רעיונות לציור קיר - רחל אמנו.saroosh

ב"ה

דחוף!!!!!!!!!

הנושא שלי-הוא "רחל אימנו"-חשיבות המעשה הקטן,מעשה קטן שלנו מצטרף לעוד הרבה מעשים של כל עמ"י, ובע"זה ככה נביא את הגאולה לעולם!(זה הנושא שלנו בתמצות רב).

חייבם לעשות על פי הנושא של חודש ארגון?דרדקי

לא נראה לי.

בכל אופן רעיון:

מצירים טיפות נופלות לנהר(בכל טיפה רושמים שם של חניכה, ובנהר את אריאל/שמות כל הסניפים) וכותביםאני בלנ"ד אמצא את המקור בב"ר אם את צריכה, אין את זה בפרקי דרבי אליעזר, שם יש משהו דומה אבל קצת שונה) "טיפה ועוד טיפה עד שיש נהר דגול" (ואפשר להוסיף) חניכה ועוד חניכה ויש תנועה ענקית!

זה ממש יפה!יוכי
אהבתי!
רק חבלדרדקי

שבשביל הקיר שלי יש לי רעיון שהוא מאוד מאוד מאוד עמוק(אף אחד לא הבין את הרעיון עד שהסברתי את כל הפרטים) ואין לי משהו פשוט כמו זה

ואני עומד להשתגע, כל פעם שאני כותב : ואז ( יוצא (זה הקוד של פרצוף עצוב)

אומנם לא קשור לנושא..אנונימי (פותח)

שנה שעברה ציירנו על הקיר חדר אמבטיה, עם אמבטיה ענקית במרכז שממנו יוצא קצף והרבה בועות סבון עם ברק בצורת לב, החניכות היו הבועות והמדריכות האמבטיה וכתבנו- "מעפילים- אהבה מאמבט ראשון". (הא' במילה אמבט יצאה כזה החוצה עם וי, כמו שעושים כששוכחים מילה כלשהי וכו').

לפני שנתיים ציררנו ראש ענקי של ילד ועליו מלא כינים צבעוניות, כל חניכה היתה כינה ואת המות שלנו, המדריכות, כתבנו על הכיפה של הילד.. וכתבנו למעלה "מעלות- חוזרות לשורשים" (זה היה בתקופת הסטיקר של מתחברים לשורשים)

לפני שלוש שנים ציירנו שביל גדול והחניכות היו העקבות ואנחנו היינו הסלעים בדרך וכתבנו "ניצנים- ביחד לאורך כל הדרך"

בהצלחה..

אני יודע שאצלינודרדקי
הסכמנו שלא חייב נושא חודש אירגון, אבל חייב משהו עם משמעות
אבל זה קיר שמות..אנונימי (פותח)
אצלנו היה קיר שמות וקיר יישום נושא.
אני בלנ"ד עושה שמות+רעיון עמוק(אולי יותר מדי).דרדקי
וואו!saroosh

ב"ה

תודה רבה על כל התגובות! כבר חשבתי שהתחילו להחרים אותי פה, אחרי שלא הגיבו לפול דברים שכתבתי(ע"ע חגיגות יומולדת-כן! זה היה רמז...).

בסוף אנחנו עושות-

קיר 1- קיר עם טיפות, על כל טיפה -שם של חניכה, הטיפות נופלות לים, ולמעלה כתוב "כי טיפה ועוד טיפה תהיינה לים"

קיר 2-מצד אחד מציירים את קבר רחל עם אנשים שהולכים לגלות, ומצד שני כל מיני תמונות מהגוש, ובאמצע כותבים "ושבו בנים לגבולם".

קיר 3-קומיקס (יכוליות שהוא מדרש רבא איכה?) על זה שבאו אברהם, יצחק, יעקב ומשה לפני ה' והתחננו שבזכות מעשיהם בנ"י ישובו לארצם(זה היה כשבנ"י יצאו לגלות), וה' לא הסכים, ואז באה רחל וה' אמר שבזכותה בנ"י יגאלו.-זה מדרש ממש חזק שפשוט ממחיש את הנושא!

בכל מקרה-תודה רבה ולילה טוב!

