בהיתחשב בזה שביום העצמאות שנה שעברה הייתי במגרש הרוסים עם אזיקים על הידיים
הבעיה שלי עם המדינה זה שהיא שמה לעצמה את קירוב הגאולה כאוייב ואת כל מי שמנסה לקרב את הגאולה כאוייב, המדינה משקיע מאמצים כבירים לעין ערוך כדי למנוע כל רגב היתיישבות, מכיוון שהמדינה לדאבוננו הפסיקה להקים יישובים חדשים ונשארת בקווים הקיימים אנו צריכים לעשות את זה. ואותם צדיקים יסודי עולם שמשקיעים את חייהם בגאולת הארץ להם המדינה מתנכלת.
היינו:
פינויים- המדינה ממנת שופלים וכמיות גדולים של יס"מ שיבואו להרוס מבנים בגבעות תלוי איפה בהרבה מהמקומות זה פעם בשבוע ויש מקומות שלעיתים יותר רחוקות
צווים- המדינה נותנת צוי תיחום\שטח צבאי סגור, שבעצם מונעים את השהייה שלך בשטח מבחינת חוקי המדינה. ואף דואגת שיבואו ימר\יס"מ וכיוצא באלו מרעין ופגעין בישין כדי לתפוס את אותם פרחחים שמנסים בכל גופם לקרב את הגאולה
הרחקות- יש עשרות בחורים צדיקים שבעקבות פעילותם לבניין הארץ קיבלו הרחקות מנהליות מעצרי בית וכו...
פעולות יזומות- מידי פעם אף מביאים מסתערבים מחופשים לערבים שמתכרבים לגבעה על מנת לתפור תיקים לבחורים בגבעות.
על עיניין הר הבית ניתן להתווכח אבל לעניות דעתי ועל פי פסיקת רבותי יש עיניין גדול בעלייה להר הבית והתעסות בו מקרבת את הגאולה ובכלל בהתרחשות באזורו...
המדינה עוצרת יהודים שמתפללים לה' יתברך ומקיימים את מצוות ועבדהו במקדשו, ואף אם רק יתנוענו קלות ימצאו את עצמם בקישלה עם אזיקים לידהם, שלא נדבר בכלל להשתחוות או להקריב קרבנות ר"ל
המדינה מונעת מיהודים לעלות להר הבית ומאפשרת את זה רק לשעות בודדות בכל יום, ואילו לגויים אשר אסור להם להכנס פנים לסורג במדינה מאפשרת בצורה חופשית,
לא רק זאת אלא שאם ח"ו יתפסו אותך עוסק במשו שקשור איכשהו לבניין בית המקדש יעצרו אותך וימנעו ממך לעלות להר עד שתחתום על טופס (שגם לשיטתם לא בדיוק חוקי) שבו אתה מתחייב לא לפעול להקרבת קרבנות\ בניין בית המקדש\העמדת מזבח\להסית אחרים להעמיד מזבח ועוד...
המדינה דואגת לחילון כל דבר שאפשר ואפשר לראות מה קורה בצה"ל שזו הדוגמה הטובה ביותר...
אין לי כח לכתוב עוד, ויש עוד בשפע רב.
אתה יכול לאמר שאני נתפס לכמה דברים ספציפים שרעים אבל אלו הדברים העיקרים בדורנו ועצוב לי שהמדינה לקחה לעצמה למטרה למנוע את הגאולה
מה לעשות עם זה? אני לא רואה איך להפיל את המדינה יביא מלכות אבל אתם חיים בסרט עם כל הלהתנחל בלבבות שלכם ולהשפיע מביפנים, מה שמוטל עלינו הוא לפעול על אפם ועל חמתם של כל הרשעים לגאולת כל א"י לבניין בית המקדש ובקירוב רחוקים, אין הדבר תלוי אלא בנו.