שלום! מה שלומכם? *כן! המון זמן לא הייתי פה.... אבל,
מצאתי משו מאוד יפה. רציתי לשתף אותכם גם.
מי שרוצה שיקרא. מי שלו הפסיד ובגדווווול! 
דמיינו לעצמכם שחבר מתקשר אליכם ואומר:
תקשיב החלטתי שניהיה חברים בלב, בלי טלפונים, בלי משחקים ביחד, בלי להתראות. רק בלב.
האם הייתם מסכימים? האם הייתם מצליחים לשמור על קשר קרוב?
-לא כ"כ. זה מסובך מאוד! בדרך כלל גם לא מצליח.
תארו לכם שאבא אומר לאמא- שלום, אנחנו בקשר, אבל אני נוסע לגור בחו"ל. זה חסר הגיון. כולנו מבינים שבשביל ליצור קשר צריך לדבר ולהתקשר.
כך גם בתפילה!
עעל מנת להיות מחובר- אתה צריך להתקשר. ואיך תתקשר? ע"י תפילה. ע"י דיבור עם ה'- פעם, פעמיים, שלוש ביום.
אי אפשר להגיד אני בקשר עם ה' בלב, כי מהר מאוד אם זה לא מגיע בצורה מעשית של שיחה (או מצווה) זה נעלם ואיננו.
זהו אופיים של בני-אדם. התפילה היא הקשר שלנו עם ה' אלוקים, מהותה של התפילה היא קרבת אלוקים. זאת מטרתה, ועל-כן כשאנשים רצו לחוש קרובים אל ה'- אל אבא שבשמיים- הם פתחו בתפילה כי היא הביטוי- של אותו קשר.
-הקשיבו!- הנחש קיבל עונש: "על גחונך תלך, ועפר תאכל כל חייך." לכאורה, אחלה עונש. בני האדם צריכים לעבוד קשה לפרנסתם ואילו עפר אפשר למצא תמיד בכל מקום. אם כן מהו עונשו של הנחש?-
-ה' אמר לו: "קח מזונך, ואל תפנה אליי לעולם". לנחש אין את האפשרות לפנות אל ה'. ה' גזר עליו ניתוק מוחלט, וזהו עונש גדול.
לנו ב"ה אין עונש זה. לנו יש את הזכות להתקשר עם הבורא תמיד, ועלינו להשתמש בה כראוי.
נכון, זה לפעמים קשה- מעצבן לקרא שוב את אותם מילים, אבל אם נדע שזאת הזדמנות נפלאה לדבר עם ה'- ולבטא את הקשר שלנו עימו ולחזקו-
נתייחס לתפילה בצורה אחרת. אנחנו יכולים לפנות אל ה' בהכל- לבקש ממנו, לבכות, להתחרט ולשמוח- והוא מקשיב לנו.
גם הוא רוצה בקשר עם ברואיו, להטיב עימם.
ה' עימכם!!!
שבוע טוב ומבורך!!
מקווה שאהבתם! 
שיהיה לכם כל-טוב!!!