בעוונתי אני נאלץ לסגור לכם את משרד השידוכים.כיוון שאמרו רבותינו(קידושין מא.) שאסור לאדם לקדש אשה עד שיראנה.א"כ אי אפשר לזה בהאי פורומא,ואני נאלץ בצער רב לסגור את המשרד....
בעוונתי אני נאלץ לסגור לכם את משרד השידוכים.כיוון שאמרו רבותינו(קידושין מא.) שאסור לאדם לקדש אשה עד שיראנה.א"כ אי אפשר לזה בהאי פורומא,ואני נאלץ בצער רב לסגור את המשרד....

נוצת זהבמשדכים פה בין אנשים שלא למטרת נישואין!!!! גוועלד!!
שפיצים אחד אחד...
תכלית הכוסף
תכלית הכוסףאבל המשרד עדיין יסגר!!!!!! זה לא ע"פ דרישות ההלכה!
תכלית הכוסף
טיפה של אור
יואו אתם אנשים קורעים וחמודים
נפש חיה.
ברגועשפשוט כולנו נשתלט על לנ"ו או צמ'ע ונהפוך אותו לפורום שידוכים...ממילא נוג'ה זה פורום שומם ותכלס כולם פה שורצים בלנ'ו וצמ'ע...אז נעשה עם זה משו!
נפש חיה.שאנחנו נזדקן ונגיע לשיעור א',ואז נרשה לעצמנו לכתוב בפורומים הנדושים האלה שנקראים צמ'ע ולנ'ו.
אבל לעולם,לעולם!!!! לא נשכח שהיינו צעירים בנוג'ה |בוכה בוכה בוכה|.
ה' יעזור.
זה בעיקר לבנים...
בעצם לא טוב!|שוביניסט|
פוסעת|מאיים על דוס|
מתיישב בנשמהבמוצ'ש שנסעתי למירון אז בכל מחסום היו אשכרה שוטרות עם נשק ארוך!!! ושוטרים גברים עם אקדח מסכן...לאן הגענו????![]()
אי אי אי אי אי מירוןןןןןןןן
נפש חיה.איך לפני ההדלוקה יש ניגונים רגועים...ואזזזז
טם טם טם טם לכובד הסנוא האלוקיי רבי שמעון בר יוחאי!!!!איך אני מת על הקטע הזה...כל החסידים בטריבונות קופצים וזה...אורות גבוהים יש שם...
אופפפ שיחזור לג בעומר!!!!
דקה- 1:17:12
ד. העלה את זה לפורום
נפש חיה.
את היית?תכלית הכוסףסויירסויי מגיין לני,היא מאירס עיינייני,ימליץ טוייב בעדייני אדוייניינו בר יוחואי!!!
וואי איך אני אוהב לראות את כל עם ישראל ביחד...חרדים,מזרוחניקים,חסידים,
מתנגדים,חילונים פשוט הכל היו שם!!! וכולם רקדו ושמחו שמחה דקדושה אמיתית בלי שום מפרידים!!!
אבל לא הצלחתי להבין למה נקראתי.... סבר את אוזני!!
ולהפוך אותם לפורום שידוכים!
חחח יוואואביגיל~!
פוסעתשי מיקה, שלום.
אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.
מסתבר שטעיתי.
תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.
אני מבקש סליחה ממך.
אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.
הקפצה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק