אשמח לשמוע אם למישהו יש מה לייעץ או ניסיון במשהו דומה...
נפגשתי עם מישהי חודשיים [לא ברציפות, היא הפסיקה אחרי חודש (בגלל משהו שקרה שמנע ממנה רגשית להמשיך בקשר) ואח"כ חזרנו לעוד חודש], ולי היה ממש טוב לאורך כל הקשר, וגם כמעט כל הפגישות ממש זרמו והיו טובות (גם היא אמרה שהיה לה טוב). אני אמרתי לה שמבחינתי החלטתי (בערך שבוע לפני שהיא חתכה)... אחרי שבוע היא אמרה לי שהיא מרגישה תקועה רגשית (מבחינה שכלית אמרה שכן היתה רוצה להתקדם בקשר), ולכן היא רוצה שנסיים את הקשר. בשיחה האחרונה שנפרדנו היא אמרה שהיא מאוד מאוד התלבטה ושהיה לה מאוד קשה להחליט, ושהיא לא בטוחה שהחליטה נכון. ואמרתי לה שאם בעתיד תחשוב אחרת מבחינתי אשמח לחזור ולהיפגש. לאחר שדיברתי עם השדכן הבנתי שגם היא חשבה שזה קרוב ויש פוטנציאל, אך יש לה הרגשה שזה לא זה, אבל היא לא יודעת בדיוק להגדיר...
עברו מאז חודשיים, האם כדאי לנסות לבדוק אם תרצה לחזור ולהיפגש? אולי עדיף לחכות עוד כמה חודשים (כמובן במידה ויהיה עדיין רלוונטי עבורי ועבורה)? כי במחשבה פשוטה הרי אם היא היתה רוצה לחזור היא היתה מצידה אומרת את זה...
אבל: א. אולי היא מרגישה לא נעים לחזור לקשר כל עוד היא לא בטוחה שהקשר יתקדם מבחינתה, מתוך מחשבה שאולי שוב היא לא תרצה להתקדם בקשר וזה יצער אותי/אותה? ב. אומרים שיש קטע כזה לבנות שאולי אם נותנים להם קצת הרגשה שרודפים אחריהם זה משנה להם משהו...
מה שאני גם יכול להפסיד: א. אם היא לא היוזמת הסיכוי שהקשר הפעם יתקדם הוא קטן, וממילא שוב פרידה שזה דבר ממש לא כיף. ב. אם אני אשאל עכשיו זה לא שייך שאשאל שוב עוד חודשיים, ואולי אם אשאל עוד חודשיים הסיכוי שתרצה הוא יותר גדול...
תודה רבה!