מה אתם אומרים....חממה

יצא לי לדבר עם אנשים בבנ"ע והרבה אמרו לי שלנוער שבתנועה שלנו יש הרבה כוחות וראו שהם פעלו רבות למען הגוש וכו..אבל חבל שאנחנו שומירים את הכל לעצמנו..כלומר לא תורמים לעם מבחינת פנים אל פנים,שבתות בת"א ומפגשי נוער דתי וחילוני...והם טענו שאנחנו תורמים רק לעצמנו ומקדמים את עצמנו מבחינה רוחנית אבל אותם לא..  אז יצאתי די מבולבלת מהשיחה איתם כי מצד אחד הם צודקים אבל מצד שני התנועה שלנו לא רוצה לרדת ברמה...

אז מה אתם חושבים???         (אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת.....אשמח לתגובות)

רחובות כאן ויאאלה בלאגן!!                            לא נשכח לא נסלח....

חבל שהם לא רואים אתאור

מה שקורה בשטח, הרבה ח'ברה שלנו שחונכו באידיאלים שלנו הולכים ומדריכים בבני עקיבא ובסניפי העולים

וכן הולכים ומשפיעים את זה. המועדונית בקרית יובל זה לא הוצאת כוחות שלנו?! כל הקייטנות שניסו לארגן

ואחת אפילו יצאה לפועל למשפחות במצוקה וכד' הם לא הוצאת הכוחות שלנו להשפעה על העם והארץ?!

תגידי לאנשים שאומרים לך שבמקום לדקלם ססמאות ששטפו להם את המוח בהן שילכו ויבדקו לפני הכל!!!!!

חב"ב לעשיה בתורה בעם ובארץ!

וואו הם כ"כ לא מכירים אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דינמית
אנחנו כן עושים דברים עם חילונים ועוד יותר חשוב: מסבירים על א"י וכו' אז שיבדקו מה שהם אומרים אם זה נכון או לא!
אבל למה דרך תנועות אחרות?חממה

למה אי אפשר להקים מועדוניות וסניפי פתוח ומפגשי דתיים חילוניים דרך התנועה שלנו?????

העיקר אנחנו מדברים על חסד אבל בשטח זה לא ממש נראה...כולם מדברים ומעלים הצעות במליאה אבל בדוגרי שומדבר   לא זז......

לא חבל???

אני לא חושבראשון_בנשמ"ה
שזה כ"כ טוב שמדריכים יוצאים להדריך בבנ"ע. גם כי יש סניפים שחסרים בהם מדריכים וגם כי זה נוגד את הערכים של התנועה.
במפקד תנועות הנוער האחרוןאנונימי (פותח)

תנועת בני עקיבא מנתה 17.5% מהנוער ואילו אריאל מנתה 1.8%.

אם את בודקת את אחוזי העשייה בתנועות באופן יחסי למספר החברים- אנחנו עושים הרבה יותר מבני עקיבא.

בצלב"א!

יכוליות שעשים, אבל אני חושבת שהמצב-טעון שיפור(...)saroosh

ב"ה

אני באמת חושבת שצריך לתת חשיבות גדולה יותר לפעילויות חסד, קירוב לבבות וכו' בתנועה.
אני אישית לא מרגשיה שעושים מספיק.אני לא מרגישה שיש בתנועה אווירה של עשייה ותרומה לכלל.
אני זוכרת מליאה אחת שהיו בה פווול הצעות לפעילויות חסד, ואולי אחת עברה. אני אישית ממש התאכזבתי. עד אז תמיד אמרו לי שב"אריאל" בקושי עושים חסד, והנה-היתה לנו הזדמנות -ולא ניצלנו אותה! אז אולי זה לא עוזר שמארגנים פעילויות, אם במליאה, שהרוב בה הם מדריכים-לא מבינים את חשיבות החסד, וההצעות לא עוברות...
והבעיה היא, שמאז המליאה הזאת, אני לא חושבת שמשהו השתנה....

חוץ מהצבע של החולצהyehciel666
לא נראה לי שעוד משהו ישתנה בתנועה בעקבות המליאות...
נכוןיוכי
כי אנשים לא לוקחים את המליאה ברצינות, למשל השבוע אריאל, למרות שהוא נקבע שהוא יהיה אפחד לא באמת מתכנן לעשותותו, ניראלי אנשים צריכים לייחס חשיבות הרבה יותר גדולה למליאה ולקחת אותה ברצינות ורק אז באמת נוכל לשנות דברים מהותיים ע"י המליאה!
המליאה לא לוקחת את עצמה ברצינותדינמית
"המליאה"יוכי

אם יורשה לי לשאול- מיזה המליאה? מזכירות המליאה?? לא! כל אחד ואחת הם חברי מליאה, ולכן אנחנו צריכים להרים את עצמנו ולקחת אחריות על ההחלטות שלנו!

יש לי פול דברים לומרמור

נכון שבאמת כלום לא זז לדוג' בשבת אחיה קבענו שהנושא הוא קירוב לבבות וכלום לא נעשה אז במקום להאשים כל הזמן שכל סניף יקח את עצמו בידים ויעשה לא צריך לחכות למליאה לדעתי זה גם כונת המליאה .

