ככה שמתי לחם בתנור כמו סתום על איזה 300 מעלות וגריל !! אז עזבתי את זה לכמה דקות ואני מריח ריח שרוף
ומוזר כאילו עוד שנייה הבית עולה באש ואני בטלפון באתיל תנור אני פותח וכמו בסרטים שהתנור מעלה אדים והכול שרוף וכו' ככה יה לי אני פותח את התנו כל הבית פשוט עשן וזה אני פותח את בית וחצי שעה האדים לאי וצאים וכל הבניין כבר מריח עשן שכן בא אמר בבהלה איפה השריפה איפה!?!? חחחח (זה מצחיק עכשיו תאמינו לי לא במקרה עצמו..) וזה אמא שלי באה מה אתה צוחק ימפגר וזה כולה עצבנית רצח ואני רק צוחקק כמו סתווום וחבר של אחי בא קודם אין וזה כבר פעם /שנייה שאני כמעט שורף את הבית פעם ראשונה הייתה שהדלקתי נר ושמתי על צלחת שמתחתיה היה סולת ובקיצור בלילה שהנרק הגיע לסוף אז מהחוםפ זה המיס את הצלחת שהמיסה את הסולת ששרפה את המערוך ששחכרך את השיש אבלא שלי במזלל!! קם ב-3 לפנות בוקר ורואה שכל הבית עשן שחור וסמיך כזה במקום שיעשה משו הוא צועק לאמא שלי והם קמו כיבו ואז נש/אר לזיכרון עולם לזכר החורבן חור ענקי בשיש בצבע שחור רצח ... כי גם זה לטובבה! כפרת עוונות מזל שנגמר בזה ולא אחרת!
וחוצצזמה הגעתיל מסקנה שכל הבית שלנו הוא זכר אחד לחורבן..רואים איזה צדיקים אנחנו?!