שלום חבר'ה יקרים שפה!

רציתי לשתף ולומר:

פשוט זכיתי להיות כאן!
ועוד כמנהלת...
שבת של שלום אורה והמון שמחה

לכולנו ולכלל עם ישראל
בציפייה לבנין אריאל.
ענת כהן
אוהבתותכם מלא

בס"ד
השלומלום זה שלי. Iנחרד על עמקי נשמתוI

חברההה אתם מדהימייםם מקסימיים וזכות נפלה במי שמכיר את הפורום ואת החברה האכותית שפה..
שיהיה לכולם שבת שלום ושבת משמחת ושמחה שבת פ(י)צ(ו)ץ שבת פג''ז (אבייהה)
שבת בטוחה ובשורות טובות ורגועה שבת תוך קדושה אמיתית וכנה שבת מבורכת וקסומה
שבת של דיצה ואורה שבת של גדלות החומר מן הרוח שבת של מחשבות חיוביות ושבת נהדרת..
בקיצור נשממוותת שבת שלום!! לכולםם (אולי חוץ מאחד שתיים ..סתאאאם)
שררוף על כולכם ובכללי על עמ''י
מתכתשים רבים צינים וכו' (עדיף לסיים את זה פה כי זה לא ייגמר..)
אבל אנחנו משפחה אחת גדולה וחמה...פשוט משפחת אריאל
כמה קטן ככה איכותי אה? עזרא ובנ"ע סתאם ממסחריים מידי...
הזאת עוברת גבול. הכוונה- לזה שמרוב הרגשת המשפחתיות, יש בנים ובנות שמדברים פה חופשי כאילו זה ש"א אישית או משו. אז זהו מצטערת להגיד זה לא שיחה אישית. זה פורום, ולא סתם פורום- אלא פורום של א-ר-י-א-ל!! אני ממש מצטערת לאכזב. חיפשתי מקום להגיד אתזה- ופתחתם לי דרך.. אנא מכם! תפסיקו להשפיל את עצמכם ואת הפורום!! תחשבו פעמים אם מה שאתם הולכים לשלוח שייך או לא שייך, אישי לבת כלשהיא, או לא אישי אלא באמת תגובה לשרשור כללי..
ושלא תחשבו שאני נגד המשפחתיות הכיפית הזאת! באמת כיף לי כל שניה להכנס לפה, הפורומיישן שלנו הוא פשוט תותחי, רק שצריך לדעת איפה שמים את הגבולות, כי בזמן האחרון הם פשוט נשברים..
זהו, אז שבתשלום! וכל מי שלא יודע- נולד לי אח בשעט"ומ והברית היתה היום.. שמו בישראל הוא יצחק שלמה
[נ.ב.- התנועה שלנו נהיתה ענקית, פשוט לא שמים לב לזה, ועדין כולם מכירים את כולם (אני מרגישה ככה לפחות..) אז לא 'כמה קטן ככה איכותי' אלא 'זו לא הכמות זו ר-ק האיכות'...!!]
שיחסי לאחרין אנחנו עוד רטנים אבל נכוון זה מה שטוב פה שכמה שאנחנו גדלים ונגדל אנחנו לא שוכחלים מי אנחנו ולא מעלי ם ת'אף לשמיים...
ואיילת צודקת באלף אחוז...(אביה זהבה וכו' תפסיקו!!)
שאני לא מסכים איתה.
זה כ"כ נכון ואמיתי.
סופסוף העלו את זה פה.
בצלב"א.
אגב מזל"ט.
שבוע טוב לכולם.
בע"ה
ושנהיה בריאים.
שבוע טוב!

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות