נכנסתי להריון ראשון לאחר כמה חודשים של נסיונות. עברתי גרידה בשבוע 8 בגלל שק הריון ריק... זה היה ועדיין כואב נפשית - שהיה הריון שכל כך רציתי והוא נפסק. מאז הגרידה אנחנו מנסים 3 חודשים..אני כל כך רוצה שנקלט להריון שני תקין בע"ה וכל כך מתאכזבת כשאני רואה שקיבלתי מחזור.
מרגישה עכשיו ממש עצובה.בגלל שהיה הריון ויכלתי להיות עכשיו בחודש שביעי. בגלל שאני כל כך רוצה שניקלט להריון תקין בע"ה ומתאכזבת כשאני רןאה שקיבלתי מחזור. בגלל שקשים לי החישובים - מתי הטבילה מתי הביוץ מתי לעשות סקס מתי אמורה לקבל מתי יש איחור אני עבוקה בזה כל הזמן וזה ממש מתסכל ומעייף אותי.
כואב לי שאני בוכה ובעלי מנסה לנחם אותי אבל לא מצליח. קשה לו לראות אותי ככה. קשה לי להיות בעצב הזה.
אשמח לשמוע על בנות שעברו גרידה והצליחו להקלט אחר כך. אשמח לשמוע עצות איך להתמודד שעדיין לא ובעזרת השם בקרוב ניקלט. גם משך הדימום שלי יחסית ארוך- בין 7 ל8 ימים עד שאני מצליחה לעשות הפסק. לפעמים הביוץ יוצא ביום הטבילה. מישהי ניסתה דרכים טבעיות לקיצור ימי הדימום? מסטיק תימני? משהו אחר? כדורים לדחיית ביוץ שהבנתי שנם גם מקצרים דימום של ווסת? אשמח לשמוע מילים מעודדות ושבעזרת השם יהיה בסדר...
ואת מציינת שזה עושה לך לא טוב.

(אבל האמת שחלקם בררניים עד כדי כך שגם לא אוהבים את זה...)