בס"ד
למה?
אתה יודע למה....
ובכל זאת- אתה בראת אותי ואתה נתת לי לב ככ גדול- לב שפתוח ומכיל כל אחד...!
והוא- הוא באמת נכנס לי ללב... וקשה לי להאמין שהוא לא יהיה יותר חלק בחיים שלי... :/ קשה לי שיותר אני לא אשתף אותו במה שעובר עלי, ולא אשמע אותו במה שעובר עליו, ולא אשמע את הקול המיוחד שלו.... זה קשה ומוזר...
אני יודעת שכשהפסקנו את הקשר הזה קיבלנו את ההחלטה הנכונה, ואני ככ מעריכה אותו על הכנות הגדולה שלו ועל האמון הגדול שהוא נתן בי..! ואני ככ ככ מעריכה אותו על הרצינות שהוא החליט לקבל ועל ההתבגרות... ואני מודה לך ה' שלפחות יכולתי לתת לו את זה, והצלחתי לחזק אותו.. גם אם עכשיו קשה לי...
ולמרות שקשה לי- בכל זאת-
קמתי, התארגנתי לשבת, לבשתי בגדים יפים, סידרתי את השיער
והחלטתי להיכנס לשבת מתוך שמחה!
ולמרות שקשה לי- בכל זאת-
פתחתי את הקצה של הדף ושמתי אותו על הסמיילי המחייך, והלכתי לבית הכנסת להתפלל,
ומי היה מאמין כמה חיזוקים אני אמצא בתפילה..! הקב"ה הרגשתי שאתה יושב לידי, מדבר איתי ומעודד אותי כמו אבא לבת- שיהיה לי טוב, ובעז"ה אני עוד אמצא את הזיווג שלי, והוא יבוא בזמן שלו בעז"ה- וכשזה יקרה זה יהיה בשמחה, ברינה ובצהלה!!
ולמרות שקשה לי- בכל זאת-
לא נתתי לעצמי לשקוע השבת, והייתי עם המשפחה בכל הכוח והחיוך שהצלחתי לגייס! ואכלתי את האוכל הככ טעים שאמא הצדיקה שלי הכינה והיה לי טעים!
ואפילו שבלילה בלילה קצת בכיתי כי היה לי קשה להכיל את הכל בפנים- בכל זאת דיברתי איתך ואמרתי לך שהכל לטובה! ובבוקר- קמתי והחזרתי את החיוך על הפנים..
ואתה יודע ה'- כנראה שגם מחר יהיה קשה...
ויחד עם זאת-
אני בוחרת לקום מחר בבוקר שוב בשמחה בעז"ה!
ולמרות שקשה לי לחשוב עכשיו על לפתוח את הלב למישהו אחר, ולהמשיך ולחפש- אני בוחרת להמשיך.. ואני בוחרת לא להתייאש! ואני בוחרת לבוא שוב עם כל הלב שלי פתוח....
ואתה יודע למה?
בגלל הרצון הככ גדול הזה שיש לי למצוא כבר את האיש שלי! *שלי* ולהתחתן איתו, ולבנות איתו בית קדוש בעז"ה, מתוך שמחה ואהבה אמיתית!! וכל זה לשם שמיים!!
אתה יודע משהו- תמיד שאני מדברת איתך אני שואלת אותך שוב ושוב- איך אתה יכול להתעלם מהרצון הכל כך גדול והטהור הזה! איך??
למה התפילה שלי לא מגיע אליך שם למעלה? איפה היא נעצרת?
כי למה ה'- למה אני משתדלת וכל הזמן מקבלת ממך את אותה נפילה? למה??? עוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם.... זה מוביל אותי לייאוש שאני לא רוצה להיכנס אליו בכלל...! אני כבר מתחילה לחשוב ולהאמין שזה בכלל לא הולך לקרות אצלי, ושחלילה זה לא יגיע... ואני לא רוצה לחשוב ככה בכלל..
אז אומרים שנפילה היא לצורך עליה.. נכון! אבל קודם כל- אני לא רוצה לעלות ממקום כזה אלא אני רוצה לעלות ממקום טוב! וחוץ מזה איפה ובמה אני עוד צריכה לעלות...? אף אחת מהחברות שלי לא מאמינה לי שככ קשה לי עכשיו... כולן אומרות לי כמה הן מקבלות ממני בכל הנושא הזה של אמונה ולהתמודד ולצמוח מכל משבר... וכולן אומרות לי כמה אני מיוחדת, ועם הרבה עוצמות חיים... אז מה קורה כאן?
סליחה על כל השאלות... זה חלילה לא מתוך מקום של חוסר אמונה אלא רק ממקום שבאמת רוצה להבין ולשמוע ממך.. מקום שרוצה להבין כדי להמשיך להתחזק בך הקב"ה! כי אני באמת אוהבת אותך..!
ואני רוצה לסיים בתפילה קטנה אבל מאוד גדולה-
בבקשה, בבקשה- תעזור לי! ותנחה אותי בדרך הזו למצוא את האיש שלי, מתוך שמחה, מתוך טוב אמיתי, והלוואי שאתה חושב שזה יקרה כבר בקרוב, כי אני מרגישה שלא טוב לי הלבד הזה...
ועוד חודש בעז"ה יגיע אלינו חג הפסח, חג הגאולה- הלוואי ואני אזכה כבר לגאולה האישית שלי, להכיר את האיש שלי, ובעז"ה להתחתן איתו מתוך קדושה..
תודה לך אבא יקר שלי! על כל החסד והטוב שאתה עושה איתי כל יום ויום!
מקווה שאני לא מאכזבת אותך בניסיון הזה...
[לא ערוך...]

)