1. הסתכלות כללית על החיים-
אני לא חושבת שהכל סובב סביב כאב, אני חושבת שרוב החיים אנחנו יפים ומחייכים, רק מה, שוכחים קצת להגיד תודה לה' ולהוקיר את כל השפע. אם זה ציור שהבן הביא מהגן, יציאה קטנה לבילוי או סתם לפגוש ברחוב חברה, הדברים הקטנים שעושים את היומיום כמו גם הדברים הגדולים.
לגבי הפורום, זאת לא חכמה להיכנס לפורום הזה או בכלל לפורום ולחשוב שרואים את מכלול החיים, ממש לא.
מתי ראית לאחרונה שרשור על מתנה שהתקבלה? (תכשיט וכו')
החיים יפים, אז תחייכי אליהם חזרה

2. הרגעים הקריטיים האלו, שקשורים ספציפית למערכת הרבייה, כמו שהזכרת מחזור, היריון, לידה, משכב לידה, הנקה וכו' - אני חושבת שדווקא מתוך הכאב, אפשר להעריך את העוצמות והעומק של מה שחווינו, לא שאני מקווה ללידה כואבת כדי להעריך, אבל במבט לאחור- לא יודעת אם הייתי יוצאת באותה תחושה מלידה רגילה מלווה בכאבים לעומת קיסרי למשל.
בכללי אני חושבת שכאב- הרבה ממנו בראש, לכן מציעה לך להתנתק קצת מנושאים שלא עושים לך טוב ולא רלוונטיים כרגע, וכשיהיו רלוונטיים- ללמוד ממקור מצמיח ולא ממקור מפיל כמו קריאה סתמית בפורום,
ואם יש משהו שאת כרגע מתמודדת איתו ורוצה לשתף על מנת להתגבר אז את מוזמנת לכתוב פה, אני חושבת שיותר יועיל,
את רושמת שאת נשואה טריה, אני לא יודעת איזה הדרכת כלות קיבלת ומה באופן כללי החינוך לגוף האישה שספגת בשנות בגרותך, אם את מרגישה לא בנוח, אני ממליצה לך להירשם לימי עיון שמדרשת נשמת עורכים בנושא בדגש על הרצאות של איילת בוכניק.
בהצלחה!