על שינהכישוף כושל
בס"ד

1.
לפני שינה יש לאנשים שיטות מגוונות להרגע. ספירת כבשים ושכאלה, אתם יודעים למה אני מתכוונת.
בעבר כשלא נרדמתי אמא הייתה יושבת לידי על המיטה ומלטפת אותי, היא אמרה לי לדמיין שדודה אריאלה מתחתנת.
אתם מבינים? דודה אריאלה הייתה רווקה זקנה לא עלינו, בת 30 וקצת, מקור נצחי למבטים מודאגים מנשים זקנות.
אני מצידי לא מתתי על הרעיון הזה.
פחדתי מחתן עלום שיגנוב לי את הדודה הצעירה והמגניבה.
אז הנהנתי ודמיינתי בכל הכוח חופה עם כלה בלי פרצוף, וככה נרדמתי.
2 (סליחה על הפלישה)סתרי המדרגה
העולם נחלק ל3
1) אנשים שהשינה אוהבת אותם, הם רק מניחים את הראש על הכרית ונרדמים. הם נרדמים באוטובוס ובכל פוזיציה אפשרית, גם על סלעים חשופים בטיול שנתי.
2) אנשים נורמטיביים. הם "הולכים לישון" ולא תכף ומייד נרדמים. לוקח להם איזה כמה דקות מהרגע שקיבלו החלטה לישון ועצמו עיניים ועד הרגע שבו הם נכנסים למצב שינה.
3) אנשים שמתאמצים לישון. אנשי לילה, לפעמים הם אוהבים את זה ולפעמים זה בעל כורחם. המיטה בשבילם היא המקום למחשבות מרעישות ומטרידות את המנוחה. זה לא מספיק להחליט שהם הולכים לישון, הם צריכים ממש לרצות את זה. לרצות יותר חזק מהמחשבות האלה שמתרוצצות ומפעילות איתן גם רגשות. והאנשים האלה צריכים הרבה כוחות דווקא כשהם עייפים, כוח כדי לכבות את הראש והלב, לכבותלכבותלכבות, להרפותלהרפותלהרפות ולישוןלישוןלישון.
4.פינג.אחרונה

אנשים שהם 3, חוץ מכך שיש מקום יחיד שהם נרדמים בו בקלות ממש כמו אנשי 1 והוא באוטובוס

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

שבוע לפני ר"הזית שמן ודבש

האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.

אולי יעניין אותך