תענוג ללכת בעיר הקודש בני ברק בפורים כולם שיכורים כולם עושים שטויות וזה ממש תענוג.
אני הולך לי בעירה"ק ועוצרים אותי כל הזמן אנשים התחפשת לנער גבעות?! גדול היי תראי אמא הוא התחפש למתנחל חחחחחחחחח
אז אחרי שעשיתי שליחויות וחילקתי משלוחי מנות לחברים של ההורים ולחברי וכמובן נתתי גם משלוח מנות לאדמ"ור מראחוב שליט"א הלכתי לסעודת פורים אצל @המקדש השלישי בדרך היה ב"ה ממש כיף! ותוך כדי הסעודה אני ובני הלכנו למורינו ורבנו הרב הגאון הרב יואל טוביאס שליט"א
אז אחרי שבכינו על חורבן בית המקדש ושרנו תתן אחרית לעמך, החתמנו את הרב על טופס שבעז"ה בלנ"ד ברגע שינתן האפשרות הרב יעלה לירושלים כדי לעזור בבניין המקדש!
כמו כן חתומים על הטופס עוד ת"ח עצומים כגון המוהרנ"ח שליט"א ועוד.
אז כבר היינו שיכורים והתחלתי כהרגלי להגיד דברי תורה לא הגיונים על אהבת ישראל, משם המשכנו לבית של הרב דודי ששם שתיתי כבר יותר מידי, ב"ה הייתי שיכור חמוד ובקשתי מכל מיי שראיתי שיברך אותי והמשכתי להגיד דברי תורה לא הגיונים ואחר כך המשכנו לבית של בני ששם כבר התחלתי להקיא את נשמתי ואבא שלו הצדיק השיג את הטלפון של אבא שלי שלקח אותי הביתה. ומאז כל שעה עגולה הקאתי האנג אובר של הגאולה בחילות הקאות כאבים וכו...
ב"ה לאט לאט מתאוששים
כעיקרון החלק המשמועתי ביותר של פורים היה במוצ"ש אבל זה לא ניראלי אפשרי להעלות משו כ"כ קדוש על הכתב
והנה מכוניתנו הקדושה 

- לקראת נישואין וזוגיות