הי 
אנחנו מתכננים לעבור בעז"ה לשכונת הר חומה בקיץ,
יש לנו בן שיהיה בתחילת שנה הבאה בן שנתיים וחצי ותינוקת.
הבנתי שיש שם 2 מעונות של אמונה וגם משפחתונים של התמ"ת.
לגבי הגדול אין לי התבלטות- הוא כבר השנה נמצא במעון (בכיתת פעוטות) וזה מאד מתאים לו, שנה הבאה הוא אמור להיות בכיתת הגנון ובעז"ה אשלח אותו למעון אמונה (בתקווה שאכן נתקבל).
אני מאד מתלבטת לגבי הבת הקטנה-האם לשלוח אותה למעון או למשפחתון. היא בת חודש וחצי, ובספטמבר בעז"ה תהיה בת חצי שנה.
מצד אחד, הייתי מאד רוצה שתהיה במעון ביחד עם אחיה הגדול- בעיקר בגלל שכך הם יהיו יחד ויהיה הרבה יותר פשוט ברמה היומיומית להכניס ולהוציא אותם מהמסגרות אם הם באותו מקום, וגם יהיה לה מסגרת בימי שישי (הרי ברוב המשפחתונים אין יום שישי), ובאופן כללי אני מאד אוהבת את המסגרת של מעון- שיש מנהלת וכמה מטפלות עם פיקוח וכו'.
מצד שני- משפחתון זה יותר אישי לגיל הקטן בו תהיה. חשוב לי שהיא תקבל את הטיפול הכי מסור שאפשר.
שמעתי שמועות על תינוקות קטנים במעון- שהאמא טורחת ושואבת חלב בעבודה אבל בפועל התינוקות בקושי מקבלים מזה (אמרה לי אמא אחת- שהרי בגיל הזה צריך לשבת הרבה זמן ולהאכיל אותם, הם לא יודעים להחזיק לבד את הבקבוק- אז איך מטפלת אחת על 6 תינוקות בדיוק תשב בסבלנות עם כל תינוק??), ושבמעון פחות מקפידים על הכללים של אחסון חלב אם, פחות חום ואהבה וכו'.
האם למישהי יש ניסיון עם מעון בגיל כ"כ קטן?
וגם שאלה שניה- אם במקרה יש כאן אמהות בהר חומה שיכול לספר לי באופן ספציפי לגבי המעונות והמשפחתונים בשכונה, זה מידע שגם יעזור לי מאד כדי לקבל את ההחלטה.
קיבלתי רשימה של משפחתונים אבל אני לא מכירה אף אחת מהמטפלות- אשמח מאד לשמוע המלצות/ דיס המלצות גם בפרטי.
תודה!