אכןדרדקי

איכה רבה פתיחה כד.
וכן ברד"ק על ירמיה פרק לא פסוק י"ד(באמצע פירושו)

3 קירות.123

אצלנו ב"סניף", כל קיר מחלקים לאיזה 3 שבטים, ע"מ שלכולם יהיה חתיכת קיר לצייר עליו...

בצ"ל אריאל!

חחחיוכי
אצלנו זה די ההפך, לכל שבט יש 2-3 קירות.....
ואצלנו אין בכלל...hadar
יש לי למלא 2 קירות!דורותי

אחד בשם של השבט (מעפילים) ואחד בנושא (אברהם אבינו- אמונה גם כשזה לא מובן לנו)

אני חייבת עזרה!

כבר פתחתי שירשור בנושא...אבל לא מגיבים....(דרדקי, אני שמתי לב לתגובה שלך אבל זה נראה לי כבד מדי לצייר עקידת יצחק....)

אז את יכולה לעשותדרדקי

את סיפור זריקת אברהם אבינו לאש בצעקתו "ה' הוא האלוקים"(עולה לי בראש עם ניגון ספרדי) ובפנים עץ פריות, כל פרי שם של חניכה.[ולא ניכנס האם כולם מסכימים שהיה את הניסוי הזה]

אני גם צריך עזרה, אפשר לעזור לי בנושא של גרעין חב"ב.

לא ממש הבנתי...דורותי

אוף, אין לך שום דבר קליל?

למה הכל חייב להיות כ"כ רציני?

לא לזאת ייחלתידרדקי

קיוויתי להצעת עזרה, קיבלתי תלונה על זה שאני "רציני", וכי מה רע בזה?

את יכולה גם לעשות את ברית בין הבתרים, ואת המלחמה מול 4 המלכים. את השמחה שמתבשר ששרה עומדת ללדת(עייני שם באונקלוס)
אם כל סיפור מהתנ"ך הוא רציני מדי, מה תעשי על אברהם? וכי יש דבר שמקורו אינו מתורתנו הקדושה(הכוללת את ספרי חז"ל)?

"על זה היה דווה ליבנו על הר ציון ששמם, שועלים הילכו בו"(שועלים= ערבים, וזה גמרא מפורשת בסוטה יב. ששמשון שלח עליהם את השועלים כי מעשיהם מעשה שועל)

שלום,אנונימי (פותח)

שלום וברכה.

כשאני קורא כאן את ההודעות, כולם מספרים שיש להם "קיר שבט". הגדיל לעשות הסניף בו שני קירות לשבט והוא ממלא אותם ב "קיר אחד לנושא וקיר אחד לשבט". ואני, בלי לזלזל שואל, מה כזה מעניין בקיר עם השבט? ההורים מגיעים כדי לראות על מה ילדיהם עבדו במשך חודש, אלו ערכים הם ספגו, מה הנושא וכו', ואתם מגישים להם קיר אחד בלבד? (שלא לדבר שיש סניפים שהיו מתים לאיזו פיסת קיר להשאלה...) ההורים באים לראות את השם של ילדיהם מופיע בתוספת ציור על קיר שלם? ומה סופגים החניכים? נראה לי, שכך קשה להם לתפוס את העיקר כעיקר ואת הטפל כפחות. אז נכון, אני לא נגד כתיבת השמות על הקיר, זה מגניב, מכניס גאווה לשבט וזה נחמד. אבל אפשר לקחת פינה קטנה ולעשות בה משהו קטן, חמוד ויצירתי. את רוב רובו של המקום שווה להשקיע בנושא.

חודש מוצלח ממש.

אני ממש מסכימה!יוכי

סניפים שיש להם רק קיר אחד לשבט, שינצלו אותו כדי לעשות על הנושא!, הקיר של השמות וזה... הוא קיר בונוס...הוא משני לקיר הנושא!

לפי דעתישלומית16

כל היופי הוא לדעת לשלב בין הקיר של הנושא לקיר השמות

וככה זה גם תופס משמעות הרבה יותר יפה!

כמו שכבר אמרודרדקיאחרונה

היה כאן ניסיון לייצר קיר המשלב את שניהם(ולפי דעתי החניכים סופגים כך את הדברים יותר).

אנו גם עושים קיר עם משמעות בלי קשר לנושא, איני רואה פסול בדבר.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך