בס"ד
טוב.. אז אנחנו נמצאים בפורום כזה, שהרבה פעמים אנחנו פורקים פה את חיינו- כמה אנחנו רוצים כבר להכיר את האחד/אחת שלנו ולהתחתן, וכמה שהדרך הזו קשה... זה בהחלט המקום לפרוק! וכן.. גם אני פורקת כאן....
אבל ב"ה עם כמה שלפעמים יש קשיים- אני רואה גם הרבה טוב במציאות הזו שעדיין לא התחתנתי.. וב"ה אני משתדלת ממש כשאני מדברת או מתפללת לקב"ה להגיד לו כמה אני מודה לו על כך שעדיין לא התחתנתי- כי אני רואה הרבה דברים טובים, וגם הוא יודע מה הכי טוב בשבילי, וכנראה שאם היה טוב שאני אהיה נשואה אז כבר הייתי נשואה... וזה שאני עדיין לא נשואה כנראה אומר שהקב"ה יודע שזו לא המציאות שהכי טובה לי כרגע....
ובעז"ה אני מאמינה שזה יגיע במועד שיהיה לי הכי טוב!!!
אז חשבתי לעצמי- בואו נעשה שרשור של תודה לקב"ה!
בואו נסתכל על המציאות שלנו וננסה למצוא את הנקודות הטובות והחיוביות גם (ובמיוחד) בתוך הקושי שעדיין לא התחתנו...
בואו נרשום כאן- איזה דברים טובים כל אחד רואה מכך שהוא עדיין בדרך ולא התחתן...
יאלהה???
אז אני אתחיל:
ב"ה אני מודה לקב"ה שעדיין לא התחתנתי כי בתוך כל התהליך הארוך הזה זכיתי ב"ה להתחזק ממש מבחינה תורנית, ולעצב את הדרך שלי מתוך רצון אמתי שלי ואהבה לקב"ה! זכיתי ממש להתקרב לה' יתברך ולהרגיש שהוא ממש הולך איתי פה בתוך המציאות ומשפיע עלי הרבה טוב!
וגם זכיתי להכיר את עצמי ממש מבחינת האישיות שלי ולראות כמה דברים טובים ב"ה יש בי... וב"ה אני אוהבת את עצמי הרבה יותר היום... בנוסף, זכיתי להכיר הרבה כוחות נפשיים שיש בי וב"ה אני יודעת שהיום אני אגיע לנישואים שלי ממקום יותר חזק ובטוח בעצמו..!
וגם אני מרגישה שהיה לי קשה לשלב בית עם הלימודים.. וב"ה בגלל שאני לא נשואה יש לי יותר זמן להשקיע בלימודים(וזה כמובן לא סותר בעיני חתונה...!) וגם יש לי יותר זמן ופנאי לצאת עם חברות ולעשות דברים בשביל עצמי..!
אז תודה לך הקב"ה גם על כך שעדיין לא התחתנתי -על אף הרצון הגדול- כי פשוט רק צמחתי מכך!