אריאל באמת צריך לעשות משהו אבל לא על חשבון האידיאלים שלו אנחנו צריכים לשמור על עצמנו ועם זאת להשפיע אפשר לעשות התנדביות בבתי חולים לשמח ילדים לדוג' אני מכירה משהי שמתנדבת בעזר מציון שמחלקת קפה ועוגה למשפחות של חולים ומדברת איתם . אפשר לעשות לא חסר במה יש שמעתי שסניף רוצה לעשות שבת עם תפילת קרליבך במקום מרכזי בעיר וקידוש המוני

קיצור לא חסר במה........

אז שנזכה לעשות.....

בצ"ל אריאל

לא נשכח ולא נסלח

סניף רחובות   

מקור.123

תוכלי להפנות אותנו למקור רציני לגבי הנתונים שהבאת על מפקד תנועות הנוער האחרון?

בצ"ל אריאל!

כלומר..?הודיה
היה מפקד של כל התנועות ביחד???
מפקד תנועות הנוער.123

כל מספר שנים "משרד החינוך התרבות והספורט"(משהו כזה) עושה ספירה של כמות החברים בכל תנועה, וזה משמש כאחד הקריטריונים המרכזיים לחלוקת התקציבים לתנועות הנוער.

בצ"ל אריאל!

עשייה רציניתyehciel666

העשייה הרצינית בתנועות הנוער באה בד"כ מחב"ב וחב"ג, ושמישהו מבוגר שזוהי עבודתו מכוון את הדברים,

אצלנו בתנועה אין לא חב"ב ולא רכז מבוגר במשרה מלאה, לא שא"א בלעדיו להזיז דברים, אבל לפרוייקטים גדולים צריך מישהו כזה.. (אם בזה שאין עשיה אתם מתכוונים לפרוייקטים גדולים)

זה פורסם בכל גופיאנונימי (פותח)

התקשורת לפני כחודש.

אני מקווה שהנתונים שהבאתי הם אכן מדוייקים, וגם אם לא- הטעות היא מזערית.

כולם כאן מדברים על עשייה, כמה שהתנועה לא עושה, כמה שצריך לעשות.. זה די מטופש. מי זו התנועה? יוסי ועינת? הם לא עושים? חבר'ה.. מצטערת לבשר לכם, הימים האלו עברו.. התנועה זה אתם! מי שלא עושה זה אתם! במקום לקשקש בפורומים תרימו גרענים סניפיים, תעמידו את חבריא ב' של התנועה על הרגליים- ברמה הסניפית!! ככה זה מתחיל!

בציפייה לבניין אריאל!

"אתם".123

למה "אתם" ולא "אנחנו"?

תעזרי לנו להרים דברים, תהגי רעיונות, שתפי אותנו במחשבות ליבך הזורמות כנהר על קידום התנועה - ובע"ה נראה ברכה והצלחה בכל מעשי התנועה!

בצ"ל אריאל!

זה יעזור?דרדקי

דיבר חד פעמי עם "חילוני" ברחוב יחזירהו למוטב?
איפה דברי הרב קוק באגרת תקנה "ורק איש אשר רוח ה' מילאה אותו, אשר התמלא בתורה, רק הוא ילך לקרב רחוקים"(כמובן שלא במילים אלו.)

צריך להתמלא ואז למלא אחרים. אוסיף ואומר שתלכי ותאמרי למי שאמרה לך את זה ששהיה בעיר שיחה מפי מישהו על פנים אל פנים, היה שם רוב של אריאל(תזכרי שצוות ההדרכה של עזרא פי 4 יותר גדול, ויש להם עוד 3 סניפי פיתוח. בני עקיבא גם הרבה יותר גדול ויש להם 3 סניפי פיתוח). הקשתי לו קושיות על עצם מהות ה"פנים אל פנים". תשובה, לא קיבלתי אלא אומרו אלי שהוא מבין אותי ושאשב ואלמד תורה.

וכן פועלים, לא כל מה שפועלים יצא לדרך.

אוליחממה
היה רוב של אריאל בשיחה אבל בשטח אנחנו לא פועלים....מתי פעם אחרונה יצאו חברי תנועת אריאל לפעילות פנים אל פנים???
גם במעשה אנו פעיליםדרדקי

האם פנים אל פנים מתאים לנערים בני 15-17?
איני בטוח

גם לי אמרו את זה...אנונימי (פותח)אחרונה

ת'אמת אמרו לי את זה הרבה אנשים....

ניסיתי להתווכח על זה איתם וסליחה...אבל לא כ"כ הלך לי....(ובמלא דברים הצלחתי...)

אבל רק זה לא...

ישבו בנות גדולות ממני בשנתיים פלוס והתווכחו איתי על אריאל ובנ"ע על ה-כ-ל!!!הצלחתי לענות להם ועל זה לא....

ועוד כמה אנשים אמרו לי את זה...(למשל מדריכים בבנ"ע...)

ובעקבות זה החלטתי לשנות ובע"ה עוד מעט נתחיל התנדבות לסניף שלנו...

אבל כדאי מאוד שכל אחד ואחד יקח את זה לידים שלו...

ובע"ה זה יעזור....

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך