הי
שוב חזרתי לאחר ההקאות,
[ב"ה התפללתי הרבה על השמות שנמסרו לי.. והבחילות עדיין קיימות, למרות הדיקלקטין ]
לשתף בחויה נוספת שיש לי עם התקדמות ההיריון (שבוע 16! מחר סקירת מערכות
)
לאחרונה הרגשתי עליה ברגישות למגע. כבר לפני ההיריון חוש הריח שלי היה ידוע ברגישותו (הייתי מתעוררת מריח של חביתה / דאודורנט שאחותי בדיוק שמה ומעוד כל מיני ריחות חזקים..) ועם ההיריון- הוא עלה ופרח. תופעה מוכרת וידועה.
שמתי לב שיחד עם התחדדות הרגישות שלי לריחות, גם הרגישות למגע עלתה.
הביטויים המעשיים של זה- הרבה בתחום הזוגי- ליטופים שמאוד אהבתי- מרתיעים אותי, סתם נשיקות או חיבוקים- מרחיקים אותי, שלא לדבר על קיום יחסים *(כוכבית גדולה מאוד)*
ואפילו בפעם האחרונה שההיינו אצל ההורים שלי, והיו להם מצעים חדשים שכולם רצו [כי הם היו חלקים ונעימים]- ואני ואישי זכינו בהם, [כי אנחנו הזוג החדש, דא] גרמו לזה שלא הצלחתי לישון כל הלילה, כי הם היו מלטפים מידי [זה היה הפרצוף של אישי כשאמרתי לו שהמצעים תוקפים אותי =>
]
מישהי מכירה, חוותה, יכולה להזדהות?..
*ולכוכבית הגדולה* - בהתחלה השתלדתי נורא שלפחות פעם בשבוע, בשבת, נהיה ביחד, אבל ככל שההריון התקדם וההורמונים עלו - כך התדירות פחתה.. ברמה של פעם בשבועיים- שלושה, ובעלי מחכה ומצפה, ופשוט קשה לי (גם מגע, גם הריח, וגם הרגשת הבחילות הקלה שעדיין תמיד קיימת) ![]()
מכירות? נורמלי? מה אפשר לעשות?
ועכשיו גם מתחילה להרגיש יותר ויותר רחבה
, וזה לא הכי עוזר לדימוי העצמי הנשי שלי, [גם ככה אני מרגישה שאני לא ממלאת את תפקידי בתור אישה, ישנה המון, כמעט לא עושה כלום בבית חוץ מלייצר כלים לשטיפה, קשה עם מגע פיזי וכו']