לא לא לאאנונימי (פותח)

רק עכשיו שמתי לב שאחד השירשורים כאן הפך להיות שירשור טרום הקמת הנהגת נוער באריאל.

מכיוון שיש לי נטייה לא לקרוא שירשורים ארוכים, קראתי אותו בריפרוף.. אבל חשוב לי שכולם יקראו את ההודעה שלי.

אנחנו לא צריכים הנהגת נוער!!! הסיבה היחידה שיש הנהגת נוער בבנ"ע זה בגלל שהקול של הנוער לא נשמע בתנועה. אריאל זו תנועה שצמחה מהנוער, אנחנו עושים הכל בתנועה, אין צורך בהנהגה! יש לי עוד כמה השגות לגבי העניין, אני רק אציין שהשם "הנהגת נוער" אינו מתאים בעליל לפעילות שלהם והוא נשמע לי יומרני למדי.

רוצים ל'קחת דוגמא מבנ"ע? תשתמשו בגרעיני "נחשון". אנחנו צריכים להקים גרעני עשייה קטנים ולא ללכת על משהו מפוצץ!

בצלב"א!

זה לא הנהגת נוערדרדקי

זה גרעין חב"ב, דבר זה היה קיים ופעיל בעבר ואחרי זה נסגר, מתוך הגרעין הזה יצאו פעילויות איזוריות(אפילו לא מחוזיות)

רוצה להביא רעיונות, קדימה אנו נשמח.

מה בדיוק עושה גרעין נחשון?

עוד משהודרדקי

הגרעין יעורר קצת את החב"ב,

והכי חשוב, אנו לא באים במטרה להעתיק מבנ"ע!, אנו באים לעשות את הכי טוב, אם זה אומר לקחת רעיונות(את אלו שמותר לקחת) אז סבבה, ואם זה אומר להציא גם כן טוב.

העיקר זה העלאת העם. לא ממש איכפת לי הדרך.

כנראה ש....שלומית16

מסתבר שלא הבנת את הרעיון! הרעיון הוא שקבוצה של חבר'ה אחראיים ורציניים שידאגו

שחבריא ב לא ישבו סתם אלא שיצאו לפעול ולעשות!

אין שום קטע להעתיק מבנ"ע- ממש לא! 

שנייה,אנונימי (פותח)

אז מה תהיה תכלית עבודתם של רכזי ח"ב אם תהייה הנהגת נוער?!

הנהגת הנוער בבנ"ע לא באמת הביאה/מביאה/תביא לשיפור מעשי בהעלאת רוח העם. היא בסה"כ מוצאת תעסוקה דו-חודשית לחבר'ה משועממים. הדברים היחידים שהם הצליחו לארגן זה מלווה מלכה אזורי מדי כמה חודשים ומסע מושבות שגם לו לא היתה הענות רבה.

גריעני "נחשון" לעומת זאת פועלים בקרב העם בצורה אינטנסיבית ורציפה.

הגרעינים הם סניפיים וכל גרעין בוחר לו נושא שבו הוא בוחר לעזור לעם ישראל.

לא חסרות דוגמאות, אם זה בעזרה למשפחות נזקקות ע"י איסוף מצרכים, עזרה בש"ב לילדים, הקדשת זמן למשפחה, חלוקת רהיטים ומשחקים וכו' או ליווי משפחות של ילדים בעלי צרכים מיוחדים, או לקחת את נושא הקטל בכבישים כפרוייקט מעשי וכו'. מי שזקוק לעוד דוגמאות או לפירוט נוסף, אני אשמח לעזור, אבל מאד חשובה כאן החשיבה העצמית.

בצלב"א!

יש הבדלדרדקי

פה זה אזורי(גרעין חב"ב) ופה(רכזי חב"ב) ארצי.

מאוד יכול להיות שנפתח גרעין נחשון(כבר דיברו איתי על זה, אבל לא קראו לזה כך)

סתם לידע אישי, "הנהגת הנוער" כן הביאה לשיפור פני החב"ב בבנ"ע!

בגלל שאתה כ"כ בקיאאנונימי (פותח)
במה בדיוק הנהגת הנוער שיפרה את בנ"ע?
אמרתידרדקי

בעיקר ברוח, הרגשה שחבריא ב בעשיה, זה התועלת הכי גדולה שהיא עשתה.
היא גם הוציאה מסע מושבות(הנהגת הנוער איזורית-באזור של רחובות, לא ידוע איזה מחוז זה)

חבריא ב בעשיה גם מביא לידי גרעיני נחשון.

ומה רע בהנהגת הנוערמור
תסלחי לי אני נמצאת כבר שנה בחבריא ב' ולא עשינו כלום והיתי בשבת אחיה שהיתה מיועדת לזה ולא עשינו כלום חוץ מלבחור את הנושא של קירוב לבבות...........
הנהגת נועראנונימי (פותח)
זה שם יומרני ללא כל משמעות.
אכןדרדקי

הנהגת הנוער הארצית כמעט ולא עושה דבר.
הנהגות איזוריות תלוי מי נמצא בה.

אף על פי כן זה גורם לתחושה של עשיה, תחושה זו היא חיובית ומועילה.

איני יודע מהיכן את(מצד אחד את מכירה את בנ"ע, מצד שני אמרת קיר, וככל הידוע לי אין לסניף בנות רחובות קיר(עדיין, תלוי גם במה שהעיריה אמרה היום לקומונרית שלכן בפגישת הקומונרים)), אבל לא כל הסניפים(במיוחד באריאל) בעלי מספר מספיק גדול של חב"ב שיכול לפעול ברמה רצינית. לפעמים צריכים שכמה סניפים יתאגדו כדי ליצור דבר.

