החלטתי לשווק עצמי בשנית
אוטוטו יומולדת 26 ב"ה בשבוע הבא (איזו התרגשות) וכיוון שאין חדש באופק ובעיקר משום שהמצב קצת מדאיג,
החלטתי להעלות בפניכם אנשי הפורום החביבים והיקרים את פרטיי במידה ומישהו יחשוב שהפרטים רלוונטיים עבור מישהו שהוא מכיר אם בכלל (במידה ואכן מתאים).
למי המסר מיועד?
למי שקצה נפשו מלהרים גבה ולעקם פרצוף כל אימת שמישהו כותב פה בענייני עצמו. לאנשים שבאמת מעוניינים לחשוב או לעזור. לשדכנים פוטנציאלים. לנשואים צעירים. לכל מי שמבין שבגלגולי הקודם לא הייתי מעלה על דעת עצמי לכתוב משהו כזה כיוון שגם אני בחורה מן המניין בעלת חברות וידידים והשכלה (תואר באוני') ומשפחה חמה ומיוחדת אבל עם אפס הצלחות בינתיים למצוא משהו מתאים ועם קושי מאד גדול להגיע לבחורים בסגנון שלי או להצעות רבות בכלל. בעצם, זה מיועד לכולם.
האמת? גם אם זה יהפוך לשרשורפלצת ביקורתי כלפיי, לפחות יהיה עניין בפורום. מה גם שמתי מספר מכירים אותי כאן בזהותי האמיתית ועל כן הדבר מאפשר לי ביטחון יחסי ולכן אני מעיזה.
אל יקל הדבר בעיניכם שכן למרות הפרסום ההמוני שקצת קשה לי איתו, במידה ואכן יימצא מישהו, אני מתכוונת להתכתב היטב ולבדוק שאכן ההצעה אטרקטיבית בעיני. כל שכן לערוך בירור ממש כמו בהצעות המוכרות לכולנו מהמציאות.
ולעניין עצמו:
אני מגדירה את עצמי כבחורה חושבת, עמוקה, דוסית אבל פתוחה וצורכת תרבות, אידיאליסטית ועדינה
ומעוניינת להכיר בחור אקדמאי או שעובד כרגע לאחר לימודי הסדר. אני מחפשת בחור נאה, חכם וחושב, ערכי, כותב או מנתח, רחב אופקים ובעל סגנון הדומה לי, דתי ופתוח...
כדי שהעניין יהיה צנוע, ענייני ואמיתי, במידה ומישהו יחשוב על משהו או מעוניין ביותר פרטים, אפשר פשוט לפנות במסר אישי.
תודה ענקית לכולם על המחשבה
חודש שבט שמח ופורח...