אני ובעלי נשואים כ4 שנים , יש לי ילד בן שנתיים וחצי ועוד ילד בן חודשים. אנחנו גרים אצל ההורים ומנסים לחסוך לבית.
לצערי אני ובעלי רבים המון רבים בגלל שחמתי מתערבת לנו המון בחיים.
ובעיקר רבים בגלל של בעלי יש אהבה לאופנועים יותר מידי אהבה..
הוא אוהב לקנות ולמכור לקנות ולמכור לא בשביל לעשות כסף, פשוט הוא לא החלטי הוא היום רוצה אופנוע 1 ועוד שבוע אופנוע2 . הוא לא יודע להסתפק במה שיש לו הוא תמיד רוצה לקנות להוסיף תוספות לאופנועים ואז בא לו על משו אחר הוא מוכר מפסיד בין 7000-30000 שקל.
כל החסכונות שהיו לנו הוא בזבז על מכוניות ואופנוע ומינוסים.
אני מרגישה שהאהבה שלי ירדה אליו אני לא בטוחה אם יהיה לי עתיד איתו ?! הוא לא בנאדם יציב. אני לא בטוחה שיהיה לי אי פעם בית איתו, הוא תמיד רוצה למשוך מה שאנחנו חוסכים ולבזבז על אופנועים הוא לא יודע להתנהל נכון גם בחשבון בנק הוא לא יודע מה יש כמה יורד וכו.. אפילו תלוש משכורת שלו הוא לא פותח.
אני חייבת לציין שהוא בכללי בעל מדהים עוזר אוהב מכבד ( קצת קריזות) אבל לכל אחד יש חסרונות , הוא משחק עם הילדים מפנק אותי קונה הכול מושלם.
רק הקטע של האופנועים וחוסר האי וודאות הזה שכל פעם הוא רוצה משו אחר הוא לא יודע להסתפק בדבר אחד. ( יש לציין שבעבר עשה תאונה עם אופנוע וקיבל פיצויים את כל הפיצויים בזבז על אופנועים מכוניות ומינוסים - בעיקר אופנוע. קנה אופנוע ב70 אלף והפסיד 25 אלף. כרגע יש לו אופנוע ב35 אלף שנת 2016. ) והוא לא רוצה אותו רוצה שוב שניקח הלוואה או עוד מינוס בשביל לקנות משו אחר..
אני כבר לא יודעת איך להתמודד אם זה
מצד אחד בא לי פשוט להציב לו עובדה זה או אני והילדים או האופנועים שלך תבחר?!
או פשוט להיפרד/ להתגרש ממנו.
שוב הוא כל הזמן מדבר על בית ושנקנה ולחסוך ושההורים יעזרו וכו.. אבל בפועל הוא לא מתנהל ככה .
אשמח לעזרה איך אפשר להתמודד
אני כבר מרימה ידיים פשוט רק יורד לי ממנו ומרגישה שאין לי עתיד איתו..
אנחנו ביחד 10 שנים ותמיד היה אוהב אופנועים. רק שזה היה מדובר על אופנועים זולים - היום כבר ממש לא!

תגובה נפלאה