עשינו אתזה
והיה מדהים. מהמם. יפה. כיף. כן, היה כיף.
זה מוזר. ומעניין גם. הדברים האלו שאתה שמח שהם סופסוף נגמרו ומצד שני רוצה אותם שוב.
אבל האמת שאני לא רוצה אתזה שוב, זה רק כי אחרות אמרו.
היה טוב, טוב ממש אפילו, וטוב שהיה וזהו. מספיק.
אז זה לא נתן לי איזה רעיון להמשך החיים, לפחות לא בינתיים..אולי עוד חודש אזכר בזה ואחשוב,
אבל אם זה היה, זה לא היה סתם. בטוח יצא מזה משהו.
למדנו, או אפשר לומר הרגשנו, כי זה היה מוחשי ממש ולא איזה קטע בפעולה או שיעור חינוך, שאנשים שונים אחד מהשני מאוד. את כל אחד מרגיז משהו אחר ולכל אחד חשוב משהו אחר ויש כאלה שיותר אכפת להם ויש כאלה שפחות ולחלק נוח לעבוד ככה ולחלק אחרת ובקיצור אנשים זה דבר מאוד מגוון.
כעסנו. חלק באמיתי וחלק כי היה צריך. וזה היה קשה. שניהם.
כי כשאתה צריך לכעוס על אנשים, או עזבו לכעוס, אפילו להוכיח, או להיות קצת קשוח או לדבר ב..אממ תקיפות?לוידעת איך לקרוא לזה, וזה לא מה שאתה רוצה אבל צריך שיהיה מישהו שיעשה אתזה, זה לא כיף.
אני שמחה שהייתי באיפה שהייתי ותכלס אם לא הייתי שם יכול מאוד להיות שאני הייתי זאת שכולם כועסים עליה.. אבל עדיין.
היו לנו כמה שיחות קטנות עם אנשים בודדים בלי קשר לדבר וזה היה ממש משמח ומשחרר. יש לנו עוד חיים! יהוו!
והדר חשבה שזה טוב לי וכיף שאין חיים ושרק עסוקים בזה כל היום..
לא זה לא.
כי זה כיף להיות בעשיה ולהזיז דברים ולפעול ועוד ועוד אבל לא כשזה בא על חשבון כלמיני דברים אחרים. והרבה דברים אחרים.
אני חושבת שעוד משהו שלמדנו וכדאי שנתחיל ליישם אותו אם עוד לא עשינו אתזה, זה שלעולם אינך יודע, באמת אבל, ושכדאי תמיד לדון לכף זכות.
נכון הקטע הזה שאם משהו מפריע לך אז תגיד ואל תשמור בבטן ובא נדבר על זה ולא להגיד כלום זה לא עוזר וכלמיני כאלה? אז אני ממש לא אוהבת את הקטע הזה. ממש.
זה נכון וזה טוב לפעמים לבוא ולהגיד ויש אפילו מצוה כזאת בסיטואציות מסויימות, אבל בני אדם, כשאתם באים להגיד, תחשבו שניה איך לעשות אתזה.ומתי. הבנאדם שמולכם לא סתם עשה/אמר/התנהג איך שהתנהג, ונכון שאולי היה אפשר להגיד אתזה אחרת או לעשות את זה בצורה שונה, אבל תכבדו ותגידו מה שיש לכם בצורה נעימה. ותקשיבו גם לו ותכבדו אם צריך. לא תמיד אתם הצודקים.
לא תמיד אנחנו צודקים.
וזה דומה למה שמיקודם, שאנחנו אנשים שונים וכל זה..
ראינו את ה' איתנו. ככ הרבה ניסים שבאמת איפשר לתאר והכל הכל בזכותו לגמרי. וגם הכסאות ברגע האחרון.
וזה חשוב לשמח אחרים ולעשות כיף לכל האולפנא אבל חשוב גם להיות שמח בעצמך.
וישלנו את האולפנא היפה בעולם.בגלל הבנות בעיקר.והצוות גם, לפחות מי שאני מכירה ממנו..
ושמחתי לראות שאנשים חיים. והתלבטתי ממש אם להגיד להם עלזה משהו אבל צריך להפסיק לעשות שטויות אז לא אמרתי.
וגם לא שאלתי.
וישלנו עוד הרבה דברים לכתוב אבל אנחנו צכים לזוז אז יומטוב לכם ואיזה טוב ה' ממש=)
וכמה פעמים כתבתי אנשים בשרשור הזה יואו.