יש עוד סיבה עמוקה שאיני רוצה לומר עדיין כי זה רק יזיק ולא יועיל, וכמאמר בוגר אחד "אל תדבר על זה, כשיגיע העת ההנא"ר תפנה אליך" ומצטער על הטענה הזו, זו שאין לך תשובה עליה(כי לא אמרתי מה היא) 

זה שאיני יודעדרדקי
לא אומר שאני רוצה לדעת...
אם אני מכירה את בנ"עאנונימי (פותח)

זה אומר שאני צריכה להיות מרחובות?!

הנחה משעשעת למדי..

עבדתי עם הנהגת הנוער השנייה לפני 3 שנים, במקביל פעלתי בגרעיני ההגשמה של בנ"ע (יונתן ונחשון) והייתי חלק מצוות סמינריון חנוכה של שבט אחיה בבנ"ע בשנה שעברה (סמינריון הכנה לח"ב). אני מרשה לעצמי לומר בעקבות כל זה שבהחלט הצלחתי לגבש לעצמי דעה מוצקה על ח"ב הן בבנ"ע והן באריאל ולהכיר את שתי התנועות על בוריין.

אכן, אם קראתי לא שניתי ואם שניתי לא סברתידרדקי

חשבתי שאם את מכירה בנים מרחובות זה בטח היה בגלל תכנונים לקראת הגירוש, כמו שכך אני "הכרתי" בנות(2) מבנ"ע.

עדיין אין לך דעה מגובת מספיק על סניפי הבנים. זה פאזה אחרת לגמרי.

לא אמרתי שאני מכירה את הבניםאנונימי (פותח)

את השם של אייל שמעתי, אני לא מכירה אותו ממש.

את הדס לעומת זאת אני מכירה טוב מאד.

ונכון, אני לא בקיאה בתהליכים העוברים על סניפי הבנים בתנועה.

לא אכנס לקטנוניותדרדקי
תם ונשלם שבח לבורא עולם!
אתה לא יודע על מה אתה מדבראנונימי (פותח)

ההחלטה על הקמת הנהגת נוער ארצית הוחלטה לפני 6 שנים בועידה ה-כ' של בני עקיבא, ועידת עוז לישראל.

אז הוקמה הנהגת הנוער הראשונה שהתפרקה זמן לא רב לאחר מכן מחוסר עניין.

הנהגת הנוער השנייה הוקמה לפני 3 שנים בערך ולאחר כמה חודשים השתנתה הגדרת המטרות שלה והיא לא החזיקה מעמד. אחד החברים בה הגה את רעיון הגרעינים שהתחיל לרוץ מאז. פחות דיבורים- יותר עשייה! הגרעינים הם סניפיים ולכן העשייה בהם רציפה ולא חד פעמית, הבדל עצום מפעילותה של הנהגת הנוער.

הנהגת הנוער השלישית הוקמה בשנה שעברה וחבריה הם צירי הועידה ה-כא' של בנ"ע- יחד שבטי ישראל. הם ניכסו לעצמם פעילות שגם ככה היתה, כמו שבתות הרמת רוח העם שאורגנו גם לפני שהיתה הנהגה בידי חברי פורום בנ"ע בכיפה בלי הרבה רעש וצילצולים. או מלווה מלכה שסניפים היו עושים באופן עצמאי וכו'.

כשהנהגת הנוער השלישית הגיעה חבריא ב' כבר היו בעשייה. זו המציאות.

כבר אמרו לי את זה(לפני שלושה ימים)דרדקי

רק שתביני משהו:

אייל קליין, מנהל הפורם בכיפה בשכבה שלי.
חצי מההנהגה המחוזית בישיבה שלי
הדס רגב(יו"ר ההנגה ארצית והאזורית)-בעיר שלי ודיברתי איתה כמה פעמים
הפעם ההנגה חזקה יותר מפעמים עברו, ויש לי מה להוסיף, אבל אני שמער שחלקו די חסוי ולכן לא אחלק אותו.

קיצר, סניף בנ"ע רחובות למרות קטנותו(יחסית-150 חניכים, זה בערך אריאל בנים+בנות בעיר) מאוד פעיל בתנועתו.

אריאל שונים מבנ"ע, אצלנו החב"ב פחות פעיל, הוא צריך משהו שיעורר אותו! תבדקי גם את כמות הפעילויות לפני ואחרי הקמת ההנהגה ותיראי שינוי.

השינוי התחיל שנה לפני שקמה ההנהגה!אנונימי (פותח)

אני מכירה את האנשים שעליהם אתה מדבר ואתה מוזמן לשאול אותם.. ההנהגה הוקמה רק לאחר שהיה שינוי ועשייה.. היא לא זאת שגרמה לכך!

התפקיד הזה הוא של הקומונרים! אנחנו צריכים להתארגן ברמה הסניפית, לא התנועתית! כל קומונר אחראי ליצור בסניפו ח"ב פעילה, הנהגת נוער זה לא מה שיגרום לח"ב לעשות!

יכול להיותדרדקי

אני בלנ"ד אברר.

עם זאת, אנו לא מקימים תנועתי, אנו מקימים אזורי.
אוסיף ואומר שגם רכז(י?) חב"ב לשעבר דיברו איתי והיו בעד.
כמו שנאמר: איננו בנ"ע, אנו אריאל

לידע אישידרדקיאחרונה

דיברתי הרגע עם רכז חב"ב והוא מאוד שמח והיה בעד הרעיון!

לא באתי לומר זאת סתם לומר הכל, אלא להראות שאנשים ב"חלונות הגבוהים" מסכימים איתי.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך