במהלך השנה החלטתי שאין לי כוח יותר, זה בין היתר לקום שעה לפני יציאה בבוקר, מוקדם, ולהשקיע שעה שלמה בעצמי בעוד שחברות אחרות יוצאות אחרי 10 דקות מהבית לאחר קימה. תנחשו מה? גיליתי שאני כל כך אוהבת את עצמי בלי איפור! אני פשוט שלמה ושמחה עם מה שאני רואה מולי כל בוקר! וכמו כל טיפוס יצרי, הופתעתי לגלות שלא מעט בנים מתחילים איתי גם כך ;)
אז... היום ברור שאני עדיין מתאפרת, אבל באופן קצת שונה: 1. אין לי בעיה לצאת בלי איפור מהבית. 2.שאני מתאפרת - אני מתאפרת הרבה פחות ממה שהתאפרתי אז. עדין וטבעי.
בנות יקרות שהורגלו כמוני, קצת פחות או קצת יותר- אל תפחדו מהשינויי הזה! תאהבו את עצמכן כמו שאתן. אין בעיה שתתאפרו, אדרבה, תתאפרו! זה מעולה! אבל תרגישו יפות בדיוק כמו שאתן מרגישות כשאתן עם איפור!!
ולסיום, טיפים קטנים: תתחילו לאט לאט ובהדרגה. א. תורידו כל פעם פריט איפור אחד. ב. כאשר אתן משתמשות במוצרי האיפור, תשימו קצת ובעדינות מכל דבר, אין צורך בהמון שכבות. תזכרו שהעדין זה היפה. ג. תתחילו להסתובב בלי איפור בסביבת אנשים קרובים כמו משפחה מורחבת, חברות טובות, ביישוב שאתן גרות בו ולבסוף תרגישו בנוח גם לצאת ככה לרחוב ובאופן כללי ביציאות. ד. יהיו ימים שתרגישו בנוח גם להתפרע! כמו אירועים מיוחדים/חגים/ ימים בהם קמת הפוכה וכולי
ה. והחשוב מכולן, אתן יפות בדיוק כמו שאתן! תאהבו את עצמכן ותשדרו את זה כלפי חוץ. בהצלחה מתוקות!