמישהו אחר כתב ומציגים אותם לקהל הרחב.
אפשר להתווכח על הגדרת אומןמאיר.
כותב הוא אומן? את אמנית? נפתלי הדג אמן? אני אמן?
אל תכתבי לדעתי התשובה היא לא, המילים שלהם הז'אנר שלהם וכל הדברים שלהם מתאימים לאוכלוסיות מסוימות שעבורם הם אמנים לכל דבר
רק אלוהים ישפוט אותי מעבר למסר של חברה פרוצה מלווה את הסביבה באמירה של אסור לבשר ודם לשפוט, אם הייתי גונב ואומר את זה? רוצח ואומר את זה? אילמלא בתי המשפט היה פה אנרכיה ובעיה מהותית ואני נגד המסר הזה
אל תכתבי לדעתי התשובה היא לא, המילים שלהם הז'אנר שלהם וכל הדברים שלהם מתאימים לאוכלוסיות מסוימות שעבורם הם אמנים לכל דבר
רק אלוהים ישפוט אותי מעבר למסר של חברה פרוצה מלווה את הסביבה באמירה של אסור לבשר ודם לשפוט, אם הייתי גונב ואומר את זה? רוצח ואומר את זה? אילמלא בתי המשפט היה פה אנרכיה ובעיה מהותית ואני נגד המסר הזה
נהיית חכםמישהי=)
די נוו רבקה אני אסמיק בסוףמאיר.
זה רק המשקפי סמאלנים שלי גורמים להישמע ככזה
(ורק לך משום מה. )
(ורק לך משום מה. )
כי אני מכירה איך היית לפנימישהי=)אחרונה
טוב, הדיון הזה לא יוביל לשום מקום, אז חבל.ריעות.
תישאר אתה עם דעתך ואני עם דעתי ושלום על ישראל
את צודקתמאיר.
אבל, אם בפעם הבאה שתגידי עליהם שהם מחפיצים ולכן הם תכלית הרוע, תזכרי שאין אמן מושלם וכל אמן הוא בעל אמירה חברתית ומוסרית ולכן הם לא כאלו גרועים ככאלה, את שלי עשיתי
בנימה אישית יותר הייתי מציע לך לפעמים להסתכל מעבר לגבולות האובייקטיפיקציה ולמדוד דברים כשהשאלה הראשונה היא מה התוכן המטרה וקהל היעד ורק אחר כך מה דבורקין וסארטר חשובות על זה...
בנימה אישית יותר הייתי מציע לך לפעמים להסתכל מעבר לגבולות האובייקטיפיקציה ולמדוד דברים כשהשאלה הראשונה היא מה התוכן המטרה וקהל היעד ורק אחר כך מה דבורקין וסארטר חשובות על זה...
בחיים לא אמרתי עליהם שהם תכלית הרועריעות.
(הסיבה שפופ הוא לא אמנותנפתלי הדג
היא לא האיכות או הרמה שלו. איכות או רמה מבדילים בין אמנות טובה או רעה, לא עונים על השאלה האם משהו הוא אמנות או לא. הסיבה שפופ הוא לא אמנות היא המוטיבציה שלו. פופ, בהגדרה, מטרתו למכור. יוצר של פופ ינסה לזהות את מה שהקהל שלו אוהב, ועל פי זה ליצור את המוצר המושלם שיענה על הרצונות של הקהל וימכור הכי טוב. המוטיבציה של אמן, לעומת זאת, היא הדבר עצמו. זה לא אומר שיוצרי פופ הם לא חכמים, בעיני סטטיק ובן אל עשו כמה מהלכים מבריקים, ובגדול אני חושב שהם תופעה חיובית מאוד בפופ הישראלי, אבל קשה לי להגדיר אותם כאמנים.)
הבנתי את החילוק?מאיר.
מי שעושה את זה לצורך החפץ עצמו, המוצר עצמו הוא אמן
מי שעושה את זה לצורך דברים חיצוניים יותר כמו כסף אהבה וכבוד או לא אמן.
כלומר, ההגדרה לאמן היא עושה דברים לצורך האומנות ויצירה . .על זה אני חולק..
משה, אתה אמן? יותר מהצמד הזה?
מי שעושה את זה לצורך דברים חיצוניים יותר כמו כסף אהבה וכבוד או לא אמן.
כלומר, ההגדרה לאמן היא עושה דברים לצורך האומנות ויצירה . .על זה אני חולק..
משה, אתה אמן? יותר מהצמד הזה?
לא בדיוקנפתלי הדג
ההגדרה 'לצורך המוצר' היא לא מדויקת, כי בסוף האמנות היא לא תוצר של עצמה, אלא תוצר של הנפש, של האנושיות, ואכמ"ל. אבל לצורך העניין אקבל את ההגדרה. זה החילוק בין יוצר לאמן ובין אמנות ליצירה. כמובן שהדיון הנוכחי הוא בעיקר סמנטי, אבל שוין.
זאת שאלה לא כ"כ הוגנת, בטח שלא בפומבי, אבל התשובה, על פי הנתונים שבידי, היא כן (לפחות בנוגע לבן אל, אבל זה כבר לחפור). אני לא יודע אם אני יותר מוכשר מהם, מוזיקלית סביר להניח שלא, אבל אני עושה אמנות והם עושים פופ.
זאת שאלה לא כ"כ הוגנת, בטח שלא בפומבי, אבל התשובה, על פי הנתונים שבידי, היא כן (לפחות בנוגע לבן אל, אבל זה כבר לחפור). אני לא יודע אם אני יותר מוכשר מהם, מוזיקלית סביר להניח שלא, אבל אני עושה אמנות והם עושים פופ.
קרן פלס *נוראית-לא-אומניתדרקלנד
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים