רעיונות מקוריים לאסיפת ההוריםאנונימי (פותח)

אני מחנכת בבי"ס יסודי.

בד"כ בכל אסיפת הורים אני  שמה להורים מחוץ לכיתה דפים, צבעים וכד' על מנת שיכינו צופר לילדיהם, עד שיגיע תורם להיכנס לכיתה.

גם הפעם אני רוצה שהם יכינו משהו, אבל אני רוצה לעשות משהו אחר, על מנת לגוון.

הבעיה היא שאין לי רעיונות... 

אשמח להצעות ורעיונות.

תודה!

פתק עם מילים טובות למוריםשחר245

אצלנו היועצת הגאונית הכינה תיבה עם פתקים. והציעה להורים לנצל את הזמן לכתוב מילה טובה למורים...

אצלנו באספת ההורים (של הבת שלי ).אבני חן

הבנות כתבות מכתבים / חוויות ( חוויות מיום העצמאות - אספת ההורים הייתה כמה ימים לאחר יום העצמאות ).

שמונחים על שולחן במסדרון . (לפי כיתות) וכל הורה מחפש את הדף של הבת שלו.

ובנוסף דף לכתוב לבת ברכה / הצלחה .... עם חבילת טושים לציור וכתבת הברכות.

לקראת רח סיון- אפשר שהבנות יכינו להורים תפילת השלה יפהיעל...
וההורים יכתבו לבנות תפילה חזרה..
כיוון שונהשווה בדיקה

את מקסימה וכל הרעיונות נחמדים אבל....אולי פשוט בלי הפעלות??? ב"ה אני הולכת ליותר מאסיפת הורים אחת (ויותר משתיים..ושלוש...וארבע...), מנסה לתמרן בין המורה למתמטיקה, המורה למדעים וכמובן המחנך או המחנכת. אסיפות ההורים כולן באותה תקופה (מן הסתם...) ופעמים רבות ישנם מספר ילדים באותו בית ספר. חוסו עלינו...כשאני רואה טושים ובקשה לברכה - אני ממש לא רוצה לשתף פעולה (סליחה על הכנות....). תנו לנו לסיים את אסיפת ההורים ולחזור הבייתה לילדים שכל כך רוצים לשמוע "מה המורה אמרה עלי".

רק אדגיש - המורים והמורות עושות עבודת קודש ואסיפות ההורים הן דבר חשוב, אני רק מעלה רעיון שהאסיפה תתמקד רק במטרה המקורית שלה - לשמוע מה מצב הילד וחלשוב כיצד ניתן לשפר את מצבו.

כן אבל .... לפעמים את "מתיבשת" בהמתנה ...אז כן כל זהאבני חן

האספת הורים אצל הבת שלי היה צריך להיות בשבע וחצי (זה השעה שנקבע לנו .....) .

ומשם מה היה עיכוב ..... ובסוף נכנסנו למחנכת רק בשמונה ורבע . זה קורא אז במקום להתעצבן ולהסתכל כל חמש דקות (במקרה הטוב) בשעון .... אז יש משהו קטן ונחמד שמעסיק אותך קצת

תודה על כל הרעיונותאנונימי (פותח)

תודה רבה על כל הרעיונות המעניינים!

"שווה בדיקה" ו"אבני חן"- אני שמחה על הדברים שכתבתם. היה חשוב לי לשמוע את הצדדים השונים של ההורים.

בעיקרון, גם אם אנחנו שמים דברים בחוץ ומבקשים מההורים לעשות משהו, זה ממש לא חובה. רק הורה שרוצה או 'מתייבש' זמן רב בחוץ, מוזמן לעשות את זה.

להוציא קלסרי הבעה (או מחברת)ציליגילימימיאחרונה

מחוץ לכיתה והורה שרוצה יכול לעיין בינתיים בקלסר של הבת שלו. 

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך